Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πως μπορώ σε έναν σκληρό που έχω τα αρχεία μου να εμφανίζονται πάντα οι φάκελοι σε μικρογραφία και συγκεκριμένο μέγεθος

γιατι το ρυθμιζω εγω με το Ctrl + ροδελα ποντικιου αλλα καμοια φορα επανέρχεται σε "Λεπτομεριες"

Δεν εχω την επιλογη απο των πινακα ελενχου -> επιλογες φακελου ->προβολη -> ρυθμισεις για προχωρημενους κατω κατω την επιλογη παντα εικονιδια και ποτε μικρογραφια

Και ρωτω γινεται αυτο ;

Εχω Win 7 X64

Ευχαριστω πολυ !

Δημοσ.

Όπως είσαι στην εξερεύνηση των windows και έχεις ορίσει την προβολή όπως την θέλεις πήγαινε στο μενού Οργάνωση->Επιλογές φακέλων και στην καρτέλα προβολή πάτα Εφαρμογή σε φακέλους.

Στα ΧΡ αυτό θα έφτανε για όλους τους τύπους φακέλων. Από τα Vista και μετά πρέπει να το επαναλάβεις για όλους τους τύπους φακέλων (μουσική, εικόνες και βίντεο, έγγραφα κτλ).

Δεν ξέρω γιατί το άλλαξαν αλλά έτσι είναι.

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί το άλλαξαν...

Γιατί, ξέρουν αυτοί γιατί το άλλαξαν;...και να ήταν μόνο αυτό που άλλαξαν, απλά για να το ...αλλάξουν, ωραία θα ήταν! Α, ρε XP αθάνατα!!!

Δημοσ.

Όπως είσαι στην εξερεύνηση των windows και έχεις ορίσει την προβολή όπως την θέλεις πήγαινε στο μενού Οργάνωση->Επιλογές φακέλων και στην καρτέλα προβολή πάτα Εφαρμογή σε φακέλους.

Στα ΧΡ αυτό θα έφτανε για όλους τους τύπους φακέλων. Από τα Vista και μετά πρέπει να το επαναλάβεις για όλους τους τύπους φακέλων (μουσική, εικόνες και βίντεο, έγγραφα κτλ).

Δεν ξέρω γιατί το άλλαξαν αλλά έτσι είναι.

Α να ρωτησω κατι μπορω στο C: να εχω ολα τα αρχεια σε εικονιδια πουχου

ενω στον D: μικρογραφια ;

Δημοσ.

Μπορείς να αλλάξεις την προβολή σε έναν φάκελο ή δίσκο και η αλλαγή αυτή θα αποθηκευτεί για τον συγκεκριμένο φάκελο/δίσκο.

Θα ισχύει όμως μόνο για εκεί που έκανες την αλλαγή και όχι για τους υποφάκελους.

Δημοσ.

Μπορείς να αλλάξεις την προβολή σε έναν φάκελο ή δίσκο και η αλλαγή αυτή θα αποθηκευτεί για τον συγκεκριμένο φάκελο/δίσκο.

Θα ισχύει όμως μόνο για εκεί που έκανες την αλλαγή και όχι για τους υποφάκελους.

πως ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...