vaggospat13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 με το easybytez.com τι παιζει ρε παιδια στην Eλλαδα το εχουν υιοθετήσει πολλα μεγαλα forum, στο εξωτερικο δεν το χω βρει πουθενα. Ελληνες το χουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εγω εκανα claim και για filesonic και για fileserve και περιμενω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 με το easybytez.com τι παιζει ρε παιδια στην Eλλαδα το εχουν υιοθετήσει πολλα μεγαλα forum, στο εξωτερικο δεν το χω βρει πουθενα. Ελληνες το χουν; Έλληνας το έχει. Ο ίδιος κάποτε είχε ένα μεγάλο ελληνικό warez forum και private tracker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Έλληνας το έχει. Ο ίδιος κάποτε είχε ένα μεγάλο ελληνικό warez forum και private tracker. Ο λοχίας απ την Αμφιλοχία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiawrc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 λοιπον παιδες..ειχα παρει 6μηνο filesonic στις 16 δεκεμβριου..χτες εκανα dispute και σημερα μου ηρθε ειδοποιηση απο το paypal.!!!πως το παθανε και τα επιστραψανε απορω.. This claim has been decided in your favor and you'll receive a refund. You have received a refund via PayPal in the amount of $35.00 USD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ο λοχίας απ την Αμφιλοχία; Αν εννοείς το γνωστό τραγούδι, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 λοιπον παιδες..ειχα παρει 6μηνο filesonic στις 16 δεκεμβριου..χτες εκανα dispute και σημερα μου ηρθε ειδοποιηση απο το paypal.!!!πως το παθανε και τα επιστραψανε απορω.. This claim has been decided in your favor and you'll receive a refund. You have received a refund via PayPal in the amount of $35.00 USD. Εμένα ακόμα καμία απάντηση, και πέρασαν 3 μέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εμένα μια χαρά κατεβάζει από fileserve σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εμένα μια χαρά κατεβάζει από fileserve σήμερα Ορίστε; Τι κατεβάζεις και κατεβαίνει μια χαρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ορίστε; Τι κατεβάζεις και κατεβαίνει μια χαρά; Για δοκιμή είπα να κατεβάσω κάτι και κατέβαινε κανονικά. Τα περισσότερα link όμως είναι down και πάρα πολλά account disabled. Όποτε όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ δύσκολο να βρεις link για να κατεβάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εμένα ακόμα καμία απάντηση, και πέρασαν 3 μέρες... Kαι εγω τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gzoit Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Kαι εγω τα ιδια. Κι εγώ περιμένω 4 μέρες για απάντηση, αλλ τίποτα. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Άρχισε πάλι το RS να βάζει χρόνους αναμονής και περιορισμούς. Πάμε χαλαρά για alldebrid... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmak Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Κι εγώ περιμένω 4 μέρες για απάντηση, αλλ τίποτα. Sent from my iPhone using Insomnia Σε φιλο μου, του απαντησαν αρνητικα για megaupload. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 λογικό δεν είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα