naruto14 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Έχω τον παραπάνω επεξεργαστή. Θέλω να του κάνω overclock για να αποκτήσει μεγαλύτερη ισχύ. Έχω ένα ανεμιστράκι που μου φαίνεται είναι τελείως για τα μπάζα. Ποιο ανεμιστιράκι έχετε να μου προτείνεται ώστε να μην έχω κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης? Τα χαρακτηριστικά του PC μου αναγράφονται στην υπογραφή μου. θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια σας!
ahristos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εγώ τον είχα με την COOLERMASTER HYPER TX2, αλλά έκανε μόνο 15 ευρώ και άξιζε τα λεφτά της. Τώρα έχει αντικατασταθεί από την HYPER TX3 και παραακρίβυνε για αυτά που προσφέρει. Αλλά αν είναι να δώσεις 30 ευρώ για καινούρια ψύκτρα δεν εξετάζεις καλύτερα να πάρεις έναν ATHLON II X2 250 με 55 όσο τον βρίσκεις ακόμα; Ο 7750 δύσκολα θα ξεπεράσει τα 3.1GHz και καταναλώνει πολύ. Στον ATHLON II θα φτάσεις άνετα τα 3.8GHz με τη δικιά του ψύξη και χωρίς να αυξηθεί υπερβολικά η κατανάλωση.
naruto14 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εγώ τον είχα με την COOLERMASTER HYPER TX2, αλλά έκανε μόνο 15 ευρώ και άξιζε τα λεφτά της. Τώρα έχει αντικατασταθεί από την HYPER TX3 και παραακρίβυνε για αυτά που προσφέρει. Αλλά αν είναι να δώσεις 30 ευρώ για καινούρια ψύκτρα δεν εξετάζεις καλύτερα να πάρεις έναν ATHLON II X2 250 με 55 όσο τον βρίσκεις ακόμα; Ο 7750 δύσκολα θα ξεπεράσει τα 3.1GHz και καταναλώνει πολύ. Στον ATHLON II θα φτάσεις άνετα τα 3.8GHz με τη δικιά του ψύξη και χωρίς να αυξηθεί υπερβολικά η κατανάλωση. Με overclock θα φτάσω τα 3.8 GHz? Με το ανεμιστιράκι που έχω τώρα? είμαι τώρα? Δεν θα υπερθερμανθεί το σύστημα?
ahristos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Σου πρότεινα αντί να ξοδέψεις λεφτά για ψύκτρα-ανεμιστήρα να πάρεις καινούριο επεξεργαστή. Ο πιο φθηνός είναι ο ATHLON II X2 250 με 50-60 ευρώ και το σύστημα ψύξης περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, αλλά δεν καταναλώνει πολύ αυτός ο επεξεργαστής κι έτσι θα κάνει δουλειά. Εύκολα θα πάει στα 3.5GHz κι από κει και πέρα πειραματίζεσαι. Ο επεξεργαστής που έχεις τώρα δεν θα ξεπεράσει τα 3.1GHz με overclocking, και ακόμα κι εκεί για να φτάσει θα πρέπει να του αυξήσεις την τάση. Στο τέλος θα καταναλώνει όσο ένας 4πύρηνος Phenom αλλά δεν θα αποδίδει καλύτερα από έναν 2πύρηνο Athlon II.
naruto14 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Σου πρότεινα αντί να ξοδέψεις λεφτά για ψύκτρα-ανεμιστήρα να πάρεις καινούριο επεξεργαστή. Ο πιο φθηνός είναι ο ATHLON II X2 250 με 50-60 ευρώ και το σύστημα ψύξης περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, αλλά δεν καταναλώνει πολύ αυτός ο επεξεργαστής κι έτσι θα κάνει δουλειά. Εύκολα θα πάει στα 3.5GHz κι από κει και πέρα πειραματίζεσαι. Ο επεξεργαστής που έχεις τώρα δεν θα ξεπεράσει τα 3.1GHz με overclocking, και ακόμα κι εκεί για να φτάσει θα πρέπει να του αυξήσεις την τάση. Στο τέλος θα καταναλώνει όσο ένας 4πύρηνος Phenom αλλά δεν θα αποδίδει καλύτερα από έναν 2πύρηνο Athlon II. Είναι αρκετά τα τα 50-60 ευρώ. Σκεφτόμουν να μην ξοδέψω πάνω από 20 ευρώ για μια ψήκτρα. Αλλά αν μου λες ότι από 2.7 θα πάει το πολύ 3.1 μου φαίνεται πως δεν αξίζει καν να ασχοληθώ. Τι έχετε να πείτε?
naruto14 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δεν μπορώ να βρω μία απλή ψύκτρα με 10-15 ευρώ και να κάνω κανονικά το overlock μου χωρίς κίνδυνο υπερθέρμανσης?
artshadows Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 ναι και ανεβασε το multiplier http://www.legitreviews.com/article/850/15/
naruto14 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ναι και ανεβασε το multiplier http://www.legitreviews.com/article/850/15/ Έχεις να προτείνεις καμία ψύκτρα? Θα μπορέσω να γυρίσω στα 2.7GHz μετά το overclock?
artshadows Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ναι μπορεις .Arctic Freezer 64 PRO η tx3
naruto14 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ! Μιας και είμαι εντελώς άσχετος σχετικά με το hardware του υπολογιστή είναι εύκολο να την συνδέσω ή παίζει να κάνω καμία πατάτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα