Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα!!! Θέλω ένα πρόγραμμα ΄(οι υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και επικοινωνούν μεσώ θέσεις δικτύου) π.χ έχω έναν σταθερό και ένα φορητό. Είμαι από τον φορητό και θέλω να δω την επιφάνεια εργασίας του σταθερού αλά την εικόνα όχι μόνο τα αρχεία και θέλω αν γίνετε να δουλεύω από τον φορητό και να χειρίζομαι τον σταθερό πιστεύω πως υπάρχει κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ

Δημοσ.

και το Logmein. χωρις να χρειαζεται να ειναι καποιος πανω απο τους αλλους υπολογιστες για να σου πει τους κωδικους.

Δημοσ.

Μα και στο teamviewer αν το ρυθμίσεις, δεν χρειάζεσαι κάποιον να σου λεει id και κωδικούς. Βάζεις predefined κωδικό, το id δεν αλλάζει, οπότε εχεις πάντα πρόσβαση.

Σε ανάλογη περίπτωση έχω βάλει teamviewer και logmein να ξεκινάνε με τα windows, με προκαθορισμένο κωδικό και στα δυο. Αυτό γιατί κάποιες φορές το πρόγραμμα (tem ή lgm) κολλάει οποτε το άλλο δίνει τη λύση.

Δημοσ.

παντως απο προσωπικη εμπειρια, επειδη τα εχω δουλεψει και τα 2, θα ελεγα οτι το logmein ειναι ειναι λιγο καλυτερο. οσον αφορα σε θεμα αποκρισης. ειδικα σε χαμηλες συνδεσεις, πχ 2mbps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...