Προς το περιεχόμενο

Το Filesonic απενεργοποιεί το διαμοιρασμό αρχείων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 368
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χμμμμ, να βγάλω κατι από το χρονοντούλαπο?? :devil:

Xdccpacks.gif

Μέχρι την επόμενη μεγάλη καινοτομία στον τομέα του file shariing, θα έχουμε πάντα τις δοκιμασμένες λύσεις... B) :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μα εγώ δεν πλήρωσα συνδρομή στο εν λόγω site για να κατεβάζω μόνο τα δικά μου αρχεία. την στιγμή που πλήρωσα είχα την δυνατότητα να κατεβάζω και τα αρχεία των άλλων. τώρα πως μου την παίρνουν έτσι απλά αυτή τη δυνατότητα? σαν να θυμίζει OtherOS στο PS3 η κατάσταση.εγώ πάντως αυτό ακριβώς τους έγραψα στο email.

Ναι αλλά δεν μπορείς σε περίπτωση μύνησης να πεις "μου κοψαν τα παράνομα"...

android.png

Ναι αλλά δεν μπορείς σε περίπτωση μύνησης να πεις "μου κοψαν τα παράνομα"...

android.png

γιατί το OtherOS στο PS3 ήταν παράνομο? δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...

με λίγα λόγια εγώ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ να πληρώσω για συνδρομή απο την στιγμή που θα μπορώ να κάνω "αυτό" και το "άλλο" και το "παράλλο" και το.... και να κατεβάζω τα αρχεία των άλλων από την στιγμή που έχω τα links. έτσι απο την στιγμή που μου κόβεις μια απο τις παραπάνω ικανότητες σπας την ΣΥΜΦΩΝΙΑ μας και εγώ κάνω dispute στο paypal για να πάρω τα χρήματα μου πίσω. που κολλάει το πειρατικό υλικό? εμένα οι φίλοι μου μου στέλνανε links για να κατεβάζω τις φωτογραφίες που βγάζανε στο ταξίδι τους στην Καραιβική. σίγουρα δεν θα με πιστέψουν αλλά άντε να αποδείξουν τώρα ότι δεν είναι ελέφαντες. και δεν νομίζω μια εταιρία σαν το paypal να μην παίξει σωστά.

σήμερα το πρωί έστειλα email στο filesonic, αν δεν έχω απάντηση μέχρι την Τετάρτη το πρωί πάω για dispute και ο θεός μαζί μου.

γιατί το OtherOS στο PS3 ήταν παράνομο? δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...

με λίγα λόγια εγώ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ να πληρώσω για συνδρομή απο την στιγμή που θα μπορώ να κάνω "αυτό" και το "άλλο" και το "παράλλο" και το.... και να κατεβάζω τα αρχεία των άλλων από την στιγμή που έχω τα links. έτσι απο την στιγμή που μου κόβεις μια απο τις παραπάνω ικανότητες σπας την ΣΥΜΦΩΝΙΑ μας και εγώ κάνω dispute στο paypal για να πάρω τα χρήματα μου πίσω. που κολλάει το πειρατικό υλικό? εμένα οι φίλοι μου μου στέλνανε links για να κατεβάζω τις φωτογραφίες που βγάζανε στο ταξίδι τους στην Καραιβική. σίγουρα δεν θα με πιστέψουν αλλά άντε να αποδείξουν τώρα ότι δεν είναι ελέφαντες. και δεν νομίζω μια εταιρία σαν το paypal να μην παίξει σωστά.

σήμερα το πρωί έστειλα email στο filesonic, αν δεν έχω απάντηση μέχρι την Τετάρτη το πρωί πάω για dispute και ο θεός μαζί μου.

Βρε εγώ μαζί σου είμαι και μακάρι να πάρετε πίσω τα λεφτά σας. Απλά σκέφτομαι ότι θα θελήσουν με κάποιο τρόπο να την σκαπουλάρουν και αυτό που είπα είναι μια πιθανότητα και σίγουρα κάτι που θα σκεφτούν οι δικηγόροι τους.

torrent rulles

δεν έχω πετύχει torrent τους τελευταίους 6-7 μήνες με ταχύτητα χαμηλότερη από 1-1.2 mbps

αναρωτιόμουν τι χρειαζόμαστε file hosting sites (στην Ελλάδα τουλάχιστον) αφού το κέρδος είναι ελάχιστα kbps

torrent rulles

δεν έχω πετύχει torrent τους τελευταίους 6-7 μήνες με ταχύτητα χαμηλότερη από 1-1.2 mbps

αναρωτιόμουν τι χρειαζόμαστε file hosting sites (στην Ελλάδα τουλάχιστον) αφού το κέρδος είναι ελάχιστα kbps

Σου έχω νέα.Εγώ και σίγουρα κι' άλλη των τελευταίο χρόνο μέσω file hosting sites πιάνω 1.5 - 1.9 mbs

Χμ. Το PayPal δεν καλύπτει «εικονικά αγαθά» (πρακτικά υπηρεσίες), οπότε, δε το κόβω να αποζημιώνεται κανένας σας.

Μέχρι πριν καιρό είχα και εγώ συνδρομή στο RS (την έκοψα την εποχή που άρχισαν να το παρατραβάνε με τους περιορισμούς). Μετά το γύρισα στα torrents. Μπορεί να ήθελε λίγο περισσότερο ψάξιμο η υπόθεση, αλλά α) ήταν δωρεάν και β) είχα καλύτερες ταχύτητες.

Καλύτερες ταχύτητες; Και όμως!

Τις περισσότερες φορές θέλουμε να κατεβάσουμε κάτι που το ζητάει πάρα πολύς κόσμος. Προχθές ας πούμε, ήθελα το Contagion.2011.720p.BluRay.X264-AMIABLE. Ε, το προσθέτω στον client μου και κατέβηκε σε ελάχιστα λεπτά. Η σύνδεσή μου τερμάτισε στα 1,5 MB/s. Διότι το ήθελε άπειρος κόσμος και είχα εκατοντάδες seeders. Ε, τώρα αν κατεβάζω κάτι πιο εξεζητημένο, ας περιμένω και 5-6 μέρες, θα το απολαύσω πιο πολύ.

Αυτό που πιστεύω ότι ια δηλώσουν για να γλυτώσουν τις επιστροφές χρημάτων είναι "τα δικά σας αρχεία μπορείτε να συνεχίζεται να τα δουλευεται κανονικά. Τα αλλά ήταν παράνομη διακίνηση υλικού" ή κάτι τέτοιο τελοσπαντων.

android.png

Δεν είναι ότι αρχείο κατεβάσεις από κάποιον άλλον διαχείριση παράνομου υλικού. Υπάρχουν άπειρα πράγματα που δεν υπόκεινται σε νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και είναι ελεύθερα. Έχω κάθε δικαίωμα να ήθελα να κατεβάζω πχ ελεύθερο λογισμικό ή βιβλία που είναι ελεύθερα και άλλα πολλά από άλλους χρήστες. Αυτό έλεγε η συμφωνία.

Χμ. Το PayPal δεν καλύπτει «εικονικά αγαθά» (πρακτικά υπηρεσίες), οπότε, δε το κόβω να αποζημιώνεται κανένας σας.

!!!

Ισχύει κάτι τέτοιο;! Από πού κι ως πού δεν καλύπτουν υπηρεσίες;! Έχεις καμιά πηγή για αυτό που λες ή έστω μπορείς να με διαβεβαιώσεις ότι ισχύει;

• Super Moderators

Σου έχω νέα.Εγώ και σίγουρα κι' άλλη των τελευταίο χρόνο μέσω file hosting sites πιάνω 1.5 - 1.9 mbs

προφανώς εννοεί με την γραμμή του ρε neof1z, αν συγχρόνιζες στα ίδια mbit με εκείνον τα ίδια θα έπιανες και εσύ...

Με το τορρεντ, οσο και να το κανουμε, για να κατεβασεις 1080ρ/AVC φτυνεις αιμα :(

αναλόγως από που κατεβάζεις...

Δεν είναι ότι αρχείο κατεβάσεις από κάποιον άλλον διαχείριση παράνομου υλικού. Υπάρχουν άπειρα πράγματα που δεν υπόκεινται σε νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και είναι ελεύθερα. Έχω κάθε δικαίωμα να ήθελα να κατεβάζω πχ ελεύθερο λογισμικό ή βιβλία που είναι ελεύθερα και άλλα πολλά από άλλους χρήστες. Αυτό έλεγε η συμφωνία.

True... και μακάρι με γνώμονα αυτό να επιστραφούν τα ανάλογα χρήματα.

Από εδώ το διάβασα. Δεν έχω καμιά ιδέα αν ισχύει ή για το πόσο αξιόπιστο είναι το συγκεκριμένο. Το αναφέρει στο update 3

Aπότι κατάλαβα μιλάει βεβαίως μόνο για όσους έκαναν πληρωμή αυτό το Σαββατοκύριακο. Τώρα αν το πάνε και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα δεν ξέρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...