Jimie Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα σε όλους Σε 1-2 εβδομάδες θα έχω ολοκληρώσει το σύστημα της υπογραφής μου και το θέμα είναι ότι θα φάει oc απο την πρώτη ώρα. Η αερόψυκτρα που θα του έχω πάνω δέν ξέρω αν θα με καλύψει και σκέφτηκα αν αξίζει αργότερα και εφόσον μαζέψω τα χρήματα να πάω σε κάποια υδρόψυξη ; Και αν ναι πόσο θα μου κοστίσει ένα καλό σετάκι για cpu και δεν λέω για H80 και H100 και τέτοια σέτ ( εκτός και αν όντως αξίζουν και δεν το έχω πάρει χαμπάρι... ) ;;;
karmen1983 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 πέρα από το πόσο θα κάνει η υδρόψυξη το κουτί σου δεν είναι για τέτοια, εκτός αν έχεις σκοπό να το σφάξεις για τα καλά...
LuNaTiC Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν το overclock που θα κάνεις θα είναι σε extreme καταστάσεις αλλά για ένα καλό 24/7 oc ενα H80 ή και H100 νομίζω θα σε καλύψουν και με το παραπάνω
Jimie Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 karmen είσαι σίγουρη ;;; Έχει πάντως τρύπες για σωλήνες... Ούτε καν για μία H80 στην τελική ;
karmen1983 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 H80 παίρνει πίσω. Νερό νερό custom παίρνει αλλά δύσκολα. Και ναι είμαι σίγουρη γιατί το έχω Που θα βάλεις ψυγεία; Πίσω και πάνω σωστά; Πίσω παίρνει ένα 120άρι και πάνω ένα 140άρι ψυγείο ΧΩΡΙΣ ανεμιστήρα γιατί θα βρίσκει στην Mobo. Για να πάρει ψυγείο επάνω θέλει άλλα πράγματα
Jimie Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Βασικά επειδή αργότερα όπως είχα πεί και στο άλλο το ποστ θα βάλω καναν 8-πύρηνο FX άν δεν έχει βγεί κάτι καλύτερο και θέλω να του αλλάξω και ψύκτρα για τότε το σκέφτομαι απλά θέλω να τα έχω κανονισμένα απο τώρα για να ξέρω τί χρήματα να μαζέψω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα