karhariasgr Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 καλησπέρα έχει βάλει κανείς μέσα στην πόλη των Σερρών? εντυπώσεις? είναι σταθερή ή κόβεται κάθε λίγο και λιγάκι.
alexinhogr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 22/5/2019 στις 4:09 ΜΜ, karhariasgr είπε καλησπέρα έχει βάλει κανείς μέσα στην πόλη των Σερρών? εντυπώσεις? είναι σταθερή ή κόβεται κάθε λίγο και λιγάκι. Έλα φίλε έχω 15μερες optiland τις μισές χωρίς Internet δεν μου χουν κάνει φοριτοτητα από τον ΟΤΕ ακόμα κ δεν μπορώ να γυρίσω στον ΟΤΕ, τους πλήρωσα 50€ και ζητάει 35€ τα τέλη λέει φοριτοτητα που πλήρωσαν χωρίς να έχει γίνει φοριτοτητα και 18€το πάγιο του μήνα, με αποτέλεσμα να έχω 2 συνδέσεις τώρα, ότι να ναι. Με ίνα είμαι όχι με κεραία. Έχουν υπερφόρτωση δικτύου κ πέφτουμε όλοι. Επίσης ξύπνησα 8 το πρωί εχθές δεν είχα ίντερνετ και έφυγα για την δουλειά, γύρισα σπίτι 13.00 δεν έχω ακόμα ίντερνετ, παίρνω τηλ κ τους λέω δεν έχω από το πρωί ίντερνετ και μου απαντάνε δεν θα προλάβουμε σήμερα και θα το δουν αύριο οι τεχνικοί, πήγα το απόγευμα από κει κ έγινε όλο το παραπάνω σκηνικό, σήμερα έχω ίντερνετ, το θέμα είναι ότι πληρώνω κ οτε και οπτιλαντ, μάλλον δεν θα πληρώσω κανένα στο τέλος. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από alexinhogr
karhariasgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Στις 24/7/2019 στις 2:38 ΜΜ, alexinhogr είπε Έλα φίλε έχω 15μερες optiland τις μισές χωρίς Internet δεν μου χουν κάνει φοριτοτητα από τον ΟΤΕ ακόμα κ δεν μπορώ να γυρίσω στον ΟΤΕ, τους πλήρωσα 50€ και ζητάει 35€ τα τέλη λέει φοριτοτητα που πλήρωσαν χωρίς να έχει γίνει φοριτοτητα και 18€το πάγιο του μήνα, με αποτέλεσμα να έχω 2 συνδέσεις τώρα, ότι να ναι. Με ίνα είμαι όχι με κεραία. Έχουν υπερφόρτωση δικτύου κ πέφτουμε όλοι. Επίσης ξύπνησα 8 το πρωί εχθές δεν είχα ίντερνετ και έφυγα για την δουλειά, γύρισα σπίτι 13.00 δεν έχω ακόμα ίντερνετ, παίρνω τηλ κ τους λέω δεν έχω από το πρωί ίντερνετ και μου απαντάνε δεν θα προλάβουμε σήμερα και θα το δουν αύριο οι τεχνικοί, πήγα το απόγευμα από κει κ έγινε όλο το παραπάνω σκηνικό, σήμερα έχω ίντερνετ, το θέμα είναι ότι πληρώνω κ οτε και οπτιλαντ, μάλλον δεν θα πληρώσω κανένα στο τέλος. ευχαριστω! επιβεβαίωσες τους φοβους μου, οποτε δεν το σκέφτομαι καν να παω εκει. παραμενω ote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα