Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπεσε στα χέρια μου πρόσφατα ένα tower pc αγορασμένο από τον kolomvouni 15/09/2009 αντιπροσωπίας Infoquest με καμένη motherboard GIGABYTE GA-G31M-S2L .

Επικοινώνησα με infoquest και μου είπαν ότι δίνει εγγύηση 2 χρόνων για το συγκεκριμένο Pc και δεν καλύπτεται αφού έχουν περάσει τα 2 χρόνια. Η motherboard όμως που είναι Gigabyte αν δεν κάνω λάθος θα πρέπει να έχει 3 χρόνια εγγύηση τα όποια με καλύπτουν.

Ξέρει κάποιος αν και πως μπορώ να διεκδικήσω αλλαγή της motherboard?

Δημοσ.

επικοινώνησε καλύτερα με τον αντιπρόσωπο της gigabyte στην Ελλάδα, παρά με την gigabyte καθώς τυχόν μεταφορικά θα είναι το μισό κόστος της μητρικής

και τα κεντρικά της infoquest,δικαιούσαι κανονικά την εγγύηση της μητρικής.Έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με μνήμες ραμ και το πλαίσιο:

http://www.insomnia.gr/topic/405277-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%ae-%cf%8c%cf%87%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%88%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%8d%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%af%cf%83%ce%b9%ce%bf/page__p__3978606__fromsearch__1#entry3978606

Δημοσ.

'Έστειλα email στην gigabyte Και μου απάντησαν:

Thank you for your kindly mail and inquiry. About the issue you mentioned, because our product is distributed by the distributor in that area, for warranty issue, different local resellers or distributors may have their own warranty policy. Please contact your supplier for more details about the warranty for your product. For distributor contact information, please click HERE.(το Link με οδηγούσε στο να βρω τους δυο αντιπρόσωπους στην Ελλάδα InfoQuest και Octabit)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...