petridis2 Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Εχω μια κάρτα tv της aviosys την dvd plus 3020 και με το παλιό μου σύστημα, Pentium celeron 550Mhz με nvidia gforce mx440 και 256 MB ram όλα λειτουργούσαν καλά. Οταν αναβάθμισα το pc μου σε P4 στα 2,4 Mhz με την ίδια ram και κάρτα vga, και με windows xp πάλι, ενώ βρίσκει τον driver κανονικά μόλις περάσω το συνοδευτικό πρόγραμμα dvd plus που βλέπεις tv και κάνει και capture το video μου βγάζει μήνυμα error in aviosys P4 και το πρόγραμμα δεν τρέχει. Εστειλα email στην taiwan στην αντιπροσωπεια και μου απάντησε με έναν νεο driver. τον περασα και τώρα βγαζει άλλο μηνυμα error in startup.exe the aplication must close. Εχω τρελαθεί και δεν ξέρω τι φταίει. Εχει κανείς καμμιά ιδέα ? Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
steliosdj Δημοσ. 25 Μαΐου 2003 Δημοσ. 25 Μαΐου 2003 Ο driver περναει σωστα ??? Tα IRQ τα checkαρες ??? Επισης , εχεις βαλει τους drivers για το chipset απο το CD της μητρικης σου ??? .. infupdate ας πουμε για intel motherboard . Ποια μητρικη εχεις ???
petridis2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2003 ο driver περναει σωστα χωρις κανενα conflict. Δεν περνει επέμβαση στα IRQ αλλα δεν νομίζω να είναι προβλημα IRQ. αν ηταν θα εβγαζε conflict. ΄Δεν ξερω από που περνανε οι drivers για το chipset της μητρικής. Εχω την ecs (elite) p4s5a/dx+ . Την ξερεις εσύ αυτή την κάρτα dvd plus ? γιατί νομίζω τελικά ότι έκανα κακή αγορά Εάν έχεις καμμιά λύση απάντησε μου Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.