Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι 400*2 (λόγω του οτι είναι DDR) άρα τώρα τρέχουν στα 800Mhz.

Άμα θες να τις πας 1066 πρέπει να μπεις στο Bios να ανεβάσεις την τάση και να δώσεις χειροκίνητα χρονισμούς και πάλι μετά μπορεί να μην έχει διαιρέτη για 1066 η μητρική σου.

Άμα δεν έχεις πρόβλημα με τις επιδώσεις θα έλεγα να το αφήσεις έτσι...

Άν πάλι θες να τις πας όσο πάνε πες τι μητρική έχεις και τι επεξεργαστή.

Δημοσ.

Holly.... Ωραία μητρική (αν και ASUS :P )

Μπες στο Bios και βάλε καρφωτά 5-5-5-15 και άλλαξε την τάση των μνημών απο 1.8 σε 2.2. Μετά άλλαξε την ταχύτητα σε 1066.

Δηλαδή:

α)Delete για να μπεις στο Bios.

b)Ai Tweaker -->DRAM Timing Control --> Βγάλε το απο auto και βάλε 5-5-5-15 ή άμα δεν μπορείς άσε το 5-5-5-18 για αρχή.

c)Ai Tweaker -->DRAM Voltage κάνε το 2.2

d)Ai Tweaker -->DRAM Frequency --> DDR2 1066

Save And Exit.

Υ.Γ Άμα κρασάρει και δεν παίρνει μπρος (άαααμα) βγάζεις το PC απο την πρίζα και ανοίγεις το καπάκι, βρίσκεις μια μπαταρία που έχει εκεί (στρογγυλή) και την βγάζεις για ένα λεπτό. Την γυρίζεις μετά πίσω, βάζεις ρεύμα και ξανά απο την αρχή...

Δημοσ.

Οι συγκεκριμένες είναι φτιαγμένες για 2.2 με 2.3 όπως γράφουν και στις προδιαγραφές τους. Απλά άμα δεν είχες ανεβάσει την τάση το σύστημα θα ήταν ασταθές. Αφού είπες το ανέβασες είσαι οκ.

Δημοσ.

Δώσε 2.3Volt και ξαναδοκίμασε.

Επιβεβαίωσε οτι έχεις βάλει και σωστά χρονισμούς και συχνότητα πριν βγεις απο το Bios.

Δώσε και Print Screen αμα δεν είσαι σίγουρος (cpuz).

Θα σου έλεγα να κάψεις και το Memtest σε ένα CD και να το αφήσεις το βράδυ να τρέχει αμα μπορείς....

To κρασάρισμα σε ένα παιγνίδι το κάνει ή σε όλα;

Δημοσ.

εβαλα το FIFA12 και μου κολλαει μετα NBA 2K12 και παιζει μια χαρα δεν ξερω τι γινεται ανεβασα και τα volt2.3 που μου ειπες και το lineage και μου κρασαρε

Δημοσ.

Δώσε ένα κλικ τάση στο NorthBridge μπας και είναι απο αυτό και ξαναδοκίμασε.

Ο σίγουρος τρόπος όμως να δεις άμα είναι σταθερές οι μνήμες σου είναι memtest όλο το βράδυ όμως... Άμα περάσει έχεις άλλο θέμα, drivers ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...

Ή αμα αλλιώς γύρνα τις μνήμες στα αυτόματα και δες αμα σου κάνει πάλι τα ίδια στα παιγνίδια στα 800 που θα πάνε. Άμα δεν το κάνει και είναι οκ πάει να πει οτι είναι απο το ανέβασμα και κάπου θα θέλει λίγη τάση ή κάποια ρύθμιση δεν είναι οκ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...