kostask91 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ε το Corsair που έχει και 10 χρόνια εγγύηση μα σε περιπτωση που παθει κατι πιο ευκολο ειανι να παω να παρω καινουργιο παρα να το παω να το κοιταξουν και μετα να μου το αντικαταστησουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 still Corsair>all http://www.skroutz.gr/s/64022/Corsair-Flash-Voyager-Mini-4GB.html επίσης ξέρουμε τα transfer rates του, αρκετά καλά για το μέγεθός του...
kostask91 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 still Corsair>all http://www.skroutz.gr/s/64022/Corsair-Flash-Voyager-Mini-4GB.html επίσης ξέρουμε τα transfer rates του, αρκετά καλά για το μέγεθός του... καλα ναι . ισχυει . δηλαδη τωρα πρεπει να παω μεχρι πανω στο visionstudio ??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 σου έδωσα link, υπάρχει κι αλλού...
kostask91 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ναι ξερω απλα θελω και κατι αλλο απο το visionstudio και συνεχως το αναβαλλα ( παρατατικος του αναβαλω = αναβαλλα ? ) τωρα πιστευω πως ηρθε η μερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ώρα να περάσεις λοιπόν αφού πάρεις πρώτα τηλέφωνο για να δεις αν το έχουν ετοιμοπαράδοτο...
kostask91 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ώρα να περάσεις λοιπόν αφού πάρεις πρώτα τηλέφωνο για να δεις αν το έχουν ετοιμοπαράδοτο... ναι καλα εννοειται αυτο. δεν ειναι να πας εκει μονο για να κανεις την παραγγελια. αν ξερεις που βρισκεται καταλαβαινεις
koularasss Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 σημερα το πρωι με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν πως τα φλασακια που παραγγειλα ηρθαν(παραγγειλα και ενα 4αρη για τον μπαμπα μου).εγω εχω μεινε ευχαριστημενος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα