giorgos1966 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα.Παιδια θελω να μεταφερω τις αποθηκευμενες επαφες μου που εχω στο outlook,στην ηλεκτρονικη μου διευθυνση(yahoo.gr).Πως να το κανω;
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Επειδή yahoo λογαριασμό δεν έχω πρόχειρο, υπάρχει πουθενά δυνατότητα εισαγωγείς επαφών (όπως πχ στο gmail) ;
giorgos1966 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Επειδή yahoo λογαριασμό δεν έχω πρόχειρο, υπάρχει πουθενά δυνατότητα εισαγωγείς επαφών (όπως πχ στο gmail) ; Yπαρχει.Το θεμα ειναι πως τις βαζω μεσα στο outlook κ μετα να τις παρω απο εκει.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Επειδή ούτε Outlook έχω εδώ που είμαι τώρα (θα έχω σε κάνα 2-3 ώρες όταν πάω γραφείο) κάπου έχει εξαγωγή των επαφών σου. Ή "αποθήκευση ως". Τις εξάγεις σε .csv από το Outlook και τις εισάγεις στο yahoo.
giorgos1966 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Επειδή ούτε Outlook έχω εδώ που είμαι τώρα (θα έχω σε κάνα 2-3 ώρες όταν πάω γραφείο) κάπου έχει εξαγωγή των επαφών σου. Ή "αποθήκευση ως". Τις εξάγεις σε .csv από το Outlook και τις εισάγεις στο yahoo. Εαν μπορεσεις πες μου αναλυτικα.Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα