rarcr7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 θελω να βαλω τα MAC OS X sto λαπτοπ μου το οποιο Ειναι το acer extensa 5220 me 2GB RAM kai καρτα γραφικων x3100 intel celeron .επισης ειχα επιχειριση να τα βαλω αλλα μου εβγαζε καπιο προβλημα στο boot ''still waiting root divice ετσι τα παρατησα και εκανα φορματ και εβαλα τα windows 7 . μηπως μπορειτε να βοηθησετε ωστε να τα βαλω σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Φίλε μου το Mac OS X είναι σχεδιασμένο για εγκατάσταση και βέβαια για συνακόλουθη απρόσκοπτη λειτουργία μόνο σε Macintosh computers. Δικαίωμα σου βέβαια να εγκαταστήσεις το OS X σε PC. Όμως ίσως δεν πρέπει να παραβλέψεις κι εφ' όσον το OS X δεν είναι πειρατικό, ότι σύμφωνα με το Licence Agreement δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση του σε non Apple systems. Βέβαια υπάρχουν κάποια projects που προτείνουν διάφορες πατέντες, όμως αν πραγματικά θέλεις να μπείς στον κόσμο των Mac, πάρε ένα Macintosh computer, σε διαβεβαιώ ότι δεν θα το μετανοιώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rarcr7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Καταρχας σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση . Αλλα εγω εχω δει πολλους να βαζουν τα mac σε λαπτοπ ή και σε υπολογιστη , μηπως γνωριζεις πια εκδοση μπορω να εγκαταστησω? ετσι ωστε να μην εχω κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VidShark7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω πως πρέπει να απευθυνθείς εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 .. ετσι ωστε να μην εχω κανενα προβλημα. Μπορείς να θεωρήσεις δεδομένσ τα προβλήματα. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με υποδείξεις για το πως μπορείς να το κάνεις, παρά μόνο να σου προτείνω να μην κάνεις σοβαρές εργασίες γιατί κάποια στιγμή μπορεί να τις χάσεις ανεπιστρεπτί. Φιλικά πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rarcr7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω πως πρέπει να απευθυνθείς εδώ. Εχω πει αλλα κανεις δεν μου εχει απαντησει Μπορείς να θεωρήσεις δεδομένσ τα προβλήματα. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με υποδείξεις για το πως μπορείς να το κάνεις, παρά μόνο να σου προτείνω να μην κάνεις σοβαρές εργασίες γιατί κάποια στιγμή μπορεί να τις χάσεις ανεπιστρεπτί. Φιλικά πάντα. εγω το 9ελω για ιντερνετ .. οχι τιποτα αλλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις