FILIM0N Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παντως η ιδια η εταιρεια προτεινει ενα ρουτερ με εισοδο ιντερνετ οπως το D-Link, οποτε θεωρητικα γινεται. Ισως δεν γινεται με το thomson που εχω εγω.
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 ειναι αυτο που σου εγραψα πιο πανω.το dlink ειναι ρουτερ οχι adsl router και εχει Wan Υποδοχη.εσενα δεν εχει.εκει επειδη εχει wan την Ip αντι να την παρεις εσυ στο Pc σου θα την παρει το dlink οποτε μετα αυτο κανει ενα nat και μοιραζει ιντερνετ με διαφορετικες fake ip's στα pc.εσενα ειναι adsl router.
FILIM0N Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Oποτε με λιγα λογια μαλλον δεν γινεται με το ρουτερ που εχω εγω?
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 ναι εφοσον παιρνεις την IP ΕΣΥ Θες κατι το οποιο να παιρνει αυτον την Ip.Οποτε ειτε θελει διπλη καρτα δικτυου για να κανεις sharing και να καις το Pc σου συνεχεια για να εχει και το αλλο pc συν οτι μπλεκεις με ρυθμισεις ειτε μετα θελει router Με wan/internet Υποδοχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα