geioannou Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 παμε, εβαλα σε browser την 192.168.1.2 ΙΡ του access point και ανοιγε κανονικα ενω μπαινοντας και ethernet επανω στο adsl router ανοιξε κανονικα αυτο το εγραψα σχετικα με το οτι ενω το adsl router φαινεται να ειναι στο ιδιο υποδικτυο με το LAN1 (192.168.1.0/24) και βαση αυτου θα επρεπε να ανοιγει σε καποιο broswer (δεν ανοιγε οπως ειπαμε παραπανω), λεω λοιπον οτι οταν εβαλα την 192.168.1.2 (στο broswer) ΙΡ που εχω δωσει στο access point, το οποιο ειναι συνδεδεμενο με την LAN1 (αυτο δεν ειχα γραψει και μαλλον αυτο σε μπερδεψε). αυτο λοιπον απανταει μιας και ειναι στο ιδιο υποδικτυο με το LAN1. σχετικα με την υποθεση firewall σύμφωνα με τα παραπανω να εχω το νου μου για το οτιδήποτε θελω να κανω θα πρεπει να ανοιξω/κλεισω καποια πορτα για να επιτρερψω κατι εισερχόμενο η εξερχόμενο. αυριο θα το κοιταξω καλυτερα μιας και λογικα καπου πρεπει να βρω κατι σε σχεση με την πορτα 80 η οποια επιτρεπει το inet. παντος οπως και στο image που ανεβασα δεν δειχνει κατι με ποτρα 80 ! (περισσότερο το λεω απο την αποψη οτι απο αυτο θα μπορουσα να δω την λογικη του. Στην πραγματικότητα το παραπάνω, ΜΑΛΛΟΝ, μπορεί να "στέκει" ΕΦΟΣΟΝ το lan1 και το wan1 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ την ίδια μάσκα υποδικτύου εδω λιγο τα μπερδεψα μιας και η μασκα υποδικτυου και στα 2 interface ειναι η ιδια (255.255.255.0). μηπως δεν βλεπονται επειδη απλος τα 2 interface ειναι πισω απο WAN (απο απο την μια) και LAN (απο την αλλη). interface με διαφορετικες λογικες και ρολους !
At0m0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 "Στην πραγματικότητα το παραπάνω, ΜΑΛΛΟΝ, μπορεί να "στέκει" ΕΦΟΣΟΝ το lan1 και το wan1 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ την ίδια μάσκα υποδικτύου εδω λιγο τα μπερδεψα μιας και η μασκα υποδικτυου και στα 2 interface ειναι η ιδια (255.255.255.0). μηπως δεν βλεπονται επειδη απλος τα 2 interface ειναι πισω απο WAN (απο απο την μια) και LAN (απο την αλλη). interface με διαφορετικες λογικες και ρολους ! " Εάν και τα δύο interfaces, wan1 και lan1, έχουν IP από το δίκτυο 192.168.1.0/24 (192.168.1.0/255.255.255.0), τότε, είτε αυτό αποτελεί παγκόσμια πρωτοπορία της zyxel ή εγώ πρέπει να αρχίσω να διαβάζω και πάλι περί routers/routing/κ.λπ. γιατί κάτι μου διαφεύγει. Αυτά τα πράγματα, απλά δεν γίνονται (με βάση τις λιγοστές μου γνώσεις περί δικτύων).
geioannou Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 δεν ξερω τι να παω πια, εχω και εγω αρχισει να εκνευρίζομαι.... δεν ξερω τι σοι πραγμα ειναι αυτο το ZYXEL αλλα πρεπει να ειναι πολυ μυστηριο μηχανημα. εριξα μια ματια σε VPN τα πραγματα που εβλεπα ηταν πολυ πολυπλοκα. απο την εμπειρία που εχω μεσα απο mikrotik αλλα και απο adsl router's to να στεισεις ενα VPN δεν ειναι κατι δυσκολο. τωρα πως καταφερνει και το παρουσιαζει αυτο το μηχανημα με τετοιο τροπο που να μην καταλαβαινεις τιποτα δεν μπορω να το καταλαβω. επισης (συνεχίζοντας το κράξιμο) εψαξα να βρω καπου τις IP που εχει μοιράσει ο dhcp του LAN1 αλλα δεν το αναφέρει πουθενα !!! ειναι δυνατον. δεν κοιταξα το manual miaw kai δεν ειχα χρονο αλλα τοσο καλα κριμένο να το εχουν !!!! σε αυτο που λες παραπανω εχω την αίσθηση οτι μπορει να ειναι ιδιο το δικτυο (192.168.1.0/24) αλλα μαλλον τα βλεπει σαν ξεχωριστα, μιας οπως εχω πει οτι εαν απο ενα μηχανημα του LAN1 βαλω σε broswer την 192.168.1.250 ΙΡ του adsl router δεν την βλεπω. οποτε η τα θεωρει ξεχωριστα και δεν την ανοιγει, η λογο του οτι το ενα ειναι εσωτερικο και το αλλο wan (για λογους ασφαλειας). εαν ηταν το ΙΔΙΟ υποδικτυο δεν θα επρεπε να μου την ανοιγει ???? σχετικα με το firewall, αψαξα και βρηκα τις πορτες και ειδα οτι εχει ανοιγμενη απο μονο του την 80 οποτε και γιαυτο λειτουργει το inet. οποτε βαση αυτης της λογικης θα προχωρισω με οτι αλλο χρειαστούμε κατα τα αλλα ετσι για να με εκνευρίζει ΔΕΝ μπορω να μπω στο access point οταν ειμαι συνδεδεμενος ασυρματα (εννοειτε επανω του) (το οποιο ειναι επανω στην LAN1 και χρησιμοποιεί τον dhcp του LAN1), αλλα μπορω να συνδεθω επανω του οταν ειμαι συνδεδεμενος με ethernet απονω στο LAN1 !!!!???
geioannou Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 επανέρχομαι μετα απο καιρο μιας και το zywall συνεχιζει να με προβληματιζει. μετα απο καιρο εστησα εναν NAS μεσα στο τοπικο μου δικτυο. η αληθεια ειναι οτι με παίδεψε αρκετα για να κανω το NAS να δει τον εξω κοσμο μιας και συνεβει το εξης. στο NAS ειχα βαλει static IP 192.68.1.2 o dhcp του firewall μοιραζει στην LAN1 οπου βρισκετε και ο NAS απο την 192.168.1.10 ενω λοιπον ανοιγα το web interface toy NAS στην 192.168.1.2 δεν εβλεπε το inet. το προβλημα ηταν το εξης: καπου στις ρυθμησεις του LAN1, IP,DHCP κλπ κατω κατω εχει ενα πεδιο οπου θα πρεπει να οριστουν οι static IP'S με τις MAC τους. μολις το εκανα αυτο λειτουργισε κανονικα. δεν λεω οτι ξερω ουτε και οτι εχω μεγαλη εμπειρία, αλλα με οποια router εχω ασχοληθει, παντα θυμαμε οτι οριζες το range του DHCP και οτι αφηνες εκτος μπορουσες να το χρησιμοποιησεις σαν static χωρις να χρειαζετε να κανεις τιποτε αλλο. και το καταλαβα εντελος τυχαια μιας και formara to NAS και μολις ανεβηκε μην εχοντας ορισει IP στην 2η LAN toy ειδα οτι στην μια επαιζε (σε αυτη που ειχε αυτοματα dhcp) ενω σε αυτη την LAN που ειχα static οχι. απο εκει και περα συναντω προβλημα στο να ανοιξω την πορτα 21 που την χρειαζομαι για το FTP. εαν μπορει να βοηθησει κανεις θα ημουν υποχρεωμένος.
geioannou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 επειδη ειδα και απο' ειδα που λενε σχετικα με το ανοιγμα πορτων κλπ. και ειπα οτι δεν μπορει να κανω σε ολα λαθος, επανεφερα το adsl modem router απο bridge σε pppoe και συνεδεσα επανω του ενα μηχανημα ουτος ωστε να τσεκαρω απο εκει εαν οντος ειναι ανοιχτες καποιες πορτες (21 κλπ). απενεργοποιω το firewall και μεσω του yougetsignal τσεκαρω την 21, 80 και βεβαια μου διχνει αμεσω οτι οι ποτρες ειναι ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΟΜΕΝΕΣ απο τον provider και εγω προσπαθω τοσες μερες να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. δεν λεω τωρα που την επαθα δεν προκειται να την ξαναπατησω αλλα γιατι να γινεται με το πιο δυσκολο τροπο..... πηρα τηνλεφωνο την τεχνικη υποστηριξη της ΟΤΕΝΕΤ και πραγματικα μεσα απο web page της εταιρεια μπορεις να μπεις και να αλλάξεις τον βαθμό προστασίας. απενεργοποιοντας το σου ανοιγει ολες τις πορτες οπου για λογους ασφαλειας η ΟΤΕΝΕΤ τις εχει κλειστες. (για οσους δεν το ηξεραν δηλαδη, οπως εγω). βεβαια στην δικη μου περιπτωση δεν λυθηκε το προβλημα μιας και παρολη την διαδικασια δεν ανοιξαν οι ποτρες και ετσι το εχω δωσει σαν βλαβει στο βλαβολιπτικο τμημα. ετσι περιμενω τηλεφωνο για νεα ενημερωση. μολις ολοκληρωθει και τακτοποιηθει απο μεριας provider το προβλημα θα τσεκαρω ξανα ολοι την διαδικασια για ανοιγμα πορτας στο zywall. στην αναμονη λοιπον.....
geioannou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 μετα την απαραίτητη αναμονη απο τον ΟΤΕ για να ανοιχτουν οι ποτρες απο την γραμμη πραγματικα τωρα μπορω να πω οτι μπορω να πειραματιστω σε πραγματικες συνθηκες. ετσι προχωρισα στο port forward το οποιο ηταν ετσι οπως το εγραφε το manual αλλα και καποιοι προλαλισαντες. παραθετω 2 image με τα παραπανω. και εδω εφτιαξα και ενα ρολο για να την 192.168.1.2 του NAS. προχωρώ αμεσως στις επομενες ερωτησεις: - οι θυρες LAN του firewall σε σχεση με αυτες τις DMZ εχουν διαφορες στη λειτουργια οι οποιες διαφορες καθορίζονται απο τον χρηστη η ειναι προκαθορισμενες ηδη απο το hardware ? θεωρω οτι συμβαινει το 1 μιας και αυτο μοιαζει λογικο. ο λογος που το ρωταω ειναι διοτι σκεφτηκα να δωσω απο τη LAN1 του zyxell στη LAN1 του NAS για το τοποικο δικτυο και απο την DMZ του zyxell στη LAN2 του NAS για το FTP. βεβαια αυτο μπορει να μην εχει καμια λογικη απο αποψη ασφαλειας μιας και και οι 2 θυρες του zyxell καταλυγουν στο ιδιο μηχανημα. (ετσι δεν ειναι) ? - θα ηθελα να εχω προσβαση στα web interface των zyxell και NAS απομεκρισμενα. ετσι εχω δημιουργησει ενα NO-IP λογαριασμο. αυτο το εχω βαλει να "ακουει" στο zyxell αλλα πως θα μπορεσω να "δω" το NAS ?? εχω δοκιμασει και με 2ο λογαριασμο που να ακουει μονο στο NAS. δηλαδη -FIREWALL.NO-IP.ORG -NAS.NO-IP.ORG βαζοντας τα αντιστοιχα στο καθε μηχανημα, αλλα το αποτελεσμα ειναι να μου βγαινει παντα το firewall. προσπαθησα επισης και το σεναριο να βαλω και τους 2 λογαριασμους στο firewall kai με ΝΑΤ να δρομολογιται σε καθε ΙΡ που θελω. δηλαδη το FIREWALL.NO-IP.ORG στη 192.168.1.1 και το NAS.NO-IP.ORG στην 192.168.1.2. αλλα δεν εχω παρει κανενα αποτελεσμα. μηπως εχει κανεις καμια ιδεα ? (μπας και σταματισει ο μονολογος των τελευταιων ποστ, χε χε)
At0m0 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 "θα ηθελα να εχω προσβαση στα web interface των (Α) zyxell και (Β) NAS απομεκρισμενα." Για το (Α) θα πώ ότι αν δεν το κάνεις σωστά και ΠΟΛΥ "σφικτά", απλά ψάχνεις για μπελάδες. "υπηρεσία ΝΟ-IP" Η υπηρεσία ΝΟ-IP, γνωρίζει μία (public) IP (συνήθως), αυτή του wan1_ppp. Συνεπώς ("FIREWALL.NO-IP.ORG" == "NAS.NO-IP.ORG") => wan1_ppp_IP Σωστά σου απαντάει πάντα το zyxel. Για το NAS πρέπει να φτιάξεις κάτι σαν το παρακάτω: http://FIREWALL.NO-IP.ORG:8012 ==> http://FTP_NAS:80 Original Service = 8012 = έτσι τυχαία την διάλεξα, μπορείς να βάλεις (σχεδόν) ότι θέλεις ( με Port no >1024). Mapped Service = 80 = υποθέτω ότι το NAS απαντά στην 80 (http access) Κατά τα άλλα όπως έκανες και το ftp. "οι θυρες LAN του firewall σε σχεση με αυτες τις DMZ εχουν διαφορες στη λειτουργια οι οποιες διαφορες καθορίζονται απο τον χρηστη η ειναι προκαθορισμενες ηδη απο το hardware ?" Μόνο το manual το ξέρει αυτό. Άλλοι κατασκευαστές σε αφήνουν να κάνεις ότι θέλεις ενώ άλλοι σε περιορίζουν σε ότι "ταμπέλες" έχουν βάλει αυτοί. "σκεφτηκα να δωσω απο τη LAN1 του zyxell στη LAN1 του NAS για το τοποικο δικτυο" Δεν σε καταλαβάινω. Η LAN_1 του NAS μάλλον πρέπει να συνδεθεί πάνω στο switch του τοπικού σου δικτύου Η LAN_2 του NAS μάλλον πρέπει να συνδεθεί πάνω στην DMΖ του zyxel. Εντελώς σφικτά, Η LAN_1 του NAS συνδέεται στην DMZ του zyxel και τέλος εκεί.
geioannou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Για το (Α) θα πώ ότι αν δεν το κάνεις σωστά και ΠΟΛΥ "σφικτά", απλά ψάχνεις για μπελάδες. καταλαβαινω την επικινδυνότητα και το τι ακριβος εννοεις αλλα ειδικα τωρα στην αρχη μου ειναι πολυ βολικο μολις πηγαινω σπιτι να μπορω να ξανακοιταω καποια πραγματακια που μου ερχονται απο το να περιμενω να παω την επομενη ημερα στο γραφειο. βεβαια το σφιχτα που λες δεν ξερω με ποιο τροπο μπορει να γινει...!? Για το NAS πρέπει να φτιάξεις κάτι σαν το παρακάτω: http://FIREWALL.NO-IP.ORG:8012'>http://FIREWALL.NO-IP.ORG:8012 ==> http://FTP_NAS:80'>http://FTP_NAS:80 "δεν το 'χω" μου λες οτι θα πρεπει ανοιξω μια πορτα (8012) για το http://FIREWALL.NO-IP.ORG και μια πορτα (80) για το http://FTP_NAS:80 ?? περι συνδεσμολογιας NAS αρχικα εχω κανει το παρακατω σχημα με τις LAN toy zyxell 3 απο τις 4 ethernet δηλαδη τις εχω κανει LAN1 και αυτο για να μην τρωω θυρες απο το 1000αρι swithc μου επανω σε αυτες τις 3 ενεργοποιημενες θυρες εχω βαλει, στις 2 πρωτες θυρες τις 2 θυρες του NAS 192.168.1.2, 192.168.1.3 (εβαλα και τις 2 επανω για να δω πως μπορω να παιξω) (εαν ειναι ενεργοποιημενες και οι 2 βλεπεις καλυτερα τις επιλογες σου) και το access point (δεν εχει σημασια) τι λεω λοιπον. μηπως την LAN2 του NAS την βαλω σε μια DMZ θυρα του zyxell. αλλα δεν ξερω εαν εχει νοημα μιας και οπως εχει υποθει το τοποικο δικτυο αλλα και το FTP ειναι στον ιδιο μηχανημα αλλα και στον ιδιο δισκο και βεβαια εαν εμπενε σε DMZ θα επρεπε να βγει η 2η συνδεση με το LAN ?
At0m0 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Περί "σφιχτά" θα έλεγα VPN, αλλά... Αυτό που έγραψα με την "8012" σημαίνει ότι πρέπει να φτιάξεις έναν ακόμα κανόνα παρόμοιο με αυτόν του FTP που έφτιαξες ήδη, με την διαφορά ότι, στο Original Service θα πρέπει να βάλεις την "8012" και στο Mapped Service την "80". NAS Cable. NAS_eth1<====>Zyxel_P6(DMZ). The End. "στις 2 πρωτες θυρες τις 2 θυρες του NAS 192.168.1.2, 192.168.1.3" Εάν το παραπάνω σημαίνει ότι προσπαθείς: στην NAS_eth1 να βάλεις την IP 192.168.1.2, και στην NAS_eth2 να βάλεις την IP 192.168.1.3, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!! (εκτός αν έχω χάσει επεισόδια και ο κόσμος έχει προοδεύσει...) Έχμ, από περιέργεια, η Π6 (dmz) τί IP έχει;
geioannou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Περί "σφιχτά" θα έλεγα VPN, αλλά... θεωρεις οτι το VPN εχει μεγαλυτερο επιπεδο ασφαλειας απο το κωδικο του NO-IP αλλα + τον κωδικο του zyxell ? (ισως λογο του encryption!) Αυτό που έγραψα με την "8012" σημαίνει ότι πρέπει να φτιάξεις έναν ακόμα κανόνα παρόμοιο με αυτόν του FTP που έφτιαξες ήδη, με την διαφορά ότι, στο Original Service θα πρέπει να βάλεις την "8012" και στο Mapped Service την "80". και αυτο ειναι αρκετο για να παιξει ? φανταζομαι οτι θα πρπει να ανοιξω την 8012 στο firewall και βεβαια οτι θα πρεπει να μπαινω να "χτυπαω" στο broswer http://FIREWALL.NO-IP.ORG:8012 Εάν το παραπάνω σημαίνει ότι προσπαθείς: στην NAS_eth1 να βάλεις την IP 192.168.1.2, και στην NAS_eth2 να βάλεις την IP 192.168.1.3 η εγω δεν εχω καταφερει να σε κανω να καταλαβεις η εσυ εχεις μπερδευτει. (να εχεις χασει επεισοδια το αποκλείω ο NAS εχει 2 LAN. στην LAN1 εχω δωσει την 192.168.1.2 η οποια ειναι συνδεδεμενη με το P4 του zyxell kai στην LAN2 εχω δωσει την 192.168.1.3 η οποια ειναι συνδεδεμενη με το P5 του zyxell. το παραπανω ειναι λειτουργικο διοτι εαν πληκτρολογισω σε broswer 192.168.1.2 η 192.168.1.3 μου βγαινει ο NAS. και δεν μου φαινεται παραλογο μιας και οι P3, P4 εχουν τον ρολο LAN1 του zyxell και οι 2 LAN του NAS ειναι 2 phisical interface οπου ειναι συνδεδεμενα επανω στο LAN του zyxell (θα μπορουσαν να ειναι και τα 2 επανω σε 1 switch το οποιο να ηταν συνδεδεμενο επανω στη LAN του zyxell Έχμ, από περιέργεια, η Π6 (dmz) τί IP έχει; η LAN 1 ειχε απο default την 192.168.1.1 (και ετσι το αφησα) η LAN 2 εχει απο default την 192.168.2.1 η DMZ εχει απο default την 192.168.3.1 απο οτι καταλαβαινω εχει σωσει σε καθε interface ενα ξεχωριστω δικτυο.
At0m0 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 "θεωρεις οτι το VPN εχει μεγαλυτερο επιπεδο ασφαλειας απο το κωδικο του NO-IP αλλα + τον κωδικο του zyxell ? (ισως λογο του encryption!)" Εάν κάποιος καταφέρει να βρει το user/pass και συνδεθεί στο VPN του zyxel, τοτε, θα είναι απλά ένας client Η/Υ με συγκεκριμένα πολύ περιορισμένα δικαιώματα. Από εκεί και πέρα, πρέπει ΕΠΙΠΛΕΟΝ να βρεί το user/pass για να συνδεθεί στο web interface του zyxel. Ουσιαστικά έχεις ήδη 2 επίπεδα ασφάλειας. Από εκεί και πέρα μπορείς να σφίξεις κι άλλο, με λίγη φαντασία "και αυτο ειναι αρκετο για να παιξει ?" Ότι έκανες με το FTP του NAS, τα ίδια πρέπει να κάνεις και για την port "8012" (ή όποια άλλη διαλέξεις)
geioannou Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ότι έκανες με το FTP του NAS, τα ίδια πρέπει να κάνεις και για την port "8012" (ή όποια άλλη διαλέξεις) με παιδεψε αρκετα μιας και η πορτα που "ακουγε" ο NAS δεν ηταν η 80, αλλα η 5000. οποτε μεχρι να την βρω... αλλα και χρειαζετε μετα το http://nas.no-ip.org :8012 να μπει απαραίτητα η πορτα. (βεβαια πρεπει να κανω τις αναλογες εγγραφες στο firewall μιας και τα εχω ολα disable) εστω και ετσι δουλεψε και αυτο αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν του εχω και μεγαλη εμπιστοσύνη. προσπαθησα να δημιουργήσω VPN account αλλα δεν τα καταφερα (α ρε mikrotik που εισαι...) πολυ πιο πολύπλοκο θα ελεγα το zyxell. θα ριξω και μια ματια στο manual (δεν ειχα χρονο να το κανω) και βλεπουμε. οποτε οποια βοηθεια δεκτή
geioannou Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 γιατι ενω εχω βαλει το adsl modem router σε bridge mode παρολα αυτα κολαει (το ινετ) και εαν το κανω reboot ξεκολαει ? ειχα την εντυπωση οτι εαν μπει σε bridge mode οπως ειχαν συμβουλεψει συμ-φορουμητες στην αρχη αυτου το θρεντ, οτι σε αυτο το mode απλος μεταφερει την adsl σε αλλο router. τι μπορει να συμβαινει και ειναι λογικο να συμβαινει αυτο ?
Rabican Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 προφανως και μπορει να συμβει! το οτι δουλευει ως bridge mode δε σημαινει οτι εξαλειφονται ολα τα προβληματα που μπορει να εχει αν δουλευει με τον κλασσικο τροπο. σκαλωματα και αποσυγχρονισμοι απο τη γραμμη ενδεχεται να συμβουν..
geioannou Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 νομιζω οτι εχω εντοπισει το προβλημα. λιγη υπομονη (απο μερους μου κυρίως) και θα το αναφαιρω... περιμενω να το 2πλο τσεκαρω. εχει να κανει με ρυθμηση του zyxel παντος που εντωπισα με τακτικη sherlock holmes. άβυσσος η ψυχή του zyxel !!! ασχετα με αυτο παντος καλή η πληροφορια μιας και απο bridge mode δεν ειχα εμπειρία. και κατι αλλο, καλος ο ΟΤΕ δεν λεω για εταιρική συνδεση, αλλα αλλαξει τουλαχιστον 4-5 φορες την public IP ημερησίως ! την ειναι αυτο το πραγμα ρε γαμώτο... γιατι το κανουν ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα