giannisv6 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας παιδιά,θελω να παρω μια καρτουλα για το Neo V μου κ γω και ερωτώ,υπάρχουν διαφορές σε κάρτες Class 10 που κάνουν 24 ευρω ή 30 ευρώ,η ταχύτητα εγγραφής ανάγνωσης δεν ειναι standard σε ολες τις καρτες που έχουν ιδια class ? Και τωρα στο ζουμι πια απο αυτες τις δυο να επιλέξω και γιατί ? KINGSTON SDC10/16GB Samsung MicroSDHC Card 16GB Class 10 Αν εχετε κατι καλύτερο υποψιν σας be my guest ,ευχαριστώ
antonl Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 lexar 16GB class 10 Ο χαρακτηρισμός class X σημαίνει πως η κάρτα πιάνει τουλάχιστον X MB/s. Δηλ. μια class 10 μπορεί να χει minimum write/read 12MB/s και μια άλλη 15MB/s.
giannisv6 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Φιλε μου θα ηθελα μια απο αυτες τις δυο που εχω γραψει πιο πανω,δεν θελω να αγορασω απο εξωτερικο. Η Samsung γραφει στο site της Speed Rating Speed (read) : 24MB/s Speed (write) : 21MB/s,ενω η Kingstone στο site τις γραφει μονο το minimum 10mb/s που το ξερουμε ήδη... Αξιζει η Samsung την διαφορά αραγε ?
tsourakis13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας παιδιά...Και εγώ για το εν λόγω κινητό(neo v) θέλω μια micro sd 16gb...Έχω δει αυτή...Ποια η γνώμη σας? Το κατάστημα είναι ασφαλές για αγορές...? Επίσης έχω δει και αυτή...Καλή είναι? Υ/Γ: Δεν θέλω να μου προτείνεται κάτι από εξωτερικό και τιμή max 25€...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα