Προς το περιεχόμενο

Panasonic TX-P42UT30 42'' PLASMA full HD 3D TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Crazy Sundays

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.155557&sid=1

Ψαχνω για τιβι 42" αν και θα προτιμουσα για μεγαλυτερη να πω την αληθεια,

plasma full HD

ειναι καλη η προσφορα;;

Με ενδιαφερει η συνδεση με πισι και να βλεπω ταινιες μεσω hdmi

κατεβασμενα bluerayrip 1080p

Δημοσ.

Νομίζω ότι ισχύει η ίδια προσφορά και στα multirama. Επίσης στα 569Ε παίζει στο Πλαίσιο και τα Multirama η 42E30E (όσο και αν η προσφορά των multirama δεν έχει περαστεί στο site).

Είδα σίγουρα τη 2η και νομίζω και την Plasma. H 42E30E μου φάνηκε πολύ καλύτερη, χωρίς όμως να γνωρίζω πολλά από τηλεοράσεις.

Δημοσ.

Νομίζω ότι ισχύει η ίδια προσφορά και στα multirama. Επίσης στα 569Ε παίζει στο Πλαίσιο και τα Multirama η 42E30E (όσο και αν η προσφορά των multirama δεν έχει περαστεί στο site).

Είδα σίγουρα τη 2η και νομίζω και την Plasma. H 42E30E μου φάνηκε πολύ καλύτερη, χωρίς όμως να γνωρίζω πολλά από τηλεοράσεις.

42E30E ειναι LED LCD, καμια σχεση.

Δημοσ.

καλή τιμή για καλή τηλεόραση!

απλά να ξέρεις ότι ούτως ή άλλως η τιμή θα πέσει σε αυτό το επίπεδο λόγω της έλευσης των μοντέλων του 2012 οπότε αν δεν την βιάζεσαι, μήν αγχωθείς απο την προσφορά του e-shop

(αν και μάλλον απο 27 Ιανουαρίου που αναφέρει παραλαβή, σε βλέπω για τέλη Φλεβάρη)

επίσης δεν είδα πουθενά να αναφέρει σχετικά με τα της εγγυήσεως, οπότε καλό θα είναι να ρωτήσεις αν είναι δική τους ή επίσημη!

όσο για το 3D, αν και δεν θα ξεσκιστείς λόγω έλλειψης τίτλων να βλέπεις, εγώ θα πρότινα 50" και πάνω. Εγώ με την 47άρα lg και είμαι οριακά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...