aXer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ξαφνικά νιώθω σαν τον Sheldon Cooper.... Unable to understand sarcasm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν είναι ότι η πειρατεία δεν σταματάει ότι και αν κάνουνε. Στην χειρότερη περίπτωση θα πάει από χέρι σε χέρι η ακόμα και μέσω ταχυδρομείου όπως γινότανε παλιότερα. Η μέσω private σελίδων η θα είναι καμουφλαρισμένα αρχεία κτλ. Λύσεις υπάρχουν,απλά θα είναι πιο δύσκολο για τον απλό χρήστη που δεν "σκαμπάσει" και πολλά από υπολογιστές να κατεβάσει. Υπάρχουν private ιστοσελίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 σε καλούς private trackers? καμία... Δεν είναι τόσο απλό όμως. Οι περισσότεροι καλοί τρακερς είναι "hard-to-seed". Αν πχ κάποιος σαν εμένα θέλει να κατεβάσει παλιές ταινίες, ναι μεν θα τις βρει (με 3-5 seeders, λογικά κάποιος θα έχει seedbox και θα μου maxάρει τη σύνδεση), ΑΛΛΑ με 0 leechers. Και στο τέλος βρίσκεσαι με x0.00GB downloaded και 00.00 uploaded. Κι εκεί, απλά κατεβάζεις 0-day releases, τα seedάρεις και μετά τα σβήνεις. Όχι και τόσο πρακτικό. Κατά τη γνώμη μου, όλοι οι αυστηροί private trackers θα έπρεπε να είναι ratioless (ή με time-based ratio, seedάρεις για όσο θες, έστω και αν είναι inactive το τορρεντ, και κερδίζεις πόντους που τους εξαργυρώνεις με upload. Αυτό οι περισσότεροι το έχουν, αλλά δεν λειτουργεί εξίσου καλά σε όλους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cool_myll Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν έχει ειπωθεί ήδη: Megaupload Filesonic Fileserve Hotfile Videozer Videobb FileJungle Αυτές είναι down είτε σας αφήνουν να κατεβάζετε μόνο τα δικά σας αρχεία μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Έλα μην αγχώνεστε,ήδη ξεπήδησε το http://www.anonyupload.com/, υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 παντως βλεπω και αλλα site οτι δεν δινουν αποτελεσματα.. οπως 4shared.com και mediafire.com ... ολα τα λινκς τους φαινεται να ειναι down... την κατσαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εγω ποτε μου δεν μπορεσα να καταλαβω την τεραστια επιτυχια που ειχαν οι υπηρεσιες τυπου rapidshare και λοιπα filehosting. Τα p2p οποιουδηποτε ειδους (αλλα κυριως αυτα που λειτουργουν σαν το bit torrent) ειναι πολυ πιο αποδοτικα. Γιατι να ξαναπαμε πισω στη δεκαετια του 90 με file servers που ειναι ευκολος στοχος λογω του οτι δεν μπορουν να κρυφτουν? Και μαλιστα να πρεπει και να πληρωνουμε, γιατι πως αλλιως να συντηρηθουν. Ειλικρινα απορω που κρατησε το πανηγυρι τοσο πολυ. Ευτυχως το torrent εξελισσεται. Πλεον με τα magnet links θα γινει πολυ πιο δυσκολο να σε βρουν και δεν υπαρχει τρακερ για να κλεισουν. Φυσικα δεν ειναι το τελος του δρομου, ο αγωνας ειναι ατελειωτος. Αλλα οι fileservers ετσι και αλλιως ηταν πισωγυρισμα. Το μοντελο τους ειναι ξεπερασμενο. Οταν θα παψεις να σκεφτεσαι ως γνωστης των υπολογιστων, και αρχισεις να σκεφτεσαι σαν ενας απλος πολιτης που δεν εχει σχεδον καμμια σχεση με τον υπολογιστη παρα μονο 5-10 πραγματακια που επρεπε να μαθει και με κοπο τα εμαθε, τοτε θα καταλαβεις γιατι οι filehosters εχουν τοσο τεραστια επιτυχια. Το να μπορεσεις εσυ η εγω να βρω ενα καλο private tracker ειναι σεχτικα ευκολο, το να βαλεις σε αυτο το μπερδεμα καποιον που δεν εχει σχεση με αυτα, θα του φανει βουνο. Και καλη ειναι αυτη η υπεροψια περι private trackers οπου υπαρχουν καλες ταχυτητες, αλλα για αυτο ειναι private και για αυτο εχουν καλες ταχυτητες, γιατι αποτελουνται απο λιγους. Θα μπορεσουν οσοι δουλευαν μεχρι τωρα filehosters να μπουν σε αυτους τους private trackers; Προφανως οχι. Οποτε ποιο το νοημα της αναφορας τους; Ειναι ενα λομπυ για λιγους, και για να παρανεινει σωστο, πρεπει να παραμεινει με τους λιγους. Αν ποτε καταφερναν ολοι οσοι εχουν προβλημα σημερα με τους filehosters, να μπουν σε private trackers, ουτε οι trackers θα ηταν πια private, ουτε οι ταχυτητες θα ηταν πλεον αυτες που ειναι, ουτε τα αρχεια θα ηταν σιγουρα τα σωστα, θα πηγαινε το scamming συνεφο, και τελος παλι οι λιγοι καλοι, θα εφευγαν και θα εκαναν απο την αρχη, ενα νεο private tracker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 παντως βλεπω και αλλα site οτι δεν δινουν αποτελεσματα.. οπως 4shared.com και mediafire.com ... ολα τα λινκς τους φαινεται να ειναι down... την κατσαμε.. και τα 2 σε εμένα λειτουργούν.απο τυχαία λινκς στο ιστορικό,λειτουργούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smylon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ναι filepost, mediafire, 4shared, uploadstation αναφέρεται σε φόρουμ ότι ξεκίνησαν μαζικές διαγραφές αρχείων και κλείσιμο λογαριασμών (όπως είχε κάνει παλιότερα το hotfile)... να δούμε τι θα μείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Την συζήτηση με τους private torrent trackers την κάνει ο thresh εδώ και χρόνια που σημαίνει ότι τον βολεύει και τον προτιμά... δεν είναι άλλωστε κάνας χθεσινός. Εμένα πάλι δεν με βόλεψε ποτέ... μικρή σύνδεση στο χωρίο και πολλά άτομα με μία σύνδεση, δεν μου επιτρέπουν να την έχω μόνο για μένα 24/7. Μέχρι να καταλαγιάσει το πράμα, μηνιαίες συνδρομές σε όποιον αντέξει και έχει πράμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Για μένα το internet είναι κάτι που ασχολούμε στον ελεύθερό μου χρόνο, αν τον έχω. Δεν είναι η ζωή μου όλη... Δεν μπορώ να αφιερωθώ στο να γίνω ο καλύτερος seeder, eva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι τόσο απλό όμως. Οι περισσότεροι καλοί τρακερς είναι "hard-to-seed". Αν πχ κάποιος σαν εμένα θέλει να κατεβάσει παλιές ταινίες, ναι μεν θα τις βρει (με 3-5 seeders, λογικά κάποιος θα έχει seedbox και θα μου maxάρει τη σύνδεση), ΑΛΛΑ με 0 leechers. Και στο τέλος βρίσκεσαι με x0.00GB downloaded και 00.00 uploaded. Κι εκεί, απλά κατεβάζεις 0-day releases, τα seedάρεις και μετά τα σβήνεις. Όχι και τόσο πρακτικό. Κατά τη γνώμη μου, όλοι οι αυστηροί private trackers θα έπρεπε να είναι ratioless (ή με time-based ratio, seedάρεις για όσο θες, έστω και αν είναι inactive το τορρεντ, και κερδίζεις πόντους που τους εξαργυρώνεις με upload. Αυτό οι περισσότεροι το έχουν, αλλά δεν λειτουργεί εξίσου καλά σε όλους). όπως πλήρωνε κάποια για ετήσια/lifetime/μηνιαία συνδρομή για filehoster ας πληρώσει για 1 μόνο μήνα seedbox, το ratio που θα φτιάξει θα του είναι αρκετό για 2-3 χρόνια... Για μένα το internet είναι κάτι που ασχολούμε στον ελεύθερό μου χρόνο, αν τον έχω. Δεν είναι η ζωή μου όλη... Δεν μπορώ να αφιερωθώ στο να γίνω ο καλύτερος seeder, eva πόσο γαμάτο θα ήταν να σκεφτόμασταν όλοι έτσι, κανείς uploader μόνο leechers, να δω τι θα κατεβάζαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Το να κλείνουν τέτοιες σελίδες δεν είναι η καλύτερη λύση, ούτε για μας ούτε για όσους πλήττονται (κατόχους π.δ.). Η λύση θα ήταν, εφόσον αποδεδειγμένα σελίδες όπως το megaupload είχαν πολλά εκατ. δολάρια κέρδη, να πλήρωναν ένα ποσοστό σε πνευματικά δικαιώματα ετησίως. Έτσι θα έβγαιναν κερδισμένοι οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων/εταιρίες χωρίς να χρειαστεί να κλείσει η σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 @Thresh φανταζομαι το ξερεις οτι ακομα και γαμω τα τρελα ratio να εχεις φτιαξει αν δεν σινταρεις με αναλογια 1/1 γινεσαι ban οποτε αυτο που λες δεν ισχυει ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 πόσο γαμάτο θα ήταν να σκεφτόμασταν όλοι έτσι, κανείς uploader μόνο leechers, να δω τι θα κατεβάζαμε... Δεν ξέρω τι θα κατεβάζατε, όσοι ασχολείστε με Torrents. Και δεν με νοιάζει. Έπαψε να με νοιάζει όταν "ενηλικιώθηκα" Internet-ικά, πριν 7+ χρόνια. Είναι σαν το sex. Όταν είσαι πιτσιρικάς, η m@l@k1a θεωρείς ότι είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο..... Μέχρι να κάνεις πραγματικά sex. Μετά τα ξεχνάς όλα τα άλλα. Αλλά ας μην κάνουμε το τόπικ flame για το ποιό είναι καλύτερο. Ο καθένας όπως την βρίσκει (...βλ. παραπάνω παράδειγμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα