JonSchafferGR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας! Σκεφτομαι να αγορασω εναν SSD για το λαπτοπ μου, αλλα εχω μια απορια σχετικα με το πως θα τον συνδεσω. Αν δηλαδη θα πρεπει να βγαλω αυτον που εχω τωρα(που τον χρηαζομαι για χωρο) και να τον αντικαταστησω με τον SSD. Θα ηθελα επισης να μαθω ποσο περιπου κοστιζει ενας SSD πολυ μικρης χωριτηκοτητας. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις εκ τον προτερων
panos0100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-OCZ-Vertex-Plus-Series-60GB-SSD-2-5inches-Sata-3Gb-s-OCZSSD2-1VTXPL60G.htm ο πιο φτηνός τώρα για το αλλο δεν ξερω πως θα τον συνδέσεις περιμενε κι αλλες γνωμες εγω αυτον βρηκα
Thanos1972 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Πανο ακριβα τον εχει το πλαισιο.τον εχει σε προσφορα το eshop στο crazy sunday. Αλλα γιατι να μην παρει τον agility 3 που ειναι και πιο γρηγορος και στα ιδια λεφτα απο αλλο μαγαζι?
panos0100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 δεν ξερώ παντος εγώ λεώ οτι ειναι νωρις ακομα για ssd ειναι αληθει οτι αυτοι οι δισκοι οσο τους γεμιζεις με παιχνιδια λειτουργουνε οπως τα στικακια δηλαδη αρχιζουνε και χανουνε ταχυτητα και σερνονται?
Thanos1972 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μα δεν υπαρχει λογος να εχεις τα παιχνιδια μεσα σε ssd. (αντε εαν ειναι 60αρης μπορεις να βαλεις το παιχνιδι που θα παιζεις κυριως) εαν ειναι παραπανω,βαλε 1-2-3- παιχνιδια. Ναι ειναι αληθεια οτι οσο ποιο ελευθερο χωρο εχει ενας ssd τοσο καλυτερα ειναι για τον δισκο αλλα μην σε ξενερωνει αυτο.επειδη εβαλα προσφατα εναν agility 3 60αρι μετα τα windows και τα updates του και κατι αλλες βλακιτσες προγραμματα που εβαλα μεσα,εχω 30 gb χωρο ελευθερο απο τα 55 που ειναι ο δισκος.μια χαρα ειναι.χωραει και παιχνιδια μεσα αλλα δεν υπαρχει λογος,δεν θα αυξηθουν τα fps παρα μονο τα loading times στην εναλλαγη καποιας πιστας πχ η ενος load.
JonSchafferGR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Αλλα οσο αφορα την συνδεση του με το λαπτοπ? Δεν μπορω να βγαλω αυτον που εχω τωρα και να μην τον χρησιμοποιω καθολου, τον χρηαζομαι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-OCZ-Vertex-Plus-Series-60GB-SSD-2-5inches-Sata-3Gb-s-OCZSSD2-1VTXPL60G.htm ο πιο φτηνός τώρα για το αλλο δεν ξερω πως θα τον συνδέσεις περιμενε κι αλλες γνωμες εγω αυτον βρηκα δεν αξίζει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ο συγκεκριμένος, πολύ ακριβός και πολύ κοντά με τους latest ssds της αγοράς...
kostaks3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 θυμαμαι καποιο παιδι μου ειχε πει οτι συνδεεται με sata.Τωρα αν δεν θες να βγαλεις τον μηχανικο του λαπτοπ σου,λογικα θα παρεις εξωτερικο ssd (δεν ξερω αν υπαρχουν,μην με κραξετε)
filip123go Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Αλλα οσο αφορα την συνδεση του με το λαπτοπ? Δεν μπορω να βγαλω αυτον που εχω τωρα και να μην τον χρησιμοποιω καθολου, τον χρηαζομαι. Πολλά λαπ τοπ έχουν θέση και για δεύτερο σκληρό..!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Πολλά λαπ τοπ έχουν θέση και για δεύτερο σκληρό..! όχι πολλά, τα περισσότερα δεν έχουν...
filip123go Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 όχι πολλά, τα περισσότερα δεν έχουν... Εντάξει, μερικά λαπ τοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα