Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson MS-410 Portable Speakers - 4€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρά στέλνει , μόλις το τσέκαρα και αν συνδυαστεί με άλλη παραγγελία πάνω από 25 λίρες έχει δωρεάν μεταφορικά

Δημοσ.

μια χαρά στέλνει , μόλις το τσέκαρα και αν συνδυαστεί με άλλη παραγγελία πάνω από 25 λίρες έχει δωρεάν μεταφορικά

Δεν ειναι πωλητης το amazon και δεν το στελνει με δωρεαν μεταφορικα το συγκεκριμενο προιον ακομα και αν η συνολικη σου παραγγελια ξεπερναει τις 25 λιρες. Εκτος και αν ειναι ολα απο το ιδιο το καταστημα.

Υπαρχει και απο το amazon στα 4,42£. Με δικο μας φπα και ισοτιμια ερχεται στα 5,5€

Εχει 6 κομματια ακομα. Δεν ειναι για smartphone αλλα για τα κλασικα συμβατικα SE.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0026LJMJ6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Δημοσ.

Δεν ειναι πωλητης το amazon και δεν το στελνει με δωρεαν μεταφορικα το συγκεκριμενο προιον ακομα και αν η συνολικη σου παραγγελια ξεπερναει τις 25 λιρες. Εκτος και αν ειναι ολα απο το ιδιο το καταστημα.

Λάθος κάνεις έχει δωρεαν μεταφορικα.

Sold by UKIMEX and Fulfilled by Amazon.

Δημοσ.

Λάθος κάνεις έχει δωρεαν μεταφορικα.

Sold by UKIMEX and Fulfilled by Amazon.

το δοκιμασες ή ετσι το λες; γιατι εγω το δοκιμασα πριν λιγο βαζοντας αλλο 1 προιον με πωλητη το ιδιο το amazon και να ξεπερναει η συνολικη παραγγελια τις 25£. Με αυτο τον τροπο μου προσθετει £4.71 μεταφορικα στο παραπανω προιον. Δεν μου δινει το free για το MS-410 παρα μονο για το αλλο προιον που εβαλα.

Δημοσ.

Άλλο τα Fulfilled by Amazon και άλλο τα sold by Amazon. Για να στείλει με δωρεάν μεταφορικά στα Fulfilled by Amazon πρέπει να συγκεντρωθούν προϊόντα συνολικά 25 λιρών και άνω αποκλειστικά από πωλητές (όχι μόνο από τον συγκεκριμένο) του Amazon με ενδεικτικό "Fulfilled by Amazon". Αν δηλαδή συγκεντρώθουν και άλλα πράγματα από πωλητές "Fulfilled κτλ" με σύνολο πάνω από 25 λίρες τότε τα στέλνει όλα δωρεάν.

Δημοσ.

Τοσο το πουλανε και στο ebay καθως και σε 3rd party sellers του αμαζον εδω και παρα πολυ καιρο.Μη ψαρωνετε με το 29 που γραφει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...