load Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα, εδω και λιγο καιρο εχω το εξης προβλημα,σε οποιοδηποτε site με streaming video μπαινω,ενω η σελιδα φορτωνει αμεσως οταν πατησω να δω το video αργει να ξεκινησει(εως και 5 λεπτα)και αφοτου ξεκινησει συνηθως φορτωνει κανονικα και το βλεπω. Το προβλημα ξεκινησε εντελως ξαφνικα μια μερα και συμβαινει μόνο στον εναν απο τους 2 υπολογιστες μου(σε windows 7 και οι δυο). Συμβαινει σε ολους τους browsers ,δοκιμασα Update του flash player στην τωρινη beta 4 και μη βλεπωντας αλλαγη την εκανα uninstall και ξαναπερασα την τελευταια stable εκδοση.. Ειναι αρκετα ενοχλητικο προβλημα και οποιαδηποτε βοηθεια ειναι αποδεκτη..
filip123go Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Scan με malwarebytes και spybot s&d αρχικά και βλέπουμε..!
load Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 scannara με spybot,βρηκε μια βλακιουλα αλλα το προβλημα συνεχιζει..το malware bytes για καποιο λογο μετα το setup δεν μου ανοιγει το προγραμμα..
thomasG4 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 scannara με spybot,βρηκε μια βλακιουλα αλλα το προβλημα συνεχιζει..το malware bytes για καποιο λογο μετα το setup δεν μου ανοιγει το προγραμμα.. Έκανες ελαχιστοποίηση όλα τα παράθυρα για να δεις άμα τρέχει από πίσω; Το λέω αυτό γιατί καμιά φορά δεν εμφανίζεται κάτω στην taskbar και νομίζουμε ότι δεν έχει τρέξει.
load Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αν εννοεις για το malwarebytes δεν ειναι οτι τρεχει και δεν το εμφανιζει,όταν παω να τρεξω το προγραμμα βγαζει 2 παραθυρακια και δεν ανοιγει καν..
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Την ώρα που φορτώνουν τα video η cpu και η ram είναι σε normal επίπεδα; Ο υπόλοιπος υπολογιστής κρεμάει ή συνεχίζει κανονικά;
load Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ναι cpu και ram ειναι σε απολυτη ηρεμια και ο υπολογιστης λειτουργει αψογα..
thomasG4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασε να μπεις safe mode και να τρέξεις από εκεί το malwarebytes
renovatio Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δες μήπως το προκαλεί το antivirus ή το firewall αν έχεις!
load Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καταφερα να περασω το malware bytes,εκανα πληρη σαρωση αλλα δε βρηκε τιποτα, απενεργοποιησα και το antivirus,το εκλεισα απτα startups και ξαναμπουταρα αλλα και παλι τιποτα :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα