Doc1355 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Hardware photography thread δεν μου θελατε? Λοιπον το στορυ εχει ως εξης.ειπα να φτιαξω το στικακι μου με το hirens μεσα και να το κανω bootable γιατι τοσο καιρο το ειχα μονο με το memtest μεσα.(Η karmen τα ξερει απο πρωτο χερι). Ε ολα καλα αλλα παω να βαλω το στικακι μεσα και....πουθενα.ουτε καν στο bios.παω σε υπολογιστη με xp,και εκει τιποτα. το πλακωνω στο οινοπνευμα και πανακι για να καθαρισει,τιποτα.ε λεω παει τωρα θα βγαλω το αχτι μου. Λεω κατσε να του δωσω 12 volt ρευμα και να ποσταρω την φωτο εδω πως θα γινοταν το στικακι μετα το ηλεκτροσοκ!!!!!! Aυτό έπρεπε να το βάλεις στο ghetto mods ρε καμμένε!
Thanos1972 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ειναι ghetto mod ρε χαμενε Εγω φταιω που θα σου ανεβαζα φωτογραφια με καμμενο στικακι (στο %$#@%^#νημα σου) χαχαχαχα ................
Doc1355 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ειναι ghetto mod ρε χαμενε Εγω φταιω που θα σου ανεβαζα φωτογραφια με καμμενο στικακι (στο %$#@%^#νημα σου) χαχαχαχα ................ :lol: :lol: Ελα τόσο hardware έχεις εκεί πέρα...ξεκίνα τις φώτο!
Thanos1972 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πλακα πλακα μολις καταλαβα οτι οπου και να γυρισω το κεφαλι μου μεσα στο δωματιο,εχω κατι πεταμενο καπου.(Δεν εχω μπαταριες στην μηχανη μεσα ρε).
Doc1355 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πλακα πλακα μολις καταλαβα οτι οπου και να γυρισω το κεφαλι μου μεσα στο δωματιο,εχω κατι πεταμενο καπου.(Δεν εχω μπαταριες στην μηχανη μεσα ρε). Aυριο περιμένω φώτοζ,κανονίσου...
Thanos1972 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ελα γκρινια παρτην.επειδη εισαι intelfanboy μονο για εσενα απο καμερα του κινητου. Ναι ρε,απο αυτους που δεν εβγαιναν οι ψυχτρες τους.(καλα με ενα κατσαβιδι ολα βγαινουν αλλα το θεμα ειναι οτι τωρα δεν ξαναμπαινει) Αυτος πρεπει να ειναι στα 350mhz με 2.0v. Καπου εχω εναν Κ-6 333Mhz και εναν μικροτερο Κ-5 <-Πρωτος amd της οικογενειας. Edit:πρεπει να βρω την μητρικη του ξαδερφου που επαιρνε 2 τετοιους 400αριδες επανω.εκει θα παθεις πλακα.(και εγω μαζι). 1
Doc1355 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ελα γκρινια παρτην.επειδη εισαι intelfanboy μονο για εσενα απο καμερα του κινητου. Ωραίος!!! Αυτό για το fanboy δεν το σχολιάζω καν..
D4rkst3EL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τις βρήκα στο δρόμο και τις μάζεψα τις κακομοίρες (έχει και ένα κρύο έξω)
Doc1355 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τις βρήκα στο δρόμο και τις μάζεψα τις κακομοίρες (έχει και ένα κρύο έξω) Καλά έκανες..κρίμα ήταν Βγάλε καμία πιο καθαρή φώτο ρε συ
D4rkst3EL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλά έκανες..κρίμα ήταν Βγάλε καμία πιο καθαρή φώτο ρε συ Την είχα τραβήξει όταν τις πρωτοπήρα και ο φωτισμός ήταν κάτω του μετρίου. Ωχ άντε τώρα να τις βγάλω απο το κουτί
Doc1355 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Την είχα τραβήξει όταν τις πρωτοπήρα και ο φωτισμός ήταν κάτω του μετρίου. Ωχ άντε τώρα να τις βγάλω απο το κουτί χαχαχαχα καλά μην σε βάζω σε κόπο
Doc1355 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ξανά η MX440 με μία sleevαριστή πινελιά όμως
karmen1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ηρεμα με τα sleeves και αρρώστησε ο Nils (έκανα και ομοιοκαταληξία )
Doc1355 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ηρεμα με τα sleeves και αρρώστησε ο Nils (έκανα και ομοιοκαταληξία ) Πάλι αρρώστησε; Οχι τώρα που θέλω να παραγγείλω την γκαρνταρόμπα ρε! EDIT: Εντάξει αύριο μεθαύριο θα ανοίξει απο όσο λέει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα