mlitsis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 μήπως δεν τραβάει η κάρτα γραφικών σου το βίντεο λόγο ανάλυσης?
TheELF Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Εδώ είναι τα αποτελέσματα του CrystalDiskMark: Βλέπεις ότι στα 4κ(που είναι το default για έναν ntfs δίσκο) οι ταχύτητες είναι άθλιες σε σχέση με το seq(συνεχόμενη) ανάγνωση που σημαίνει ότι εάν είναι κερματισμένη η ταινία σου δεν θα την παίξει ποτέ ομαλά,αν θες να δεις αν όντως αυτό είναι το πρόβλημα αφού περάσεις το defraggler κάνε δεξί κλικ πάνω στης ταινία->defraggler->check fragmentation αν είναι σε κομμάτια θα κάνει τόσες διακοπές η ταινία όσες είναι τα τμήματα(και ίσως και περισσότερες). Οπότε κάνε ένα defrag ή μόνο το αρχείο ή και ολόκληρο τον δίσκο.
kostas_tech Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Βλέπεις ότι στα 4κ(που είναι το default για έναν ntfs δίσκο) οι ταχύτητες είναι άθλιες σε σχέση με το seq(συνεχόμενη) ανάγνωση που σημαίνει ότι εάν είναι κερματισμένη η ταινία σου δεν θα την παίξει ποτέ ομαλά,αν θες να δεις αν όντως αυτό είναι το πρόβλημα αφού περάσεις το defraggler κάνε δεξί κλικ πάνω στης ταινία->defraggler->check fragmentation αν είναι σε κομμάτια θα κάνει τόσες διακοπές η ταινία όσες είναι τα τμήματα(και ίσως και περισσότερες). Οπότε κάνε ένα defrag ή μόνο το αρχείο ή και ολόκληρο τον δίσκο. To έκανα και πάλι το τεστ και μου έβγαλε 0.315 στο 4K αλλά μικρότερες μονάδες στα υπόλοιπα. Έκανα defrag σε ένα αρχείο που "σκάλωνε" και δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα. Τώρα κάνω defrag σε όλο τον δίσκο. Θα σε ενημερώσω για τα αποτελέσματα. πατα στην υπογραφη μου Θα το δοκιμάσω και θα σου πώ!
kostas_tech Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Επανέρχομαι αφου συνηδυτοποίησα πώς έχω κάνει λάθος το test του CrystalDiskMark! Είχα επιλέξει τον : D δίσκο που είναι ένα απλό Partirion και δεν μου έβγαζε ακριβή αποτελέσματα. Εκάνα και πάλι το τεστ αυτήν την φορά με τις σωστες ρυθμίσεις. Εδώ είναι τα αποτελέσματα:
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ της ταινίες στο C ή στο D της έχεις;;;Μετράς εκεί όπου είναι οι ταινίες,όχι ότι έχει σημασία αν πλέων σου της δείχνει ομαλά.
kostas_tech Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ της ταινίες στο C ή στο D της έχεις;;;Μετράς εκεί όπου είναι οι ταινίες,όχι ότι έχει σημασία αν πλέων σου της δείχνει ομαλά. στον C
moldovan20 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασε αν θέλεις αυτόν (έχει x86 και x64 version) αφού βγάλεις ότι άλλο είχες μέσα από players/codecs . Έχω παίξει 1080p σε laptop πολύ χαμηλών δυνατοτήτων με το συγκεκριμένο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα