zazik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 E πες οτι ησουνα στρατονομια ρε αδερφε! Δε τα λες ολα, δε τα λες. Διαβιβάσεις ήμουνα , τί στρατονομία λες ....
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Παρατηρω μια αμετροεπεια ως προς τον ορο "φιλια"; Ο φιλος κανει αμετρητα χιλιομετρα σε κακη χρονικη στιγμη αν χρειαστει για επισκεψεις σε νοσοκομειο (χτυπα ξυλο). Οταν ο φιλος ζηταει τα κλειδια του σπιτιου σου τα δινεις χωρις να ρωτας γιατι. Γενικα απ' οτι σου συμβαινει τα περισσοτερα τα ξερει καλυτερα δεν χρειαζεται σχεδον ποτε "εισαγωγη", παντα ξερει. Και για οσο καιρο και να χαθει ο ενας απο τον αλλο δεν ξεκινας με τα "επ τι κανεις που χαθηκες;" γιατι ποτε δεν νιωθεις οτι χαθηκατε. Αυτοι ποσοτικα σιγουρα δεν γεμιζουνε ομαδα μπασκετ οπως και σιγουρα δεν μιλανε για μπασκετ κι ας ειναι το παθος τους οταν εσενα δεν σ' αρεσει, δεν ειστε παρεακι απο συμβαση. Ολοι οι αλλοι ειναι γνωστοι, συγγενεις, συναδελφοι, πρωην συμμαθητες, καποιοι που ηξερες ξερεις, μιλας, γελας, ξεχνας. τα λες αυτά γιατί δε με ξέρεις.. έχω φιλοξενήσει ένα σωρό άτομα στο φοιτητικό μου σπίτι χωρίς να τους γωρίζω ιδιαίτερα καλά, έχω πάει και έχω δει άνθρωπο σε νοσοκομείο γιατί τον είδα να τρώει μπροστά μου ξύλο, και στους φίλους μου λέω "επ! τι γίνεται" γιατί τυχαίνει καμιά φορά να χαθείτε .. ε και τί έγινε; τέλος πάντων.. εσύ πάλι μου φαίνεται ότι έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους... Μην πικραθείς λοιπόν αν κάποια στιγμή αντιληφθείς οτι δεν έχεις φίλους με την έννοια που το εννοείς.. όλοι κοιτάμε πως να επιβιώσουμε. Και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που λες;;... σαν χαρακτήρας ή τα χεις ή δεν τα χεις.. αν δεν είσαι έτσι σαν άνθρωπος, δοτικός και ανθρώπινος και δε χαλάς τη ζαχαρένια σου.. τίποτα δεν κάνεις για κανέναν, άντε να πετάξεις το πολύ πολύ κάποιον με το αυτοκινητό μέχρι το σπίτι. Και αισθάνεσαι και υπεράνω... (καλά εκεί που έχει παεί η τιμή της βενζίνη ένα δίκιο το 'χει)
slygeo87 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ρε 'συ στάβι, μπερδεύεις τους γνωστούς με τους φίλους.
antonl Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ρε 'συ στάβι, μπερδεύεις τους γνωστούς με τους φίλους. ^Αυτό. Δε μπορώ να φανταστώ να λέω σ έναν κολλητό «επ! τι γίνεται» ή κάτι τέτοιο. Μου ακούγεται υπερβολικά κρύο κι απόμακρο για τα γούστα μου. Αυτό θα το πω αν δω έναν συνάδερφο ή έναν γνωστό (και σε γενικές γραμμές δε θα μ ενδιαφέρει ιδιαίτερα η απάντησή του). Κατά τ άλλα +1 στον tsifotis. Δε βλέπω να λέει κάτι υπερβολικό.
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ρε 'συ στάβι, μπερδεύεις τους γνωστούς με τους φίλους. μπα, δε νομίζω απλά είμαι ρεαλίστρια,, δεν περιμένω τίποτα από κανέναν. και αυτά που γράφει ο "φίλος", είναι λες και διαβάζω το νίτρο και το κοσμοπόλιταν, φίλος είναι αυτός που ξέρει τα πάντα για σένα και συνεχίζει να σ΄αγαπάει, που χωρίς καν να του πεις τίποτα τα ξέρει όλα.. παπάρια... ούτε η ίδια μας η μάνα δε γουστάρει να ξέρει τα πάντα. ^Αυτό. Δε μπορώ να φανταστώ να λέω σ έναν κολλητό «επ! τι γίνεται» ή κάτι τέτοιο. Μου ακούγεται υπερβολικά κρύο κι απόμακρο για τα γούστα μου. Αυτό θα το πω αν δω έναν συνάδερφο ή έναν γνωστό (και σε γενικές γραμμές δε θα μ ενδιαφέρει ιδιαίτερα η απάντησή του). Κατά τ άλλα +1 στον tsifotis. Δε βλέπω να λέει κάτι υπερβολικό. άλλο κολλητός και άλλο φίλος
antonl Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 [...] άλλο κολλητός και άλλο φίλος Τότε άκυρο. Υπέθετα πως μιλάμε για κολλητούς. Μάλλον γενικά έχουμε διαφορετικούς ορισμούς για γνωστούς/φίλους/κολλητούς.
slygeo87 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Σου απάντησε ο tsifotis, τώρα το πρόσεξα. Τέσπα. Αυτοι ποσοτικα σιγουρα δεν γεμιζουνε ομαδα μπασκετ Θα συμφωνήσω με αυτό αν και υπερβάλλει λίγο στον αριθμό. Ουσιαστικές σχέσεις με πάνω από 2-3 άτομα ΔΕΝ έχει κανένας κατά τη γνώμη μου.
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Σου απάντησε ο tsifotis, τώρα το πρόσεξα. Τέσπα. Θα συμφωνήσω με αυτό αν και υπερβάλλει λίγο στον αριθμό. Ουσιαστικές σχέσεις με πάνω από 2-3 άτομα ΔΕΝ έχει κανένας κατά τη γνώμη μου. εντάξει, σ'αυτό θα συμφωνήσω.. ουσιαστικές σχέσεις, ναι δύσκολα, εγώ έχω πικραθεί και νιώθω ότι δεν μου έχουν σταθεί και πολύ κοντινά μου συγγενικά πρόσωπα,, αλλά όλοι μόνοι μας ήμαστε. Έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, δε μου βγαίνει να νιώθω τον άλλον σαν απλό γνωστό όταν έχω πάει 5-10 φορές για καφέ μαζί τους, 50 που έλεγε ο άλλος, και να μη λέω.. '"ΜΑΝΑ!! θα βγω με το φίλο μου το Μάνο" κι ας μην έρθει να με δει στο νοσοκομείο επειδή εκείνο το βράδυ κανόνισε με μια πολυ hot γκομενίτσα, δεν πειράζει.. μπορεί να είχε και 10 χρόνια να μαμήσει.. δεν θα παρεξηγηθω κι όλας.. if you understand what i mean.. εννοώ, ότι πρέπει να δείχνουμε κατανόηση και στον άλλον και άμα καμιά φορά βλέπουμε ότι βάζει την πάρτυ πρώτα, έ εντάξει... άνθρωποι είμαστε... δε σημαίνει ότι δεν είναι και φίλος.. εξαρτάται φυσικά και τι κάνει
gatokoritso Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, δε μου βγαίνει να νιώθω τον άλλον σαν απλό γνωστό όταν έχω πάει 5-10 φορές για καφέ μαζί τους, 50 που έλεγε ο άλλος, και να μη λέω.. '"ΜΑΝΑ!! θα βγω με το φίλο μου το Μάνο" κι ας μην έρθει να με δει στο νοσοκομείο επειδή εκείνο το βράδυ κανόνισε με μια πολυ hot γκομενίτσα, δεν πειράζει.. μπορεί να είχε και 10 χρόνια να μαμήσει.. δεν θα παρεξηγηθω κι όλας.. δεν σε καταλαβαινω ρε σταβι αν δεν ερθει φιλος να σε δει στο νοσοκομείο ποιος θα ερθει?και τι να τις κανω τις φιλίες οταν ειναι για τα καλα και τα αγια?εσυ δηλαδη οπως ειπες γιατι πας στο νοσοκομεία για τον τυπα που ειδες να γινετε τοπι στο ξυλο μπροστα σου και δεν περιμενεις κατι αντίστοιχο απο τους φιλους τουλαχιστον?στα δυσκολα θελω τους φιλους.οπως και εγω στα δυσκολα τους συμπαραστεκομαι.για αυτο εγω δεν εχω πολλους φιλους αλλα πολλους γνωστους και παιδια που κανω χαλαρη παρεα.γνωστος ειναι και αυτος που κανεις χαλαρη παρεα με 5-10 καφεδες.
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 δεν σε καταλαβαινω ρε σταβι αν δεν ερθει φιλος να σε δει στο νοσοκομείο ποιος θα ερθει?και τι να τις κανω τις φιλίες οταν ειναι για τα καλα και τα αγια?εσυ δηλαδη οπως ειπες γιατι πας στο νοσοκομεία για τον τυπα που ειδες να γινετε τοπι στο ξυλο μπροστα σου και δεν περιμενεις κατι αντίστοιχο απο τους φιλους τουλαχιστον?στα δυσκολα θελω τους φιλους.οπως και εγω στα δυσκολα τους συμπαραστεκομαι.για αυτο εγω δεν εχω πολλους φιλους αλλα πολλους γνωστους και παιδια που κανω χαλαρη παρεα.γνωστος ειναι και αυτος που κανεις χαλαρη παρεα με 5-10 καφεδες. έτσι ειναι, αλλά το πιο πιθανό είναι κι αυτούς που θεωρούμε φίλοuς, να μας απογοητεύσουν σε μια ώρα ανάγκης.. http://www.youtube.com/watch?v=qR-SlkUgCRg Mη με απογοητεύσεις...
Marria Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Φιλος ειναι αυτος που οταν ξερει πως δεν εισαι καλα , κανει και 504 χλμ να ερθει να σε δει. Αλλες φορες μπορει να μαλωσουμε, να σκοτωθουμε, και την αλλη μερα θα πουμε ΄Ελα που χαθηκες?΄
viper2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Φιλος ειναι αυτος που οταν ξερει πως δεν εισαι καλα , κανει και 504 χλμ να ερθει να σε δει. Αλλες φορες μπορει να μαλωσουμε, να σκοτωθουμε, και την αλλη μερα θα πουμε ΄Ελα που χαθηκες?΄ αμα τα κανει αυτα ο φιλος ο κολλητος τι θα κανει?
Marria Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 αμα τα κανει αυτα ο φιλος ο κολλητος τι θα κανει? Πιο πολυ σαν πραγματικος φιλος εννουσα, ειναι και ο μονος που με εχει αντεξει 11 12 χρονια (τοσο τον γνωριζω)
Star_Light Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Φιλος ειναι αυτος που οταν ξερει πως δεν εισαι καλα , κανει και 504 χλμ να ερθει να σε δει. Αλλες φορες μπορει να μαλωσουμε, να σκοτωθουμε, και την αλλη μερα θα πουμε ΄Ελα που χαθηκες?΄ Kaλα νταξει αν ειναι να φορτωνουμε στους φιλους μας τα ψυχολογικα μας για να ειναι φιλοι την κάτσανε και η βάρκα γέρνει :S οι ψυχολογοι θα μείνουν ανεργοι?
Marria Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Kaλα νταξει αν ειναι να φορτωνουμε στους φιλους μας τα ψυχολογικα μας για να ειναι φιλοι την κάτσανε και η βάρκα γέρνει :S οι ψυχολογοι θα μείνουν ανεργοι? :lol: Σε ελλειψη φιλων, πας σε ενα ψυχολογο, τον πληρωνεις κιολας, και ειναι υποχρεωμενος να σε ακουσει. win-win φαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις