valemon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 @Thresh φανταζομαι το ξερεις οτι ακομα και γαμω τα τρελα ratio να εχεις φτιαξει αν δεν σινταρεις με αναλογια 1/1 γινεσαι ban οποτε αυτο που λες δεν ισχυει ακριβως Θεωρητικά ναι, πρακτικά δεν το εχω δεί να συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 @Thresh φανταζομαι το ξερεις οτι ακομα και γαμω τα τρελα ratio να εχεις φτιαξει αν δεν σινταρεις με αναλογια 1/1 γινεσαι ban οποτε αυτο που λες δεν ισχυει ακριβως οι περισσότεροι private trackers που ξέρω έχουν χρονικό όριο για hit n run, σου λένε ή seedάρεις 1/1 ή για τόσες ώρες ανεξαρτήτως αν θα τραβήξουν ή όχι... Θεωρητικά ναι, πρακτικά δεν το εχω δεί να συμβαίνει. qft... Δεν ξέρω τι θα κατεβάζατε, όσοι ασχολείστε με Torrents. Και δεν με νοιάζει. προφανώς δεν εννοώ μόνο το seeding αλλά και το uploading... φαντάζεσαι να ήταν όλοι "απλοί χρήστες που ενηλικιώθηκαν" και να μην κάνει κανείς upload σε filehosters? τι θα κατέβαζες? ίδια νοοτροπία το seeding με το uploading στους filehoster... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ε ναι ρε συ Thresh δεν ειναι γιαννης ειναι γιαννακης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ε ναι ρε συ Thresh δεν ειναι γιαννης ειναι γιαννακης ίδιο είναι να seedάρεις μια ολόκληρη σειρά 720p των 200gb 1/1 για να μην θεωρηθείς hit n run με το να κρατήσεις active το torrent για 24 ώρες? δεν θα το έλεγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ίδιο είναι να seedάρεις μια ολόκληρη σειρά 720p των 200gb 1/1 για να μην θεωρηθείς hit n run με το να κρατήσεις active το torrent για 24 ώρες? δεν θα το έλεγα... στο παραδειγμα σου ετσι και αλλιως για να κατεβασεις την σειρα θα κρατας το τορεντ μια μερα και σιγουρα για μια απλη divx ταινια των 700 mb ομως το πραγμα αλλαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 όχι θέλει 24 ώρες (συγκεκριμένος tracer) αφού τελείωσει το download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 παλι καλα που ζει το rapidshare οπως και να το κανουμε τα link ειναι ευκολία , θες να κατεβασεις μια ταινία πας την κατεβαζεις σε φουλ ταχυτητα οσο παλια κι αν ειναι δενν εχεις το μυαλο σου ουτε στο ποσο ratio εχεις ουτε οτι θα πρεπει να κανεις χ ωρες seed προσωπικα εγω δεν εχω ουτε την ορεξη ούτε το χρόνο να παιδευομαι με τα torrent .ειμαι μελος σε 3 ελληνικα private απλα σαν εσχατη λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τα ελληνικά private πάντως είναι top για τσόντες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Είναι σαν το sex. Όταν είσαι πιτσιρικάς, η m@l@k1a θεωρείς ότι είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο..... Μέχρι να κάνεις πραγματικά sex. Μετά τα ξεχνάς όλα τα άλλα. Στην αναλογια που αναφερεις, νομιζω οτι οι επι πληρωμη filehosters ειναι πιο κοντα σε high-class call girls. Το να κυνηγας torrents με magnet links (γιατι δεν αντεχεις τα ratio) ειναι σαν να ψαχνεις για τυχαιες στα bar για one night stands. Ο,τι προτιμει ο καθενας. Οταν θα παψεις να σκεφτεσαι ως γνωστης των υπολογιστων, και αρχισεις να σκεφτεσαι σαν ενας απλος πολιτης που δεν εχει σχεδον καμμια σχεση με τον υπολογιστη παρα μονο 5-10 πραγματακια που επρεπε να μαθει και με κοπο τα εμαθε, τοτε θα καταλαβεις γιατι οι filehosters εχουν τοσο τεραστια επιτυχια. Μα τελικα οπως φαινεται αυτοι που χρησιμοποιουν περισσοτερο τους file hosters και που πληρωνουν ειναι οι βαριοι χρηστες που ηδη ξερουν απο torrents αλλα τα εχουν απορριψει. Δεν βλεπω να ισχυει το επιχειρημα του απλου ασχετου με το αντικειμενο χρηστη. Ο απλος χρηστης δεν κατεβαζει ταινιες τις παιρνει απο φιλους του. Δεν ξερει να βαλει υποτιτλους και φοβαται για ιους που θα κολλησει απο την πειρατικη ταινια. Ασε που δεν ξερει πως να αποσυμπιεσει το αποτελουμενο απο 17 rar κομματια αρχειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Κάπου στη μέση βρίσκεται η αλήθεια. Οι προ χρήστες ξέρουν να χρησιμοποιήσουν και τα torrents και να ψαχτούν και με private, αλλά τόσο καιρό είχαν βολευτεί και αυτοί με τα direct links.. Αλλά και το να κατεβάσεις με torrent μια ταινία και τους υπότιτλους και να σύρεις τους υπότιτλους μες στο παραθυράκι του vlc δεν είναι επιστήμη ρε Pournara :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Στην αναλογια που αναφερεις, νομιζω οτι οι επι πληρωμη filehosters ειναι πιο κοντα σε high-class call girls. Το να κυνηγας torrents με magnet links (γιατι δεν αντεχεις τα ratio) ειναι σαν να ψαχνεις για τυχαιες στα bar για one night stands. Ο,τι προτιμει ο καθενας. Μα τελικα οπως φαινεται αυτοι που χρησιμοποιουν περισσοτερο τους file hosters και που πληρωνουν ειναι οι βαριοι χρηστες που ηδη ξερουν απο torrents αλλα τα εχουν απορριψει. Δεν βλεπω να ισχυει το επιχειρημα του απλου ασχετου με το αντικειμενο χρηστη. Ο απλος χρηστης δεν κατεβαζει ταινιες τις παιρνει απο φιλους του. Δεν ξερει να βαλει υποτιτλους και φοβαται για ιους που θα κολλησει απο την πειρατικη ταινια. Ασε που δεν ξερει πως να αποσυμπιεσει το αποτελουμενο απο 17 rar κομματια αρχειο. Το οτι δεν μπηκε να κλαφτει ολη η ελλαδα εδω, δε σημαινει οτι εμεις κι εμεις κατεβαζαμε απο εκει. Απο προχτες με εχουν πρηξει στα τηλεφωνα, ατομα ασχετα με το τι μπορει να κανει ενας υπολογιστης περα απο facebook και unzip, διοτι ειχαν μαθει ενα δρομο, αντερσεκ, γκρικντιντιελ, γκρικχεβεν, μετα copy paste τα links στο jdownloader, και σε μια ωριτσα ετοιμη η ταινια στο media player στο σαλονι. Αυτοι ηταν οι βαριοι χρηστες στα filehosters και οχι εγω. Κάπου στη μέση βρίσκεται η αλήθεια. Οι προ χρήστες ξέρουν να χρησιμοποιήσουν και τα torrents και να ψαχτούν και με private, αλλά τόσο καιρό είχαν βολευτεί και αυτοί με τα direct links.. Αλλά και το να κατεβάσεις με torrent μια ταινία και τους υπότιτλους και να σύρεις τους υπότιτλους μες στο παραθυράκι του vlc δεν είναι επιστήμη ρε Pournara :/ Το θεμα δεν ειναι αν ειναι ευκολο η οχι, το θεμα ειναι το κατα ποσο ηταν ευκολο για αυτους η οχι. Οταν παω το αμαξι για service, ξερεις ποσο ευκολο του φαινεται του μαστορα να το φτιαξει; Για δεκα λεπτα τον πληρωνω αδρα. Αν μου πεις ομως να το κανω εγω, θα βγαλω σπυρακια, εχω τοσα στο κεφαλι μου απο τη δουλεια, σιγα μην κατσω να ασχοληθω με αλλο ενα. Και οπως ρωτησα και πιο πριν, ποσους μπορουν να αντεξουν οι private servers, ωστε να φτασουν στο σημειο κορεσμου, και να παψουν να ειναι private και με σωστα αρχεια και ταχυτητες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rabesatratana Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Φυσικα, επισης μπορουν να κανουν μηνυση στην filesonic η οποια εχει μεσα logs με καθε download που εχει κανει ο χρηστης. Μαντεψε ποσοι χρηστες του Fsc θα τολμήσουν να το κανουν Ειναι παρανομο απο μόνο του το κατεβασμα ταινιων ή commercial παιχνιδιων/εφαρμογων κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς όμως όλα τα "καλά" sites που μας προσφέρουν links, τα σπάνε σε πολλά parts. Επίσης δε ξέρω κατά πόσο γίνεται να πετάω όλα τα links στον jdownloader και να τα κατεβάζει έστω ένα ένα (λόγω captcha) Πανεύκολα και γρήγορα. Τα βάζεις όλα μαζί στο jdownloader, ρυθμίζεις το maxDl σε 1 και "fire and forget". Δεν εχει ποτε captcha και για κάθε αρχειο που κατεβαίνει, πιάνει το μέγιστο της γραμμής σου. Με τις παρούσες συνθήκες, οποιος χρησιμοποιεί rs μόνο για download, είναι ολίγον «κορόιδο» να πληρώνει premium συνδρομή. Απο την άλλη, γνωρίζοντας τις συνήθειες και τακτικές της rs, πάλι ειναι ολίγον «κορόιδο» όποιος χρησιμοποιεί το rs για «διαμοιρασμό σε άγνωστους φίλους». Είναι εταιρεία που δεν αξίζει να στηριχτείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Το θεμα δεν ειναι αν ειναι ευκολο η οχι, το θεμα ειναι το κατα ποσο ηταν ευκολο για αυτους η οχι. Οταν παω το αμαξι για service, ξερεις ποσο ευκολο του φαινεται του μαστορα να το φτιαξει; Για δεκα λεπτα τον πληρωνω αδρα. Αν μου πεις ομως να το κανω εγω, θα βγαλω σπυρακια, εχω τοσα στο κεφαλι μου απο τη δουλεια, σιγα μην κατσω να ασχοληθω με αλλο ενα. Και οπως ρωτησα και πιο πριν, ποσους μπορουν να αντεξουν οι private servers, ωστε να φτασουν στο σημειο κορεσμου, και να παψουν να ειναι private και με σωστα αρχεια και ταχυτητες; Συγκρίνεις το service στο αμάξι με το να κατεβάσεις μια ταινία μέσω torrent ρε pournara.. Όπως έμαθαν όλες τις δυνατότητες του fb απ έξω θα μάθουν και αυτές του torrent τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rabesatratana Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν έχει ειπωθεί ήδη: Megaupload Filesonic Fileserve Hotfile Videozer Videobb FileJungle Αυτές είναι down είτε σας αφήνουν να κατεβάζετε μόνο τα δικά σας αρχεία μόνο. Και hotfile??????? Τι λες τωρα? Αυτο ειχε μυθικα "πραγματακια" μεσα. Φοβερα λινκ. Τι να πω ρε. Το παλιο καλο emule τι εγινε? Παλια το χρησιμοποιουσα. Εχει 2-3 χρονια να μπω, τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα