koulouri Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Crazy Sundays http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.155557&sid=1 Ψαχνω για τιβι 42" αν και θα προτιμουσα για μεγαλυτερη να πω την αληθεια, plasma full HD ειναι καλη η προσφορα;; Με ενδιαφερει η συνδεση με πισι και να βλεπω ταινιες μεσω hdmi κατεβασμενα bluerayrip 1080p
xpapias Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω ότι ισχύει η ίδια προσφορά και στα multirama. Επίσης στα 569Ε παίζει στο Πλαίσιο και τα Multirama η 42E30E (όσο και αν η προσφορά των multirama δεν έχει περαστεί στο site). Είδα σίγουρα τη 2η και νομίζω και την Plasma. H 42E30E μου φάνηκε πολύ καλύτερη, χωρίς όμως να γνωρίζω πολλά από τηλεοράσεις.
Konstantin77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω ότι ισχύει η ίδια προσφορά και στα multirama. Επίσης στα 569Ε παίζει στο Πλαίσιο και τα Multirama η 42E30E (όσο και αν η προσφορά των multirama δεν έχει περαστεί στο site). Είδα σίγουρα τη 2η και νομίζω και την Plasma. H 42E30E μου φάνηκε πολύ καλύτερη, χωρίς όμως να γνωρίζω πολλά από τηλεοράσεις. 42E30E ειναι LED LCD, καμια σχεση.
samniotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 καλή τιμή για καλή τηλεόραση! απλά να ξέρεις ότι ούτως ή άλλως η τιμή θα πέσει σε αυτό το επίπεδο λόγω της έλευσης των μοντέλων του 2012 οπότε αν δεν την βιάζεσαι, μήν αγχωθείς απο την προσφορά του e-shop (αν και μάλλον απο 27 Ιανουαρίου που αναφέρει παραλαβή, σε βλέπω για τέλη Φλεβάρη) επίσης δεν είδα πουθενά να αναφέρει σχετικά με τα της εγγυήσεως, οπότε καλό θα είναι να ρωτήσεις αν είναι δική τους ή επίσημη! όσο για το 3D, αν και δεν θα ξεσκιστείς λόγω έλλειψης τίτλων να βλέπεις, εγώ θα πρότινα 50" και πάνω. Εγώ με την 47άρα lg και είμαι οριακά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα