Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι την αγορά ενός καλωδίου HDMI 15μ. για να μην βλέπω καλώδια μπροστά μου.

Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ποιότητα ή κάτι παρεμφερές;

Θα συνδέει μονίμως τον Η/Υ στην τιβί. (για ταινίες,αν και τις βλέπω μέσω lan και gaming).

Αναμένω τις απαντήσεις σας, για να προβώ στην αγορά.

Δημοσ.

Σκέφτομαι την αγορά ενός καλωδίου HDMI 15μ. για να μην βλέπω καλώδια μπροστά μου.

Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ποιότητα ή κάτι παρεμφερές;

Θα συνδέει μονίμως τον Η/Υ στην τιβί. (για ταινίες,αν και τις βλέπω μέσω lan και gaming).

Αναμένω τις απαντήσεις σας, για να προβώ στην αγορά.

Δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα. Εγώ αλλού βλέπω πρόβλημα. Πως θα παίζεις παιχνίδια όταν το PC σου είναι 15 μέτρα μακριά από την tv? :o

Δημοσ.

15μ (13.5μ για την ακρίβεια) περιμετρικά. Σε ευθεία το πισί απο την τιβί είναι 5 μέτρα. Απλώς δε θέλω καλώδια μέσα στα πόδια μου.

Ετσι θέλω να ακολουθήσει το καλώδιο τους τοίχους, ώστε να φθάσει στη τιβί πίσω απο τα έπιπλα.

Οπότε να προχωρήσω άφοβα στην αγορά; είναι και ακριβό το έρμο!

Δημοσ.

15μ (13.5μ για την ακρίβεια) περιμετρικά. Σε ευθεία το πισί απο την τιβί είναι 5 μέτρα. Απλώς δε θέλω καλώδια μέσα στα πόδια μου.

Ετσι θέλω να ακολουθήσει το καλώδιο τους τοίχους, ώστε να φθάσει στη τιβί πίσω απο τα έπιπλα.

Οπότε να προχωρήσω άφοβα στην αγορά; είναι και ακριβό το έρμο!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751848

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα,ερασιτέχνεις είναι αυτοί...Αιώνες θα κάνουν να το φέρουν.

Εδώ είμαστε: http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?products_id=9373

Στο avclub, διαβάζω πως απο κάποια μέτρα και πάνω είανι μύθος τα V1.3-1.4 και οτι πρέπει να χρησιμοποιούνται adapters.

Δεν εμβάθυνα και πολύ βέβαια. Aναφέρουν πως γενικότερα τα καλώδια πάνω απο 10μ, είναι λαχείο η ποιότητα τους.

Επίσης, πως πάνω απο 10μ, ενδέχεται να γίνονται στιγμιαίες διακοπές του σήματος σε 1080 και διάφορα άλλα...

Επεξ/σία από kanesaxo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...