poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα σας Μια ερωτηση. Σε γνωστο του γνωστου κτλ του εφεραν το παραπανω κινητο απο γερμανια το οποιο εχει firmware μονο με αγγλικη και γερμανικη γλωσσα οπως και λογικα ειναι locked με την sim που εχει εκει(γερμανικη).καρτοκινητο ειναι. Με ποιο τροπο μπορω να του περασω καποιο firmware με σκοπο α.να εχει ελληνικα διοτι για το ατομο που προοριζεται δεν εχει γνωσεις αγγλικων β.για να δεχτει καρτα sim ελληνικης εταιρειας.vodafone ,cosmote κτλ. ευχαριστω
kostaks3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 για να παρει ελληνικη sim κανονιζεται αποτι ξερω με ενα unlock, π.χ. DC Unlocker. Για το α δεν ξερω κατι συγκεκριμενο,αλλα υποθετω αν περασει μια rom (CM) που εχει και ελληνικα θα λυσει το προβλημα
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 απλα δεν ξερω που θα βρω rom.οκ θα το ψαξω και για dc unlocker και για rom να δω τι θα βρω.thanxs.με τα κινητα εχω ενα μισος οποτε δεν μπλεκω με τετοια.αλλα αγγαρεια κανω.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Για ξεκλείδωμα δεν έχω ιδέα (είμαστε σίγουροι πως είναι κλειδωμένο. Όσον αφορά τη γλώσσα, αν δεν θέλεις να μπλεξεις με custom roms, μπορείς να δοκιμάσεις αν λειτουργεί η παρακάτω εφαρμογή. https://market.android.com/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale Ευκαιρία να συμπάθησεις τα κινητά
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Για ξεκλείδωμα δεν έχω ιδέα (είμαστε σίγουροι πως είναι κλειδωμένο. Όσον αφορά τη γλώσσα, αν δεν θέλεις να μπλεξεις με custom roms, μπορείς να δοκιμάσεις αν λειτουργεί η παρακάτω εφαρμογή. https://market.andro....ccl.morelocale Ευκαιρία να συμπάθησεις τα κινητά ειναι locked .εβαλα μεσα αλλη sim και Invalid sim.να τα συμπαθησω δεν παιζει.το κινητο θα αλλαξει γλωσσα και θα ταξιδεψει στον αρχικο του κατοχο.αν δεν καταφερω να βρω rom για να του περασω τοτε θα του περασω αυτην την εφαρμογη που λες να τελειωνω. sim unlock μολις εγινε και παιζει με cosmote καρτα.μονο κανα Rom Λειπει και θα ειναι comple.το δυσκολο part δηλαδη
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ειναι locked .εβαλα μεσα αλλη sim και Invalid sim.να τα συμπαθησω δεν παιζει.το κινητο θα αλλαξει γλωσσα και θα ταξιδεψει στον αρχικο του κατοχο.αν δεν καταφερω να βρω rom για να του περασω τοτε θα του περασω αυτην την εφαρμογη που λες να τελειωνω. sim unlock μολις εγινε και παιζει με cosmote καρτα.μονο κανα Rom Λειπει και θα ειναι comple.το δυσκολο part δηλαδη Γιατι απλα δεν εγκαταστεις την εφαρμογη να δεις τι γινεται? Για να γλιτωσεις την ταλαιπωρια βασικα.
kostaks3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ειναι locked .εβαλα μεσα αλλη sim και Invalid sim.να τα συμπαθησω δεν παιζει.το κινητο θα αλλαξει γλωσσα και θα ταξιδεψει στον αρχικο του κατοχο.αν δεν καταφερω να βρω rom για να του περασω τοτε θα του περασω αυτην την εφαρμογη που λες να τελειωνω. sim unlock μολις εγινε και παιζει με cosmote καρτα.μονο κανα Rom Λειπει και θα ειναι comple.το δυσκολο part δηλαδη Οντως,δοκιμασε την εφαρμογη μπας και γλιτωσεις τον κοπο/χρονο της αλλαγης rom. .
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 μπα με την εφαρμογη δεν βρηκα καν το μοντελο να το υποστηριζει....δεν μπηκα απο το κινητο αφου δεν εχει wi fi το εψαξα αλλου το προγραμμα αλλατο μοντελο αυτο αφαντο.
kostaks3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 μπα με την εφαρμογη δεν βρηκα καν το μοντελο να το υποστηριζει....δεν μπηκα απο το κινητο αφου δεν εχει wi fi το εψαξα αλλου το προγραμμα αλλατο μοντελο αυτο αφαντο. Α.Οποτε η ρομ μου φαινεται μονοδρομος. Παντως ψαχνοντας δεν βρηκα καποια ρομ για το συγκεκριμενο κινητο. Αν δεν βρεις κατι,τοτε θα πρεπει να στραφεις σε εφαρμογες που κυκλοφορουν
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 οχι δεν υπαρχει προβλημα απλα εγω δεν εχω βρει custom firmware για την ωρα.το ξεκλειδωμα sim εγινε πανευκολα με unlocker αλλα για rom δενεχω βρει τιποτα αυτο ειναι το θεμα/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα