jokerakias Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 παιδιά πρόβλημα με το συγκεκριμένο laptop(Acer aspire 7720g) παιζει ελεινο ηχο, με σκρατσακια, κολληματα δεν ξέρω τι να κάνω έκανα και format βάζοντας τα windows 7 ultimate 32-bit αλλά τπτ.Κανείς καμιά ιδέα?? ευχαριστώ....
rarcr7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μηπως ειναι χαλασμενα τα ηχια? λεω εγω τωρα μια ιδεα..
jokerakias Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μηπως ειναι χαλασμενα τα ηχια? λεω εγω τωρα μια ιδεα.. δε νομίζω εκει που παίζουν εντάξει μετα σε ανυποπτες στιγμές κανει αυτά που προαναφέρω.... έχω δοκιμάσει αλλαγή drivers και πάλι τα ίδια...
rarcr7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 τι να σου πω δεν 3ερω λυπαμαι.. ισως καποιος αλλος να 3ερει ..μακαρι να λυθει το προβλημα σου συντομα!!
jokerakias Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 τι να σου πω δεν 3ερω λυπαμαι.. ισως καποιος αλλος να 3ερει ..μακαρι να λυθει το προβλημα σου συντομα!! ok δεν τρέχει τπτ.σ ευχαριστώ που ασχολήθηκες...
filip123go Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Και με ακουστικά έχεις το ίδιο αποτέλεσμα..??
lakis.makis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εμένα μου έκανε το ΄ιδιο σε σταθερό μετά από αναβάθμιση των drivers ήχου (ναι σωστά έγραψα ... αναβάθμιση). Απεγκατάστησα τους καινούριους drivers με driverw swipper (λόγω του ότι αν απεγκαταστήσεις απλά μετά σου ξανακάνει αυτόματη ενημέρωση) και έβαλα τους παλιούς drivers που ήταν με το cd της μητρικής (xp/vista). Λες ότι χρησμοποίησες και άλλους drivers και αυτό ψιλοπροβληματίζει αλλά δοκίμασε κι αυτό που σου λέω γιατι τα 7ρια έχουν αυτό το "κακό' να βάζουν αυτόματα τους drivers και αν τους αναγνωρίζουν ως ενημερωμένους αν και είναι προβληματικοί.
jokerakias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Και με ακουστικά έχεις το ίδιο αποτέλεσμα..?? ναι ακριβώς τα ίδια.αυτο που με προβληματίζει ειναι οτι ορισμένες φορές λειτουργεί άψογα και άλλες κάνει αυτο το θέμα... Εμένα μου έκανε το ΄ιδιο σε σταθερό μετά από αναβάθμιση των drivers ήχου (ναι σωστά έγραψα ... αναβάθμιση). Απεγκατάστησα τους καινούριους drivers με driverw swipper (λόγω του ότι αν απεγκαταστήσεις απλά μετά σου ξανακάνει αυτόματη ενημέρωση) και έβαλα τους παλιούς drivers που ήταν με το cd της μητρικής (xp/vista). Λες ότι χρησμοποίησες και άλλους drivers και αυτό ψιλοπροβληματίζει αλλά δοκίμασε κι αυτό που σου λέω γιατι τα 7ρια έχουν αυτό το "κακό' να βάζουν αυτόματα τους drivers και αν τους αναγνωρίζουν ως ενημερωμένους αν και είναι προβληματικοί. το έκανα κ αυτό.είχαν το realtek το απεγκατέστησα μετά έβαλα τους τελευταίους που βρήκα στο internet.τεσπα σήμερα έμαθα οτι ο κάτοχος του δεν χρησιμοποιύσε την φωνή άρα προυπήρχε προβλημα απο τα προηγούμενα windows άρα και πρόβλημα της mobo.
filip123go Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ξεκίνα το λαπ τοπ με ubuntu live cd και πες μας αν σου κάνει τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα