panos0100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 καλησπέρα σε όλους είχα ανοιξει και πιο παλία θέμμα αλλα άκρη δεν βγαλαμε λοιπόν έχω εναν υπολογιστή ο οποίος οταν τον κλείνω για να τον ξεσκωνίσω τον βγαζω απο το ρευμα και πατάω το κουμπι για να αδιάσει απο ταση τελειως μετα που το ξαναβάζω και παταω το κουμπί του τροφοδοτικού ανοιγουνε ολα μαζει δηλαδή παίρνει ρεύμα μονος του τι φταεί και αλλη μητρικη που εβαλα παλι το ειδιο και το τροφοδοτικο το ελεγξε ποσες φορες ο τεχνικός μια παρατήρηση που έκανα ειναι οτι αν δεν πατησω το κουμπι του υπολογιστη να αδιασει με κλειστο υπολογιστη το ρευμα ανοιγει κανονικα οταν ανοιγω το τροφοδοτικο το κανει μονο με το συγκεκριμενο τροφοδοτικο
kostaks3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 μηπως ειναι προβλημα του τροφοδοτικου; Μπορει και ο τεχνικος να ηταν απ΄τους "καλους" και να μην βρηκε προβλημα
panos0100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ναι αλλα εχει ελεγχει απο το πλαισιο απο 2 εξωτερικους αλλους τεχνικους και ο τριτος ακουστε ακουστε και το κουφο εκανε αναβαθμιση bios με πηρε 30Ε και λεει λυθηκε το πρωβλημμα εκει περα ητανε και παλι τα ειδια κανει και με λεει δεν ξερω ειναι ετσι το τροφοδοτικο ναι αλλα εχει ελεγχει απο το πλαισιο απο 2 εξωτερικους αλλους τεχνικους και ο τριτος ακουστε ακουστε και το κουφο εκανε αναβαθμιση bios με πηρε 30Ε και λεει λυθηκε το πρωβλημμα εκει περα ητανε και παλι τα ειδια κανει και με λεει δεν ξερω ειναι ετσι το τροφοδοτικο ειναι αυτο εδω περα το τροφοδοτικο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Enthusiast-Series-TX650-V2-650W-80plus-Bronze-Certified-CMPSU-650TXV2EU.htm
kostaks3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Η Αναβαθμιση bios νομιζω δεν χρειαζοταν.Τωρα παραπερα δεν ξερω τι να σου πω.το τροφοδοτικο το εχεις δοκιμασει σε αλλο συστημα ή εχεις δοκιμασει αλλο τροφοδοτικο στο συστημα σου;
panos0100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 οχι κανενα απο τα δυο ειχα μια μητρικη παλια φοξκον καηκε to κλιπ της καρτας ηχου και αχρηστευτηκε τωρα εχω gigabyte και εδω παλι αυτο κανει
Thanos1972 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Στο ιδιο κουτι τα εχεις ακομα?εαν ναι για προσπαθησε να στησεις το μηχανημα με τα απαραιτητα εξω απο το κουτι (πανω σε ενα αντιστατικο σακουλακι για παραδειγμα).
panos0100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 το εκανα παλι τα ειδια παιδια το θεμμα το ειχα ξανα ανοιξει αλλα δεν βγαλαμε καποιο αποτελεσμα δεν καταληξαμε καπου δηλαδη τωρα αν ξερει καπιος ή αν εχει αυτο το τροφοδοτικο μηπως εχει καποια ιδιετεροτητα δεν ξερω πολυ περιεργο ειναι αν ειχε πρωβλημμα δεν θα δουλευε το εχω 4 μηνες και λειτουργει κανονικα αλλα αυτο γιατι να το κανει
Greatape Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον κάτι παίζει με την μητρική το τροφοδοτικό δεν ξεκινά από μόνο του. Δοκίμασε να αλάξεις μπαταρία στη μητρική και κάνε default bios.
filip123go Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Γιατί νομίζω ότι κάπου υπάρχει ρύθμιση "restart after power failure" η κάπως έτσι..! Κάνε το bios σου φύλο και φτερό, αν είναι πρόβλημα software, μάλλον από εκεί διορθώνεται..!
panos0100 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 το εκανα και απο το bios τιποτα παλι ο τεχνικος δεν μπορεσε να μου βρει τι φταιει γι αυτο ρωτησα εδω πιο πολυ να μου φυγει η απωρια
snakes Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Λοιπό φίλε άκου τι θα κανείς... Κανε bios update στην τελευρεία έκδοση ή πήγαινε τα bios default settings.
Kostasd_G21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα το σκότωσες με την ορθογραφία σου. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο γράφουμε.Αυτά που γράφεις χτυπάνε στο μάτι...
ice25 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 την επιλογή που είπε και ο συμφορουμιτης στο bios την βρικες?? restart after power failure εγώ μόνο αυτό υποψιάζομαι
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα το σκότωσες με την ορθογραφία σου. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο γράφουμε.Αυτά που γράφεις χτυπάνε στο μάτι... Το συγκεκριμενο μελος εχει λογο που γραφει με αυτο τον τροπο. Το αναφερω γιατι και γω την ιδια σκεψη ειχα κανει την πρωτη φορα που τον βοηθησα
panos0100 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 παιδια αυτη η επιλογη που λετε ειναι στο off δεν εχει θεμμα ακουστε δεν εχω πρωβλημμα ρωτησα πιο πολυ να μου φυγει η απωρια τωρα αν ξερει καποιος τι παιζει να το πει δεν ειναι κατι επειγων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα