Προς το περιεχόμενο

Το Filesonic απενεργοποιεί το διαμοιρασμό αρχείων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εστειλα και εγω email στον reseller που πηρα τον premium πριν μια εβδομαδα και περιμενω απαντηση.Αν μου πει οχι τοτε κανω και dispute στο paypal ως τελευταια λυση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 368
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί η μόνη προσφορά του Internet είναι να κατευάζεις αρχεία από το Megaupload και το Filesonic;

διστιχος φίλε μου για μένα μόνο αυτό είναι το ίντερνετ με 24 ταχυτητα και 40 ευρώ τον μήνα

διαφορετικά αν είναι να βλέπω εξωφυλλα έπαιζα μπάλα και με 56kb που ήμασταν πριν 15 χρονια.

Υπάρχει πια νόημα να έχω 24 άρα γραμμή ;

συγνώμη για το σχόλιο αλλά με τέτοιο bandwith το filesonic όχι την 24αρα ούτε την 8άρα δεν έπιαναν με 2 παράλληλα download.

μην μπερδεβεσε φιλαράκι μου τότε το internet ήταν πολιτελια τώρα είναι ανάγκη επικοινωνίας από απλούς ανθρώπους μέχρι μεγάλες ετεριες

αν υπήρχε τώρα με τρία ευρώ θα πλήρωνες 6 μήνες

τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι αξίζει να δίνης 20 ευρώ για να κοιτάς εξωφυλλα από ταινίες και μουσικά cd

γιατί ως γνωστό αυτό πανενα να κάνουνε.

τι να πω εγώ προτιμώ να πάω για καφέ και όχι να πληρώνουμε για κάτι που στην πραγματικότητα δεν ύπαρξη λόγος

όπως είπα και παραπάνω προτιμώ να τα βλέπω στην τηλεόραση

που κατά κάποιο τρόπο είναι δωρεάν

Συγκρίνεις το service στο αμάξι με το να κατεβάσεις μια ταινία μέσω torrent ρε pournara..

Όπως έμαθαν όλες τις δυνατότητες του fb απ έξω θα μάθουν και αυτές του torrent τώρα.

Άβυσσος η ψυχή του "μέσου χρήστη". Facebook, smartphones κλπ τα μαθαίνουν σε μια μέρα, το να κάνεις rename έναν υπότιτλο για να παίζει αυτόματα με το vlc απαιτεί πτυχίο master :mrgreen:

μην μπερδεβεσε φιλαράκι μου τότε το internet ήταν πολιτελια τώρα είναι ανάγκη επικοινωνίας από απλούς ανθρώπους μέχρι μεγάλες ετεριες

αν υπήρχε τώρα με τρία ευρώ θα πλήρωνες 6 μήνες

τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι αξίζει να δίνης 20 ευρώ για να κοιτάς εξωφυλλα από ταινίες και μουσικά cd

γιατί ως γνωστό αυτό πανενα να κάνουνε.

τι να πω εγώ προτιμώ να πάω για καφέ και όχι να πληρώνουμε για κάτι που στην πραγματικότητα δεν ύπαρξη λόγος

όπως είπα και παραπάνω προτιμώ να τα βλέπω στην τηλεόραση

που κατά κάποιο τρόπο είναι δωρεάν

Τι γράφεις βλέπεις?

Τότε ήταν πολυτέλεια τώρα είναι ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Επίσης ναι περισσότερο χρησιμοποιώ τα 20ε της σύνδεσης παρά τα 20ε για απεριόριστες αστικές και υπεραστικές.

συγνώμη για το σχόλιο αλλά με τέτοιο bandwith το filesonic όχι την 24αρα ούτε την 8άρα δεν έπιαναν με 2 παράλληλα download.

κοιτα να δεις εχω δοκιμασει αρκετά τα premium server με διάφορες εταιρείες παροχής internet

η αλήθεια είναι ότι κάποιες εταιρείες στερούσαν πολύ σε κάποια από αυτά σε αλλά όχι

π χ. forthnet σε fileserve super ενώ cyta σε fileserve ούτε για χαβαλέ οπότε δεν μπορεις να μιλησεις για καποιο σέρβερ αν δεν έχεις δοκιμασι από διάφορες ετεριες

τέλος πάντων φίλε μου QQTilt αν πιστεβης ότι δεν είσαι αδικημένος για ένα internet που απλά σου προσφερει ότι μπορείς να κανείς και δωρεάν αν έρθουν έτσι τα πράγματα μπορείς να συνεχίσεις να πληρωνεις της ετεριες για γρήγορο internet

που ίσος κάποι θα μπορούν να το κάνουν με πολύ λιγότερα χρήματα η σε καπιες περίπτωσης και καθόλου. αλλωστε κλέφτες θα γίνουν οι εταιριες με γρήγορο internet αν όλα γίνουν μόνο διαφήμιση στο διαδίκτυο.

Εσύ πιστεύεις ότι είσαι αδικημένος, όχι εγώ.

Αν θέλεις απλά να βλέπεις εξώφυλλα, γιατί δεν κόβεις την dsl σου?

Τα βλέπεις και στο περίπτερο.

Δεν υποστήριξα εγώ ότι το internet είναι μόνο για να κατεβάζεις ταινίες και να βλέπεις εξώφυλλα φίλε μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...