*Kezar* Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Πιστεύω ότι η GM υπάρχει πιο πολλά χρόνια από όσα ζω εγώ η εσυ, πόσο μάλλον τα αυτοκίνητα μας. Άρα τι λες, ειναι δοκιμασμένο το λάδι, που χρησιμοποιούν στις αντιπροσωπείες τους σε εκατομύρια αυτοκίνητα παγκοσμίως, τους η όχι; Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia Μόνο για σάββατο 28/01 λέει το φυλλάδιο Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia και τι σημαινει αυτο επειδη υπαρχει πολλα χρονια.. νομιζεις οτι κρατανε τα ιδια στανταρ? Μακαρι αδερφε μου να ητανε οχι μονο τα λαδια αλλα και πολλα αλλα σαν παλλια παρτυ θα εκανα.. δυστηχως ολα αλλαζουν και ως προς το χειροτερο.!! για εμενα ειναι ανοητο να γλυτωνεις 5-10 ευρω.. γλυτωσε 50 ευρω η 100 απο 1 ημιτασιον προφυλακτηρα η 1 καθρεφτη.. η 1 τζαμι.οχι απο τα λαδια..την καρδια του αυτοκινητου-μοτοσυκλετας.
Alxnks Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 και τι σημαινει αυτο επειδη υπαρχει πολλα χρονια.. νομιζεις οτι κρατανε τα ιδια στανταρ? Μακαρι αδερφε μου να ητανε οχι μονο τα λαδια αλλα και πολλα αλλα σαν παλλια παρτυ θα εκανα.. δυστηχως ολα αλλαζουν και ως προς το χειροτερο.!! για εμενα ειναι ανοητο να γλυτωνεις 5-10 ευρω.. γλυτωσε 50 ευρω η 100 απο 1 ημιτασιον προφυλακτηρα η 1 καθρεφτη.. η 1 τζαμι.οχι απο τα λαδια..την καρδια του αυτοκινητου-μοτοσυκλετας. πρωτον, οπως ηδη αναφερθηκε απο τον προηγουμενο φιλο, ουτε η GM ουτε καμια αυτοκινητοβιομηχανια δεν φτιαχνει μονη της λαδια η οτιδηποτε αλλο αναλωσιμο, το αγοραζει σε τεραστιες ποσοτητες (εξου και οι χαμηλες τιμες) απο αλλους που ηδη παραγουν. δευτερον...αυτο που λες, οτι αν νομιζω οτι κρατανε τα ιδια στανταρ... με το ιδιο σκεπτικο...να αντιστρεψω την ερωτηση..αν δεν νομιζεις το προηγουμενο, γιατι να νομιζεις οτι ο Χ παραγωγος λαδιου κραταει τα ιδια στανταρ; ετσι για την ιστορια: General Motors (Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, Opel, Vauxhall, and Holden...να προσθεσω και Fiat) http://en.wikipedia.org/wiki/General_Motors ...the world's largest automaker, by sales, in 2011. και το λαδακι τους που εχω βαλει τις 2 τελευταιες φορες (κατω απο 20 ευρω το 5λιτρο ξαναλεω): (κι οχι, το αμαξι μου δεν ειναι του group GM).
*Kezar* Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 μα σου ανεφερα ποιο πριν τη εβαζα τοσο καιρο και δεν το ηξερα το Motul Και μετα ακουσα καλα λογια για τα eneos Και τα τεσταρα κανονικοτατα και ητανε κομπλε στο δικο μου αμαξι. + λιγοτερη καταναλωση που ξεχασα να αναφερω.. ποτε μα ποτε δεν κοιταω τι εχει κανει η εταιρια στο παρελθον παρα το τι εχει τωρα.. eneos 20w50 19 ευρω το 4λιτρο αν θυμαμαι καλα η το 5λιτρο.
Alxnks Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 το 2011 δεν το λες κι αρχαια ιστορια παντως eneos...ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ENEOS ΤΗΣ JX NIPPON OIL & ENERGY CORPORATION. η nippon ειναι γιαπωνεζικος μεγαλοπαραγωγος σε πολλα αναλωσιμα αυτοκινητου. οι τρυπητο-χαρακτες δισκοπλακες που εχω βαλει στο αμαξι μου δικες τους ειναι. 20-50; για ντιζελ μιλαμε; για 4λιτρο θα μιλας καθως: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 1L, 4L, 18L, 200L
*Kezar* Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 το 2011 δεν το λες κι αρχαια ιστορια παντως eneos...ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ENEOS ΤΗΣ JX NIPPON OIL & ENERGY CORPORATION. η nippon ειναι γιαπωνεζικος μεγαλοπαραγωγος σε πολλα αναλωσιμα αυτοκινητου. οι τρυπητο-χαρακτες δισκοπλακες που εχω βαλει στο αμαξι μου δικες τους ειναι. 20-50; για ντιζελ μιλαμε; για 4λιτρο θα μιλας καθως: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 1L, 4L, 18L, 200L 20w50 απλο λαδακι..ουτε συνθετικο ουτε τπτ.. mitsubishi lancer 1999 1.3l οχι πετρελαιου αμολυβδης.. αυτα συστηνει ο κατασκευαστης..και δεν λεει καθε 5000χλμ καθε 8000 και πανω.. αλλα εγω τα αλλαζω καθε 5000χλμ οπως μπαινουν βγαινουν πραγματικα σαν καινουργια.και το μοτερ με 140.000 χλμ και δεν καιει ουτε λαδι.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Σε παλιό καθημερινό αυτοκίνητο, είναι σπατάλη να βάζεις ακριβά λάδια. Το δικό μου είναι τέτοιο και δεν το λυπάμαι, και μάλιστα θα αλλάζω και μόνος μου για να γλυτώνω τα 5-8 ευρά του πρατηρίου.
