insomnier12345 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα. Είδα αυτήν την κεραία, η οποία όπως λέει και ο τίτλος της είναι indoor. Η απορία μου είναι, αν την βγάλω στο παράθυρο, υπάρχει περίπτωση να χαλάσει;; (Όχι σε βροχές..., σε "καλό καιρό"). Ευχαριστώ προκαταβολικά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Αν 1. Δεν τραβαει υγρασιες εκει που θα την εχεις 2. Δεν εχεις θερμοκρασιε χαμηλες η υψηλες 3. Δεν την βαραει ηλιος, ειδικα με τις ζεστες ΤΟΤΕ μπορει και να αντεξει παραπανω απο χρονο. *Για ποιο λογο θες κεραια εσωτερικου χωρου αφου την προοριζεις για εξωτερικη χρηση?
insomnier12345 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Θέλω να την έχω έξω στο παράθυρο. Απλώς επέλεξα αυτή γιατί είναι κατά 1/5 περίπου φθηνότερη από τις εξωτερικές. *Ξέρεις καμία καλή εξωτερική, σχετικά φθηνή;;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Tp link 5210g η nanostation m2 (αν θυμαμαι καλα το μοντελο). Μπορεις επισης να παρεις αυτη που λες και να κανεις πατεντες με ηλεκτρολογικο αδιαβροχο κουτι ip65. Ανοιγεις τρυπες για καλωδιο κ κεραια κ αφου τα περασεις, κλεινεις με σιλικονη τα κενα
PALLiS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, ψαχνεις για κεραία ή για Access Point? Γιατι αυτά που σου προτείνει ο MiDi_MiLiZ ναι μεν είναι εξωτερικού χώρου αλλά είναι Access Point με ενσωματομένη κεραία και εσύ μπορεί πολύ απλά να θέλεις μια κεραία μόνο για να συνδέσεις ένα access point εσωτερικού χώρου που μπορεί ήδη να διαθέτεις. Μας ενημερώνεις για να μπορέσουμε να σου απαντήσουμε. PALLiS
basilis-keza Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 εγω που πηρα δοκιμαστικα αυτην : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505880 και την ειχα εξω για να πιανω internet απο το ξενοδοχειο που το ειχε free απεναντι απο μενα το χειμωνα (μην το πληρωνουν τζαμπα ειπα να το αξιοποιησω) σε περιοχη ακριβος διπλα στη θαλασσα με υγρασια και 95% δουλευε μια χαρα! την ειχα ετσι εξω απο το παραθυρο για περρπου 4 μηνες δεν επαθε τιποτε... τελος παντων μετα βρηκα τον κωδικο της γειτονισας που ειναι τα σπιτια μας κολλητα και τωρα την εχω μεσα ειναι ολλα ενταξει...σημα 77% και αμμα την βγαλω εξω μεχρι και 88%! (απο αυτην που <κλεβω> τωρα ιντερνετ ο εγγονος το εχει μονο (και τωρα λειπει) οποτε μην το πληρωνουν αδικα...παντως οταν ερχεται και μπαινει στο ιντερνετ εγω βγαινω και παω στο αλλο γιατι στο κατω κατω δικο του ειναι και δεν θελω να με καταλαβει) η κεραια που λες νομιζω να αντεξει γιατι και η δικια μου για μεσα λεει αλλα και εξω μια χαρα δουλεια κανει. αλλα και απο την αλλη για να λεει ο κατασκευαστης οτι ειναι για μεσα κατι παραπανω ξερει. κατα την αποψη μου αφου δεν θα βρεχεται και αμμα δεν την χτυπαει ο ηλιος θα αντεξει!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 καθε ποστ του basilikeza στο section αυτο ειναι σκετη απολαυση
basilis-keza Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω πολυ!!!για τα καλα σου λογια!
PALLiS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Η αλήθεια έιναι αυτή. Πολλά μηχανήματα παίζουν από φιλότιμο και μόνο πολύ καιρο και πολύ περαν των προδιαγραφών τους. Πάρε μια εσωτερικου χώρου και όσο αντέξει. Αλλιώς βρες μια φτηνή εξώτερικού χώρου. Αν θέλεις να σου προτείνουμε κάτι.... πές το. Πάντως η υγρασία και ειδικα σε μη μονωμένες συνδέσεις δημιουργεί πολλά προβλήματα. PALLiS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα