Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχωενα desktop με mobo Link

Και τις εξης RAM :

Link

2 x Link

2 x Link

Προσπαθώ να Bootaro to pc και με τα 4 Modules και δεν μπορώ με τίποτα.

Έχω κάνει ΒΙΟS update, έχω κάνει restore σε default εχω βγάλει μπαταριες τίποτα.

Όταν βάζω πάνω από 2 mod το pc κολλάει στην αρχική οθόνη ΒΙΟS . Και αν bootarei με πανω απο 2GB μπαινω στα ΒΙΟS και δεν αναγνωριζει παραπανω απο 2.

Συνολικά έχω 6x1gb εχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς. Πάντα κολλάει. Μονό μια φορά Bootare με 3x1 gb και στην καρτέλα των windows (PC-> ιδιότητες) έγραφε 3gb μονό τα 2 είναι διαθέσιμα.

Θέλω να δώσω το pc αύριο και εχω ξενερώσει την ζωή μου. Αν κάποιος Ξέρει ας βοηθήσει γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

PC:

Intel c2d 8400

GA-P31-DS3L

win 7 64 bit

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε μου μ'αυτές τις μνήμες που έχεις(double-sided) δεν μπορεί να γίνει κάτι λόγω περιορισμού του chipset της μητρικής σου και το λέει κιόλας στα χαρακτηριστικά της ''Because of chipset limitations, do not populate both DIMM sockets of the same channel (e.g. DDRII1 and DDRII2), or populate 4 DIMM sockets with double-sided memory modules to prevent system's failure to start or incorrect detection of memory modules''᾿

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που σου λέει ο αποpano (:P)

Έχω 2 συστήματα με αυτή τη m/b και θέλει είτε 4 single-sided modules είτε 2 double-sided αλλά σε διαφορετικά banks.

Δημοσ.

Εφυγε για πουλημα δηλαδη ;D πρωτη φορα μου τυχαινει κατι τετοιο,ειχα πολυ καιρο να ασχοληθω με παλια chipset/mobo.

Ειχα διαβασει τα παραπανω αλλα δεν μπορουσα να το πιστεψω. rolleyes.gif

Ευχαριστω παιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...