lary7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Αμα το renault ειναι 16βαλβιδο τοτε το 15-40 ισως ειναι πολυ χοντρο.Ισως καλυτερα να δοκιμασει 5-40 ή 10-40 και αμα δεν καιει να κατσει εκει. Για τα λαδια lidl τα ειχα δοκιμασει σε ενα πεζο ποιο παλια και ηταν μια χαρα. Γενικα οι διαφορες στα επωνυμα λαδια δεν ειναι τοσο μεγαλες οσο νομιζει ο κοσμος. Ποιο συμαντικο ειναι να αλλαζονται στην ωρα τους (7.500 ή 15.000 χλμ αναλογος το αυτοκινητο) και να μην σκιζει κανεις τον κινητηρα αμα ειναι κρυα τα λαδια παρα αμα γραφει η ταμπελα Shell ή Lidl. Τα elf 5-30 λεω να τα παρω και εγω για το γκολφακι γιατι τα εχουν σε προσφορα 7.7Ε αντι για 13 που κανουν τα ποιο γνωστα, και δεν ειναι και καμια αγνωστη εταιρια.
Tomahawk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Σε παλιό καθημερινό αυτοκίνητο, είναι σπατάλη να βάζεις ακριβά λάδια. Το δικό μου είναι τέτοιο και δεν το λυπάμαι, και μάλιστα θα αλλάζω και μόνος μου για να γλυτώνω τα 5-8 ευρά του πρατηρίου. Καλύτερα να έχεις αυτοκίνητο απο το να μην έχεις. Γι αυτό πρέπει να το "λυπάσαι" λιγάκι! Σπατάλη δεν είναι, ειδικά όταν μιλάμε για 25Ε αντι για 11-12.
*Kezar* Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 εγω παντως την λεξη συνεργειο δεν την ξερω..εκτος απο τον καθαρισμο air condition καθαρισμο μπεκ που δεν μπορω να τα κανω μονος συχρονισμος βαλβιδων και αλλαγμα αναρτησεις.ολα τα αλλα μονος τα κανω. και αυτα που ανεφερα απο πανω 1 φορα εχουνε γινει.
*Kezar* Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 καθαρισμο air con παντως μπορεις ε να λυσω ολο το air condition και να το ξαναδεσω μονος μου με την δισκοπαθεια και την αρθριτιδα που εχω λιγο δυσκολο.!!!!
Alxnks Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 α εσυ λες το βαποριζατερ; που ενταξει, σιγα, κι αυτο πισω απο κανα ντουλαπακι θα ειναι, οπως στα περισσοτερα! κατα τα αλλα...με εναν ατμοκαθαριστη κανεις καλα τους αεραγωγους με το μακρυ ακροφυσιο που εχει, παιρνεις κι ενα φαρμακο αμα θες απο μαγαζι που πουλαει τετοια και ετοιμος.
palawiaris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εγώ βάζω στο της υπογραφής Aral 0-40, Στο παλιότερο Mobil1 0-40 Και τα 2 κορυφαία,και δεν το μετάνιωσα που είναι ακριβά. Στο της υπογραφής έχω ήδη 190,000 χλμ.αλλαγές πάντα στα 10,000 χλμ και τα λάδια παίξανε καθοριστικό ρόλο στο να μην χαλάσει η τουρμπίνα και να μην βουλώσει ακόμα το DPF.
nickolas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Τα λάδια του Lidl πρέπει να είναι μια χαρά και Α Ψ Ο Γ Α για την προστασία του κινητήρα, τουλάχιστον αυτά που έχουν την στάμπα της GM. Μην ακούτε χαζομάρες... Επιπλέον δεν υπάρχει λόγος να αλλάζονται πιο συχνά από το 6μηνο/7.500χλμ Μάλιστα αν κάποιος κάνει περισσότερα χιλιόμετρα σε ανοιχτό δρόμο και δεν εμπίπτει στις κατηγορίες "σκληρής χρήσης" μπορεί να τα αλλάζει και στο χρόνο/15.000χλμ. Επιπλέον, 1η φορά ακούω για λάδι 20W-50! Πάντα να κοιτάζετε το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου που λέει τα ιξώδη που μπορείτε να βάλετε. Προσωπικά βάζω στο όχημά μου τα long life λάδια της GM και τα αλλάζω 1 φορά το χρόνο (από 10.000χλμ έως 25.000χλμ., συνήθως 15.000χλμ). Έχω 110.000χλμ και το μοτεράκι είναι μια χαρά! Η τελευταία τους προδιαγραφή είναι η Dexos και τα λάδια από την ίδια την GM πρέπει να παίζουν στο εμπόριο στα 6-7 ευρώ το λίτρο. Είναι καλή λύση για όποιον θέλει να ξενοιάζει από πλευράς συντήρησης.
Haldol Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 εγω παντως την λεξη συνεργειο δεν την ξερω..εκτος απο τον καθαρισμο air condition καθαρισμο μπεκ που δεν μπορω να τα κανω μονος συχρονισμος βαλβιδων και αλλαγμα αναρτησεις.ολα τα αλλα μονος τα κανω. και αυτα που ανεφερα απο πανω 1 φορα εχουνε γινει. Δηλαδή ας πούμε πως αλλάζεις το φίλτρο βενζίνης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα