dimmil22 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα σας! σημερα πριν απο λιγο πηγα να κανω ρουτ το galaxy s..καποια στιγμη την ωρα που το odin εκανε την συνδεση μου βγαλε ενα σημα που διχνει ενα κινητο με τον υπολογιστη και εχει ενα τριγωνο στην μεση με ενα θαυμαστικο.... μπορει καποιος να μου πει τι ειναι? τι μπορω να κανω για να το φτιαξω? ευχαριστω πολυ
arxaggelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μπρίκι είναι, αλλά γενικά έχουν επανέλθει και πολύ χειρότερα. Μπαίνει σε download mode με τον συνδυασμό των τριών πλήκτρων;
ColdFusion Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 βγαλε την μπαταρια για κανενα λεπτο.Αφου την τοποθετησεις ξανα μπες σε download mode και κανε το φλασαρισμα με Odin.
dimmil22 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 επανηλθε στο download mode! τωρα εχω το οντιν + το cf root και κολαει στο setup connection...εννοειτε εχω κλειστο firewall εχω κανει rr το μηχανημα κλπ...
c0prse_grinder Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 επανηλθε στο download mode! τωρα εχω το οντιν + το cf root και κολαει στο setup connection...εννοειτε εχω κλειστο firewall εχω κανει rr το μηχανημα κλπ... 1)βγαλε την μπαταρια για 20 δευτερολεπτα 2)χωρις την μπαταρια μεσα πατα vol down, home, power (DL MODE) 3)χωρις να αφησεις τα κουμπια εχε καποιον να σε βοηθησει να βαλεις την μπαταρια μεσα 4)οταν μπει η μπαταρια περιμενεις 3-4 δευτερολεπτα (δεν εχεις αφησει τα κουμπια!) και ανοιγει σε DL MODE και δουλευει κανονικα με Odin 5)δοκιμασε να κατεβασεις καμια 2.3.5 JVU η καποια αλλη στοκ, μην ξαναδοκιμασεις με αυτη που σου κολλαει (επισης, make sure οτι εχεις το repartition checked οταν περνας το .pit file) λυση 2 --> usb jig απο eBay εγω εχω παρει ενα και καθεται (αχρειαστο να ειναι..φτου φτου..)
ColdFusion Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 1)βγαλε την μπαταρια για 20 δευτερολεπτα 2)χωρις την μπαταρια μεσα πατα vol down, home, power (DL MODE) 3)χωρις να αφησεις τα κουμπια εχε καποιον να σε βοηθησει να βαλεις την μπαταρια μεσα 4)οταν μπει η μπαταρια περιμενεις 3-4 δευτερολεπτα (δεν εχεις αφησει τα κουμπια!) και ανοιγει σε DL MODE και δουλευει κανονικα με Odin 5)δοκιμασε να κατεβασεις καμια 2.3.5 JVU η καποια αλλη στοκ, μην ξαναδοκιμασεις με αυτη που σου κολλαει (επισης, make sure οτι εχεις το repartition checked οταν περνας το .pit file) λυση 2 --> usb jig απο eBay εγω εχω παρει ενα και καθεται (αχρειαστο να ειναι..φτου φτου..) Το Jig πραγματικα σου λυνει τα χερια! ΒΤW Ποτε βγηκε η jvu ορε παλι πισω εμεινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα