gvarth Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μόλις προχθές (!) έληξε η συνδρομή μου και μου φαίνεται ότι θα κάνουν καιρόόόό να με ξαναδούν Έχω κάποια backup εκεί μέσα τα οποία θα τους τα κάνω ... δωράκι αν βαρεθώ να μπω και να τα εξαφανίσω ! Σιγά σιγά τα κλειδώνω με password σε rar και τα ανεβάζω στο skydrive. Κι εγώ σκόπευα να την κάνω life time την συνδρομή στο Fs αλλά ευτυχώς που δεν το έκανα . Θα έψαχνα για ... γωνίες στους τοίχους Η κίνηση με τα claim , αν γίνει μαζικά , ίσως κάπως τους "ταρακουνήσει" . Επειδή όμως το λουκέττο για τα filehosting sites είναι σε απόσταση αναπνοής , μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένουμε και πολλά .
gkalas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Eγω μολις εκανα dispute για filesonic και fileserve που πηρα πριν απο 15 μερες.Τους λογαριασμους τους αγορασα απο 2ελληνες resellers και ελπιζω να παρω τα φραγκα πισω.
konn4312 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 τι γραψατε ρε παιδια σαν αιτιολογια για να κανετε dispute απο το paypal για το fileserve;
efo355 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 τι γραψατε ρε παιδια σαν αιτιολογια για να κανετε dispute απο το paypal για το fileserve; Εγω είπα ότι αλλάξαν οι όροι χρήσης ενώ εγω πλήρωσα με αλλου όρους και δεν συμφωνώ με αυτούς.
gfilippas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έχουμε και λέμε megaupload, fileserve και filesonic. Με το rapidshare ακόμα τίποτα; ή έχασα επεισόδιο;
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Με το rapidshare ακόμα τίποτα; ή έχασα επεισόδιο; Προς το παρον δεν εχεις χασει κανενα επεισοδιο
ZAKKWYLDE Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εγω είπα ότι αλλάξαν οι όροι χρήσης ενώ εγω πλήρωσα με αλλου όρους και δεν συμφωνώ με αυτούς. Εγώ έγραψα ότι πλήρωσα συνδρομή για συγκεκριμένη υπηρεσία την οποία πλέον δεν προσφέρουν. Όμως επειδή επέλεξα "item was received" μου έκλεισαν το case με τη μία.
gkalas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Oπως ηταν αναμενομενο ο reseller μου ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση με το fileserve που αλλαξε τους κανονες και αν θελω να τα βρω με εκεινους.Εκανα claim μπας και δικαιωθω.Οσο περισσοτεροι κανουν claim τοσο το καλυτερο για μας.Δε νομιζω να γραψουν τοσους πελατες στα παλια τους τα παπουτσια οι του paypal.
bambollero Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Κανονικά refund μετά από claim στο PayPal, και μάλιστα σε λιγότερο από μία ώρα. Αφορούσε τρίμηνη αγορασμένη τα χριστούγεννα. Έγραψα ότι η υπηρεσία άλλαξε ένα μήνα μετά την αγορά της, ενώ ήδη είχα προπληρώσει τρεις μήνες.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Κανονικά refund μετά από claim στο PayPal, και μάλιστα σε λιγότερο από μία ώρα. Αφορούσε τρίμηνη αγορασμένη τα χριστούγεννα. Έγραψα ότι η υπηρεσία άλλαξε ένα μήνα μετά την αγορά της, ενώ ήδη είχα προπληρώσει τρεις μήνες. και τι επιλογή έκανες; "did not receive item" ή "item was received but not as described"?
aekoupoli Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 - MegaUpload - Closed. - FileServe - Closing does not sell premium. - FileJungle - Deleting files. Locked in the U.S.. - UploadStation - Locked in the U.S.. - FileSonic - the news is arbitrary (under FBI investigation). - VideoBB - Closed! would disappear soon. - Uploaded - Banned U.S. and the FBI went after the owners who are gone. - FilePost - Deleting all material (so will leave executables, pdfs, txts) - Videoz - closed and locked in the countries affiliated with the USA. - 4shared - Deleting files with copyright and waits in line at the FBI. - MediaFire - Called to testify in the next 90 days and it will open doors pro FBI -Org torrent - could vanish with everything within 30 days "he is under criminal investigation" - Network Share mIRC - awaiting the decision of the case to continue or terminate Torrente everything. - Koshiki - operating 100% Japan will not join the SOUP / PIPA - Shienko Box - 100% working china / korea will not join the SOUP / PIPA - ShareX BR - group UOL / BOL / iG say they will join the SOUP / PIPA
katsikoula Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 μόλις έκανα και εγώ dispute στο paypal για lifetime premium στο filesonic που αγόρασα στις 30.06.2011 και μου είπε αμέσως (χωρίς email) ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει αλλά αν μαζευτούν πολλά dispute για το filesonic στις επόμενες 180 μέρες θα με "φροντίσουν" και εμένα... δεν τους κατηγορώ, 7 μήνες περάσαν... ο θεός μαζί μας. συμπέρασμα της ημέρας: ποτέ ξανά file sharing. πάμε για torrents.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και εμένα αυτό μου έβγαλε που λέει η katsikoula.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα