garrythesnail Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Καλό σας βράδι. Ανοίγω τον υπολογιστή, μπουτάρει windows 7 64bit και μετά από περίπου 10 λεπτά κολάει. Αλλά όχι τελείως... κουνάω ποντίκι, μπορώ να σκρολάρω στον browser, να αλλάξω παράθυρα. Δηλαδή μπορώ να δώ ότι έχω ανοιχτό έκεινη ην στοιγμή, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι καινούριο. alt+ctrl+del δεν κάνει τπτ .... Υποψιάστηκα τον δίσκο, γιατί είναι παλιός αλλά τον έβαλα λόγω υψηλών τιμών. Είναι ide και τον σύνδεσα με αντάπτορα σε sata. Λοιτουργεί 1 μήνα μια χαρά. Έβαλα live cd ubuntu και δουλέυει 2 ώρες μια χαρά. Έκανα και ένα test τον δίσκο. Ξέρει κανείς τι φταίει? Είναι όντως ο δίσκος? Διορθώνεται με κάποιο τρόπο?
garrythesnail Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Κάποιος να βοηθήσει? Αν θέλετε διευκρινήσεις πείτε μου..
Greatape Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Σου έχει βρει badsectors οπότε κάποιο θέμα λογικά έχει ο δίσκος.
garrythesnail Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ότι έχει θέμα είναι σίγουρο, αλλά είναι αυτός που δημιουργεί το πρόβλημα σίγουρα? Για να καταλάβετε τι παθαίνει, είναι όπως όταν λειτουργείς ubuntu με live cd και βγάλεις το cd !
Greatape Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ο δίσκος είναι φίλε. Δοκίμασε να βάλεις έναν άλλο να δεις αν όλα ειναι οκ.
garrythesnail Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Θα προσπαθήσω να τον στρεσάρω από το live cd
ss13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Θα προσπαθήσω να τον στρεσάρω από το live cd Κάνε έναν έλεγχο με αυτό δίνοντας μας τα αποτελέσματα !! http://www.hdsentinel.com/
garrythesnail Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Η πρώτη είναι από extended self-test. Δεν ξέρω αν έπρεπε να κάνω κάποιο άλλο τεστ
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Φορτωσε τον Process Explorer (administrative mode) και δες τι τρεχει οταν προκυψει το κολλημα. Υπαρχει καποιο spike στη cpu? Στη ram? Το προβλημα εμφανιζεται και οταν εισαι σε safe mode? Kανε και ενα κοπο να δοκιμασεις τον σκληρο με ενα ακομα test, αυτο των diagnostics που πιθανοτατα θα εχει ο κατασκευαστης του, στο site του.
garrythesnail Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εδώ και 1 ώρα τρέχει κανονικά..... τα μόνα που άλλαξαν είναι η οθόνη (από μία 17' 1280x1024 vga σε 1080p dvi ) Έκανα και ένα scan με το atnivirus και διέγραψε 1 αρχείο. Κάνω επανεκκίνηση να δω αν θα κολλήσει πάλι edit. Δεν ξέρω τι έγινε..... πλέον δεν κολλάει... έβαλα και την vga οθόνη. Ίσως να ήταν κάποιος ιός? και να καθάρισε με το scan? Δεν ξέρω. Το διαγνωστικό του δίσκου δεν μου δουλεύει για να τον ελέγξω περαιτέρω.
Greatape Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Είχε bad sectors και τα τακτοποίησε, το λέει στο πρόγραμμα. Πρέπει να σκεφτείς να αλάξεις δίσκο σιγά σιγά.
ss13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Είχε bad sectors και τα τακτοποίησε, το λέει στο πρόγραμμα. Πρέπει να σκεφτείς να αλάξεις δίσκο σιγά σιγά. Ε όχι και από τώρα δίσκο , απλά να παίρνει back up καθημερινά χρειάζεται !! Εδώ και 1 ώρα τρέχει κανονικά..... τα μόνα που άλλαξαν είναι η οθόνη (από μία 17' 1280x1024 vga σε 1080p dvi ) Έκανα και ένα scan με το atnivirus και διέγραψε 1 αρχείο. Κάνω επανεκκίνηση να δω αν θα κολλήσει πάλι edit. Δεν ξέρω τι έγινε..... πλέον δεν κολλάει... έβαλα και την vga οθόνη. Ίσως να ήταν κάποιος ιός? και να καθάρισε με το scan? Δεν ξέρω. Το διαγνωστικό του δίσκου δεν μου δουλεύει για να τον ελέγξω περαιτέρω. Κατέβασε το http://www.superanti....com/index.html την free έκδοση τρέξε το , αν τώρα έχεις έναν άλλο υπολογιστή ( καθαρό ) μπορείς να φτιάξεις αυτό το cd http://www.insomnia....able-rescue-cd/ και να κάνεις λεπτομερή έλεγχο του υπολογιστή σου , κατέβασε αυτό http://crystalmark.i...fo/index-e.html δες τι μάρκα είναι ο σκληρός σου και από εδώ http://www.tacktech....ay.cfm?ttid=287 κατέβασε το ανάλογο εργαλειάκι για να βεβαιωθείς για την υγεία του δίσκου σου , αν έχεις εξωτερικό δίσκο πάντως να παίρνεις back up τα αρχεία σου καθημερινά !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα