dimitrisOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα πως μπορώ σε έναν σκληρό που έχω τα αρχεία μου να εμφανίζονται πάντα οι φάκελοι σε μικρογραφία και συγκεκριμένο μέγεθος γιατι το ρυθμιζω εγω με το Ctrl + ροδελα ποντικιου αλλα καμοια φορα επανέρχεται σε "Λεπτομεριες" Δεν εχω την επιλογη απο των πινακα ελενχου -> επιλογες φακελου ->προβολη -> ρυθμισεις για προχωρημενους κατω κατω την επιλογη παντα εικονιδια και ποτε μικρογραφια Και ρωτω γινεται αυτο ; Εχω Win 7 X64 Ευχαριστω πολυ !
micos000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Όπως είσαι στην εξερεύνηση των windows και έχεις ορίσει την προβολή όπως την θέλεις πήγαινε στο μενού Οργάνωση->Επιλογές φακέλων και στην καρτέλα προβολή πάτα Εφαρμογή σε φακέλους. Στα ΧΡ αυτό θα έφτανε για όλους τους τύπους φακέλων. Από τα Vista και μετά πρέπει να το επαναλάβεις για όλους τους τύπους φακέλων (μουσική, εικόνες και βίντεο, έγγραφα κτλ). Δεν ξέρω γιατί το άλλαξαν αλλά έτσι είναι.
deesnider Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω γιατί το άλλαξαν... Γιατί, ξέρουν αυτοί γιατί το άλλαξαν;...και να ήταν μόνο αυτό που άλλαξαν, απλά για να το ...αλλάξουν, ωραία θα ήταν! Α, ρε XP αθάνατα!!!
dimitrisOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Όπως είσαι στην εξερεύνηση των windows και έχεις ορίσει την προβολή όπως την θέλεις πήγαινε στο μενού Οργάνωση->Επιλογές φακέλων και στην καρτέλα προβολή πάτα Εφαρμογή σε φακέλους. Στα ΧΡ αυτό θα έφτανε για όλους τους τύπους φακέλων. Από τα Vista και μετά πρέπει να το επαναλάβεις για όλους τους τύπους φακέλων (μουσική, εικόνες και βίντεο, έγγραφα κτλ). Δεν ξέρω γιατί το άλλαξαν αλλά έτσι είναι. Α να ρωτησω κατι μπορω στο C: να εχω ολα τα αρχεια σε εικονιδια πουχου ενω στον D: μικρογραφια ;
micos000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να αλλάξεις την προβολή σε έναν φάκελο ή δίσκο και η αλλαγή αυτή θα αποθηκευτεί για τον συγκεκριμένο φάκελο/δίσκο. Θα ισχύει όμως μόνο για εκεί που έκανες την αλλαγή και όχι για τους υποφάκελους.
dimitrisOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να αλλάξεις την προβολή σε έναν φάκελο ή δίσκο και η αλλαγή αυτή θα αποθηκευτεί για τον συγκεκριμένο φάκελο/δίσκο. Θα ισχύει όμως μόνο για εκεί που έκανες την αλλαγή και όχι για τους υποφάκελους. πως ;
micos000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Όπως αλλάζεις την προβολή σε φακέλους. Πας στον φάκελο που θέλεις και από το κουμπάκι Προβολή βάζεις ότι προβολή θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα