tolakos100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Γεια χαρά και καλή χρονιά σε όλους, Ηθελα να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Insomnia για την καλοσύνη και την προσπάθεια που καταβάλει ώστε να μπορούμε όλοι να αγοαράζουμε-πουλάμε αντικείμενα σε καλές τιμές. Σχετικά με τις αξιολογήσεις ήθελα να πώ-προτείνω (δεν ξέρω βέβαια σε τί επίπεδο είναι αυτό εφικτό) αν μπορούν οι Moderators να ελέγχουν τι γίνεται (πράγμα μάλλον απίθανο) γιατί ορισμένα μέλη που συναλλάσονται, ενδιαφέρονται μόνο για τις αξιολογήσεις που θα πάρουν οι ίδιοι και δεν αφήνουν στους άλλους. Πρόσφατα αγόρασα μια κάρτα γραφικών από ένα μέλος του Insomnia και ενώ εγώ άφησα αξιολόγηση ο ίδιος δεν άφησε, του ζήτησα μέσω πμ να μου αφήσει αλλά καμμία σημασία (σημειωτέον ότι πλήρωσα αμέσως το προϊόν μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής) με την αξιολόγηση βοηθάμε και τους άλλους χρήστες στην επιλογή προιόντων και πωλητών. Κρίμα, γιατί έτσι αποδυκνείουμε συνεχώς πόσο αδιάφοροι άνθρωποι είμαστε και δεν σεβόμαστε κανόνες! Ισως, θα μπορούσε να υπάρχει ενας τρόπος ωστε να ειδοποείται ο moderator (μέσω μηνύματος) και εφόσον δει ότι όντως ισχύει κάτι τέτοιο να δίνει πόντους ποινής ή και αφαίρεση αξιολόγησης ώστε να είμαστε υποχρεωμένοι να αξιολογούμε μια συναλλαγή.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Και μένα μου έχει τύχει, όπως μου έχει τύχει και σε άλλες ελληνικές ιστοσελίδες ακόμα και στο ebay. Φυσικά είναι σωστό να γίνονται οι αξιολογήσεις αλλά δεν γίνεται να ελεχθεί, ούτε και να επιβάλει το insomnia κάτι τέτοιο.
bluesattack Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αν υπηρχε η δυνατοτητα να μπορεις να κανεις edit η delete μια αξιολογηση σου ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αν υπηρχε η δυνατοτητα να μπορεις να κανεις edit η delete μια αξιολογηση σου ? Επειδή, ειδικά στις αγγελίες, έχουν εμφανιστεί διάφορα "περίεργα", δεν παρέχεται η δυνατότητα διαγραφής της αξιολόγησης στα μέλη, θα πρέπει να σταλεί μήνυμα σε κάποιον moderator για να γίνει αυτό. Δυνατότητα επεξεργασίας της αξιολόγησης δεν παρέχεται ούτε στα μέλη αλλά ούτε και στη διαχείριση. Το μέλος που επιθυμεί να επεξεργαστεί την αξιολόγησή του θα πρέπει να επικοινωνήσει με moderator για να διαγραφεί η αξιολόγηση και στη συνέχεια να επανυποβληθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα