madevo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς όμως όλα τα "καλά" sites που μας προσφέρουν links, τα σπάνε σε πολλά parts. Επίσης δε ξέρω κατά πόσο γίνεται να πετάω όλα τα links στον jdownloader και να τα κατεβάζει έστω ένα ένα (λόγω captcha) και για το captcha υπαρχουν σελιδες που με λιγα $ μεσω jdownloader βαζουν τους κωδικους αυτοματα. ολα ειναι λεφτα και ολα για τα λεφτα γινονται.
mitsakhs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Σου έχω νέα.Εγώ και σίγουρα κι' άλλη των τελευταίο χρόνο μέσω file hosting sites πιάνω 1.5 - 1.9 mbs χαμηλότερη από τα λέει όλα συνήθως κυμαίνεται από 1.2 με 1.7 με 1.9 max dowloading time για 1gb υλικό 5-10 λεπτά ποιος βγαίνει χαμένος τελικά.
nik_n Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αυτό να είναι ένα καλό μάθημα για όσους γουστάρουν το σύννεφο. Θα μπαίνουν και θα σου σβήνουν τα αρχεία και θα σου απενεργοποιούν τον λογαριασμό γιατί θα παραβιάζεις τους όρους χρήσης που ποτέ δεν μπήκες στον κόπο να διαβάζεις. "My files, my storage on my disk"
madevo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδια... το πιο απλο.... Πλεων στο Facebook μπορει να στειλει αρχεια μεσω μηνηματος. Αυτα τα αρχεια αντιστιχουν σε καποιοα λινκ. κ αυτο ισως ειναι λυση δλδ να μην κρυβεσαι ουτε πισω απο μια ΙΡ αλλα να δινεις κατευθιαν το ονομα σου στο φβ να λες εγω ειμαι που το στελνω...
efo355 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Χμ. Το PayPal δεν καλύπτει «εικονικά αγαθά» (πρακτικά υπηρεσίες), οπότε, δε το κόβω να αποζημιώνεται κανένας σας. Φυσικά και το καλύπτει αφού στο dispute έχει την επιλογή intangible goods ( άυλα αγαθα )
music_lover Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αυτό να είναι ένα καλό μάθημα για όσους γουστάρουν το σύννεφο. Θα μπαίνουν και θα σου σβήνουν τα αρχεία και θα σου απενεργοποιούν τον λογαριασμό γιατί θα παραβιάζεις τους όρους χρήσης που ποτέ δεν μπήκες στον κόπο να διαβάζεις. "My files, my storage on my disk" Πόσο δίκιο έχεις! Δεν ξαναπληρώνω για τίποτα,αρκετά πλήρωσα μέχρι τώρα,bye bye file hosters.
Haldol Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Φυσικά και το καλύπτει αφού στο dispute έχει την επιλογή intangible goods ( άυλα αγαθα ) Μπορεί και να έχεις δίκιο, δεν επιμένω. Τελευταία φορά που είχε χρειαστεί να κάνω dispute για υπηρεσία -και όχι υλικό αγαθό- ήταν πριν 2 χρόνια. Από τότε πολλά μπορεί να άλλαξαν.
madevo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Είναι αποδοτικά για λίγους φίλε μου. Το ότι πρέπει να ανεβάζεις ότι έχεις κατεβάσει ειδικά στους private trackers αν για εσένα δεν είναι τίποτα για άλλους είναι πάρα πολύ γιατί αν λάβεις και υπόψιν ότι στην Ελλάδα τουλάχιστον έχουμε μέχρι και 25mbit κατέβασμα αλλά μέχρι 1024mbit ανέβασμα πιστεύω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω ειδικά αν πρέπει να ανεβάσεις πολλά gbytes εκεί να σε δω πόσες ώρες πρέπει να αφήσεις ανοιχτό τον κάθε υπολογιστή. Και όσο γι' αυτό που λες και καλά ότι δεν μπορούν να κλείσουν τόσο εύκολα τα torrent trackers όσο τα file host provides πίστεψε είσαι πολύ λάθος γιατί όσο εύκολα κλείνουν τα file host providers άλλο τόσο εύκολα κλείνουν και τα οποιαδήποτε torrent trackers είτε private ειτε public είναι αυτοί. το οτι αν μας στρεψουν στα τορρεντ παλι θα μας αναγκαση να πληρωσουμε για vdsl για να εχουνε 50upload 50 download το σκεφτηκε κανεις? το οτι ετοιμαζονται να μας φακελωσουν με το IPv6 οπου ο καθε χρηστης θα εχει μια ΙΡ δικια τους στατικη και οταν θα κανουμε τζακποτ σε παρανομιες θα μας χτυπαει την πορτα ο μπατσουλης και θα μας πηγαινει για τον καπετανακη με το μουστακι? λεω τωρα ιδεες πολλα σεναρια παιζονται. ισως ειναι ενας τροπος για να αλλαζουν χερια τα κεφαλαια και απλα να θελουν να ριξουν τους μεγαλους(megaupload,filesonic,rapidshare,uploding,κτλ)και να δωσουν στους δικους τους αερα δεν ξερω πολλα εχουμε δει πολλα εχουμε ακουσει. το ιντερνετ μονο ελευθερο δεν ειναι παντως και αν πει κανεις το αντιθετο δεν ξερει τι του γινεται.
Candlemass Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ναι ενώ τώρα δεν μπορούνε να μας βρούνε άμα θέλουνε (εισαγγελική εντολή) από τα logs των ISPs... Τέλοσπάντων, προσωπικά νομίζω ότι κουράστηκε το θέμα, ακριβώς οι ίδιες συζητήσεις με πριν κάνα χρόνο που κλείσανε το thegreekz και τον thegt, τα ίδια με πριν 2 χρόνια που έκλεισε το greeksubs, με πριν 3 χρόνια που έκλεισε το BWGT, κλπ Το αποτέλεσμα το είδαμε...
21century Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Το είχα αναφέρει εδώ και μέρες και το άρθρο εδω το επιβεβαιώνει ότι πλέον ο πόλεμος άρχισε με παράπλευρες απώλειες. Ιδού και η υπόθεση ως τώρα http://www.freegr.gr/freenuke/modules.php?name=News&file=article&sid=526
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 το οτι ετοιμαζονται να μας φακελωσουν με το IPv6 οπου ο καθε χρηστης θα εχει μια ΙΡ δικια τους στατικη και οταν θα κανουμε τζακποτ σε παρανομιες θα μας χτυπαει την πορτα ο μπατσουλης και θα μας πηγαινει για τον καπετανακη με το μουστακι? ναι ενώ με τις dynamic νομίζεις ότι ο ISP δεν κρατάει "αρχείο" με το ποιες έχεις πάρει...
madevo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 αν είχαμε 1024mbit ανέβασμα θα είμασταν υπερευχαριστημένοι μπορείς κάλιστα με τα λεφτά που έδινες σε fileshosting site να νοικιάσεις για 1 μόνο μήνα seedbox και να seedάρες τα κερατά σου σε πολλούς private trackers, όχι μόνο σε 1!!! το έκανε ένα φιλαράκι κι έχει 5-6ΤΒ uploaded σε 4-5 trackers, υπεραρκετά για το μέσο και όχι μόνο χρήστη... απλά θέλει λίγο παραπάνω κόπο, που δυστυχώς ξεβολεύει κάποιους που θέλουν έτοιμο μασημένο φαΐ στο στόμα... παιδια οταν μηλατε για τετοιες γραμμες σκεφτηκε κανεις σας αν οι σκληροι του δισκοι προλαβαινουν να γραψουν και να διαβασουν τοσο γρηγορα?? δεν λεω τα SSD ειναι γρηγορα αλλα ποιος δινει τοσα λεφτα για να παρει μερικα GB?
Elven_King Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 εγώ έκανα claim στο paypal για refund... μικρή πιθανότητα αλλά ότι κάτσει Πότε είχες ενεργοποιήσει την συνδρομή; Claim μπορείς να κάνεις εντός 45 ημερών, είσαι όντως εντός ορίου; Αποκλείεται να πάρεις πίσω χρήματα αν και μάλλον το ξέρεις ήδη
madevo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ναι ενώ με τις dynamic νομίζεις ότι ο ISP δεν κρατάει "αρχείο" με το ποιες έχεις πάρει... αλλο αυτο και αλλο το να σε δινεις ανοιχτα. οι ISP μπορει να μην δωσουν τους χρηστες τους για διαφορους λογους αλλα το να δινεις τα στοιχεια σου ετσι ανοιχτα ειναι μεγαλη ανοησια.
desertman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μετά απο claim στο Paypal πριν απο λίγη ώρα για την μηνιαία συνδρομή μου στο Filesonic που έκανα στις 21 Ιανουαρίου, μόλις έλαβα email απο το Paypal για refund. πολύ γρήγορα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα