Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας...!! καρχας παω για νεα συνθεση... δινω ωσ 600 το πολυ ..... χρησεις: παιχνιδια , ιντερνετ, κατεβαστηρι.... ειδκα προγραμματα οχι τιποτα ιδιαιτερο... μπορει νκαΙ PHOTOSHOP ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩς...οθονη εχω ηδη μια Lg τω μονιτορ 22 inch .. ουτε πληκτολογια και τατοια..

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ ωραια.

Τωρα απαντησε μας λιγο,απο που εισαι,μπορεις να το στησεις μονος σου το μηχανημα?θα χρειαστεις να αγορασεις windows?ποιο ειναι το τωρινο συστημα σου (για να δουμε εαν μπορεις να κρατησεις πχ τον δισκο η κανενα κουτι η κανενα dvd recorder).

Δημοσ.

ειμαι απο θεσ/νικη .. οχι δεν μπορω να το στησω μονος μου αλλα εχω βοηθεια.. και λογω της βοηθειας αυτης οχι δεν θα χρειαστω να αγορασω windows .... το τωρινο μηχανημα μου ειναι ενα λαπτοπ αρα ξεκιναμε απο το 0

Δημοσ.

Επεξεργαστης AMD Phenom II X4 960 3.0 GHz Quad Core Socket AM3 95W ΤΙΜΗ 118.94 € (μην μπερδευεστε,ειναι ο 960Τ και απλα ειναι λαθος το ονομα.ο κωδικος ειναι σωστος το ιδιο και τα watt και τα mhz) (μπορει αν γινει 6πυρηηηηνος...)

Μητρικη Asrock Socket AM3+ 970 Extreme4 ΤΙΜΗ 93.34 €

Μνημες Kingston Hyper X 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 24.56 €

Καρτα γραφικων ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Club 3d)

ΤΙΜΗ 140.71 €

Τροφοδοτικο Thermaltake Power Supply 530W ATX 24 pin Hamburg W0392RE ΤΙΜΗ 56.73 €

Κουτι Thermaltake Commander MS-I VN400A1W2N ΤΙΜΗ 43.80 €

Σκληρος OCZ 60GB Agility III AGT3-25SAT3-60G Solid State Drive SATA SSD 2.5'' ΤΙΜΗ 88.97 €

Dvd recorder Lite on DVD±RW iHAS122 SmartX Dual Layer ΤΙΜΗ 16.65 €

Συνολο 583,7

Προς το παρον βολεψου με τον ssd δηλαδη τα windows μεσα και ενα ενα τα παιχνιδια εγκατασταση.το τερματισες,σβησιμο και γραψιμο αλλο.Αργοτερα οταν επανελθουν οι τιμες στους σκληρους σε φυσιολογικα επιπεδα (1Tb με ενα 50ρικο δηλαδη) θα παρεις εναν και θα παρεις και μια καλη ψυχτρα για το ανεβασμα του επεξεργαστη η το πιθανο ξεκλειδωμα του.

Και σε συμβουλευω να μεινεις στο φορουμ αργοτερα για να κανεις και τον οδηγο του ssd για να ανεβει η ταχυτητα του αλλα και το ανεβασμα του επεξεργαστη.απλα τα πραγματα.εαν μπορεις να βαλεις 8gb Μνημη κανε το αλλα δεν υπαρχει στην παρουσα φαση λογος,καλυτερα βαλε του μια ψυχτρα.

Δημοσ.

επισης εγω δεν ηξερα οτι παιζουν τοσο μεγαλη σημασια η ψυκτρες... νομιζα πως θα εχει μονο μια για ολο το κουτι .. δηλαδη οταν βαζεισ ψυκτρα νεβενει η ταχυτητα του καθε προιοντος?

Δημοσ.

Μαλλον εννοεις τα ανεμιστηρακια λεγοντας ψυχτρες.

Ψυχτρα ειναι αυτο το μεταλλικο πραγμα που εχει ο επεξεργαστης επανω μαζι με το ανεμιστηρακι για να μην ζεστενεται.σε φυσιολογικη χρηση,με την εργοστασιακη ψυχτρα θα εισαι οκ με τα ανεμιστηρακια που εχει το κουτι μεσα.

Αλλα το θεμα ειναι οτι μπορεις να του αυξησεις την συχνοτητα του επεξεργαστη και να τον ανεβασεις στα ghz του και να αυξηθει η ταχυτητα του.αλλα αυτο για να το κανεις πρεπει να εχεις μαι καλυτερη ψυχτρα απο την εργοστασιακη.

Απο εκει και περα μπορει αυτος ο επεξεργαστης να γινει και με 6 πυρηνες αντι και 4 που εχει τωρα (+2 κλειδωμενους).

παρε τον ετσι,ξεκινα το διαβασμα στο ιντερνετ (και οχι μονο youtube και facebook) και οταν νιωθεις ετοιμος και εχεις μαθει 5 πραγματα τοτε πες μας να σε βοηθησουμε πως να το κανεις.

Δημοσ.

αα οκ δηλαδη αμα τον βοηθησεις με τα ανεμηστηρακια τον cpu ανεβαινουν τα ghz toy kai ανεβαινει η αποδοση του.... και δευτερον εκει στην καρτα που γραφει 3Δ EINAI KAI 3d?? ( sorry για τις βλακειες που ρωταω παντος φιλε με βοηθησες πολυ....!!! ) bf3 tha paizei ??x xaxax :mrgreen:

ayta pou lene gia ta σολινακια που κανουν την δουλεια τον ανεμιστήρων καλα ειναι?? υδροψυκτα δλδ??

Δημοσ.

Ναι θα παιζει αλλα μην περιμενεις και να το παιζει full στο multiplayer.εκει θελεις καρτα που εχει 250-300 euros καινουργια.

Το 3d που λεει στην καρτα ειναι το club 3d (μαζι με την καρτα περνεις δωρο και ενα εισιτηριο για την figaro εδω στην Θεσσαλονικη που θα παιζει 3d μουσικη).(επειδη ομως αυτο θα το ελεγε ο Χρησταρας,τον προλαβαινω και το λεω εγω...μην μου δινεις σημασια βλακεις λεω τωρα).

Το ονομα της μαρκας της καρτας γραφικων ειναι.δεν σε επηρεαζει αυτο στην παρουσα φαση.

Δημοσ.

οκ ευχαριστω παρα πολυ.. καληνυχτα αυτα που κραταω ειναι για τον σκληρο μενς με αυτον και τουσ εξωτερικουσ λογω μαλεσιας.. και ολα τα αλλα τζετ. και οθονουλα 22 ελτζι τελεια θα ειναι..!! πω για να μμαθω πως παει το πραγμα στην πληροφορικη θα χρειαστς 3 χρονια ιδιαιτερα.. :lol:

και για κλείσιμο τι λες για αυτην την καρτα?? θα παιζει τουλαχιστον πακ μαν?? http://www.plaisio.gr/Computers/Servers/SVGA-For-Servers/PNY-Nvidia-Quadro-6000-VCQ6000-PB.htm

Δημοσ.

Εσύ για πλάκα ρωτάς, αλλά έπεσες μέσα. Αυτή η κάρτα όντως δεν παίζει παιχνίδια. Α και γιγαγντιαίες ψύκτρες, overclocking (να ανεβάσεις τα Ghz), ξεκλειδώματα ελαττωματικών πυρήνων κτλ. δε σου χρειάζονται. Βαλτο στην πρίζα και θα παίξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...