Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Μια ερωτηση.

Σε γνωστο του γνωστου κτλ του εφεραν το παραπανω κινητο απο γερμανια το οποιο εχει firmware μονο με αγγλικη και γερμανικη γλωσσα οπως και λογικα ειναι locked με την sim που εχει εκει(γερμανικη).καρτοκινητο ειναι.

Με ποιο τροπο μπορω να του περασω καποιο firmware με σκοπο

α.να εχει ελληνικα διοτι για το ατομο που προοριζεται δεν εχει γνωσεις αγγλικων

β.για να δεχτει καρτα sim ελληνικης εταιρειας.vodafone ,cosmote κτλ.

ευχαριστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για να παρει ελληνικη sim κανονιζεται αποτι ξερω με ενα unlock, π.χ. DC Unlocker.

Για το α δεν ξερω κατι συγκεκριμενο,αλλα υποθετω αν περασει μια rom (CM) που εχει και ελληνικα θα λυσει το προβλημα

Δημοσ.

απλα δεν ξερω που θα βρω rom.οκ θα το ψαξω και για dc unlocker και για rom να δω τι θα βρω.thanxs.με τα κινητα εχω ενα μισος οποτε δεν μπλεκω με τετοια.αλλα αγγαρεια κανω.

• Moderators
Δημοσ.

Για ξεκλείδωμα δεν έχω ιδέα (είμαστε σίγουροι πως είναι κλειδωμένο;).

Όσον αφορά τη γλώσσα, αν δεν θέλεις να μπλεξεις με custom roms, μπορείς να δοκιμάσεις αν λειτουργεί η παρακάτω εφαρμογή.

https://market.android.com/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale

Ευκαιρία να συμπάθησεις τα κινητά :lol:

Δημοσ.

Για ξεκλείδωμα δεν έχω ιδέα (είμαστε σίγουροι πως είναι κλειδωμένο;).

Όσον αφορά τη γλώσσα, αν δεν θέλεις να μπλεξεις με custom roms, μπορείς να δοκιμάσεις αν λειτουργεί η παρακάτω εφαρμογή.

https://market.andro....ccl.morelocale

Ευκαιρία να συμπάθησεις τα κινητά :lol:

ειναι locked .εβαλα μεσα αλλη sim και Invalid sim.να τα συμπαθησω δεν παιζει.το κινητο θα αλλαξει γλωσσα και θα ταξιδεψει στον αρχικο του κατοχο.αν δεν καταφερω να βρω rom για να του περασω τοτε θα του περασω αυτην την εφαρμογη που λες να τελειωνω.

sim unlock μολις εγινε και παιζει με cosmote καρτα.μονο κανα Rom Λειπει και θα ειναι comple.το δυσκολο part δηλαδη

• Moderators
Δημοσ.

ειναι locked .εβαλα μεσα αλλη sim και Invalid sim.να τα συμπαθησω δεν παιζει.το κινητο θα αλλαξει γλωσσα και θα ταξιδεψει στον αρχικο του κατοχο.αν δεν καταφερω να βρω rom για να του περασω τοτε θα του περασω αυτην την εφαρμογη που λες να τελειωνω.

sim unlock μολις εγινε και παιζει με cosmote καρτα.μονο κανα Rom Λειπει και θα ειναι comple.το δυσκολο part δηλαδη

Γιατι απλα δεν εγκαταστεις την εφαρμογη να δεις τι γινεται? Για να γλιτωσεις την ταλαιπωρια βασικα.

Δημοσ.

Οντως,δοκιμασε την εφαρμογη μπας και γλιτωσεις τον κοπο/χρονο της αλλαγης rom.

.

Δημοσ.

μπα με την εφαρμογη δεν βρηκα καν το μοντελο να το υποστηριζει....δεν μπηκα απο το κινητο αφου δεν εχει wi fi το εψαξα αλλου το προγραμμα αλλατο μοντελο αυτο αφαντο.

Δημοσ.

μπα με την εφαρμογη δεν βρηκα καν το μοντελο να το υποστηριζει....δεν μπηκα απο το κινητο αφου δεν εχει wi fi το εψαξα αλλου το προγραμμα αλλατο μοντελο αυτο αφαντο.

Α.Οποτε η ρομ μου φαινεται μονοδρομος.

Παντως ψαχνοντας δεν βρηκα καποια ρομ για το συγκεκριμενο κινητο.

Αν δεν βρεις κατι,τοτε θα πρεπει να στραφεις σε εφαρμογες που κυκλοφορουν

Δημοσ.

οχι δεν υπαρχει προβλημα απλα εγω δεν εχω βρει custom firmware για την ωρα.το ξεκλειδωμα sim εγινε πανευκολα με unlocker αλλα για rom δενεχω βρει τιποτα αυτο ειναι το θεμα/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...