Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Εχω ενα προβλημα με το patch στο pes 2012 για το playstation 3.

Αρχικα ειχα ενοικιασει το ελληνικο προ 12 απο ενα videoclub και περασα το patch (το οποιο αποθηκευεται στο σκληρο δισκο της κονσολας)και επαιζε μια χαρα

Τωρα αγορασα το αγγλικο αλλα το patch δεν λειτουργει.Ουτε τα γηπεδα ουτε τιποτα.Σαν να μην το περασα ποτε

Ξερεις κανεις τι πρεπει να κανω για να ξαναλειτουργησει?(Το να το ξαναπερασω απο την αρχη ειναι πολυ μεγαλη ιστορια καθως πρεπει να κανω ενα-ενα τα αρχεια αντιγραφη επικολληση)

Δημοσ.

Λογικά το βλέπει σαν διαφορετικό παιχνίδι γιατί κάθε παιχνίδι έχει έναν κωδικό και σε κάθε χώρα αλλάζει. Για παράδειγμα το PES 2012 για Ευρώπη εχει κωδικό BLES01407, ενώ για Αμερική έχει κωδικό BLUS30805. Οπότε μπορεί να αγόρασες την αμερικάνικη έκδοση και να το βλέπει σαν άλλο παιχνίδι, οπότε ή ξαναπερνάς το patch ή ξαναγοράζεις το παιχνίδι.

Δημοσ.

το να ξαναπερασει το patch ειναι χασιμο χρονου!!δεν ειναι συμβατο το BLES που ζηταει το patch ετσι ωστε να δουλεψει (που μαλλον αυτο ειναι)!ή αλλιως μπορει να εχεις ξεχασει να κατευασεις μεσα απο το παιχνιδι το τελευταιο official της KONAMI (εγω πηγα να περασω το ελληνικο πατς σεναν γνωστο εκατσα 40 λεπτα τα εκανα ενα-ενα αντιγραφη τα αρχεια και στο τελος θυμηθηκα οτι δεν ειχε κανει εγκατασταση το official της KONAMI συνολο το εχω κανει 3 φορες και αν μου ξαναλεγε καποιος να το κανω δεν υπηρχε περιπτωση)!δες μηπως δεν εχεις βαλει το official patch αν το εχεις βαλει και δεν παιζει τοτε ειναι το BLES (προσοχη το official της KONAMI πρεπει να εγκαταστηθει πριν αντιγραψεις τα αρχεια απο το ελληνικο patch!

Δημοσ.

Τα αρχεια ηταν ηδη εγκατεστημενα οταν εβαλα το αγγλικο να παιξει..

Αμεσως μολις εβαλα το αγγλικο εκανα και την αναβαθμιση.

Δηλαδη δεν υπαρχει λυση ε?

Δημοσ.

Τα αρχεια ηταν ηδη εγκατεστημενα οταν εβαλα το αγγλικο να παιξει..

Αμεσως μολις εβαλα το αγγλικο εκανα και την αναβαθμιση.

Δηλαδη δεν υπαρχει λυση ε?

τα αρχεια απο το ελληνικο patch ηταν ειδη εγκατεστημενα στο ps3 σου και μετα πηρες το αγγλικο προ?

αν ναι πηγαινε εγκατεστησε το official της KONAMI και μετα κατσε και ξανα περασε ενα ενα ολα τα αρχεια του ελληνικου πατς μιπως και σου παιξει αν δεν παιζει παλι ειναι το BLES!!

Δημοσ.

ναι!!για να παιξει το final πρεπει να ειναι εγκατεστημενο το beta!!!και παλι ομως οπως σου ειπα και πριν δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου παιξει το patch!!αν δεν σου ειναι κοπως δες στο κουτι του προ στα πλαγια κατω κατω λεει εναν κωδικο και κατι αλλα γραμματα μπορει να σου λεει BLES πες μου λιγο ακριβως τι σου γραφει μαζι και τα νουμερα!

Δημοσ.

το ελληνικο patch ειναι συμβατο μονο με συγκεκριμενο bles (εκδοση pes) φιλε. απο οσο ξερω ειναι συμβατο μονο με την ελληνικη εκδοση.με οποιαδιποτε αλλη δεν παιζει.ειτε το ξαναπερασεις ειτε οχι,δεν θα παιξει εκτοε και εχεις την ελληνικη εκδοση

δες στο http://www.wehellas.gr/forum/index.php?showtopic=27228

ειναι συνβατο ΜΟΝΟ με ΒLES01408. στο κουτι του παιχνιδιου αναγραφεται καπου τι bles εκσοδη εχεις.δες το. μπορει να ειναι καπου απο την πισω μερια δεν το θυμαμαι τωρα ακριβως.θα το βρεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...