stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Kαπνιζεις? όχι, εγώ αγοράζω προφυλακτικά και μεγάλα χαρτάκια
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 όχι, εγώ αγοράζω προφυλακτικά και μεγάλα χαρτάκια Και αφιλτρα? Και αφιλτρα? Εχεις μπει στο νοημα νομιζω. Αυτες ειναι φιλιες!!
Marria Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Τραγικη ειρωνια αλλα εγω παλι θελω να κανω περα ενα ατομο αλλα δεν ξερω πως. Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα. Ευκολο ειναι αυτο. Απλως δεν σηκωνεις τηλεφωνα και οποτε σε βρισκει, βρες μια δικαιολογια οτι εισαι απασχολημενη και δεν μπορειτε να βγειτε. Καποτε θα παρει το μηνυμα και θα παψει να σε ενοχλει.
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Απορώ με όσους λένε για δεσίματα, τεσταρίσματα και τέλειους φίλους. // Τεστάρισμα: Τι είναι ο φίλος για να υπόκεινται σε έλεγχο; Επένδυση; Υπάλληλος; Τι; Επιπλέον, εάν κάποιος δεν είναι σίγουρος για τον φίλο του, και άρα του κάνει τεστ, αλλά παρόλα αυτά τον έχει φίλο, τότε είναι δικό του καθαρά λάθος και είναι ασέβεια προς τον άλλο να τον θεωρείς υπόλογο προς αξιολόγηση για τις προσωπικές του στιγμές, πόσο μάλλον δε χωρίς να το γνωρίζει. επειδή αυτό το λες για εμένα να στο εξηγήσω μην μείνεις με την απορία. το τεστάρισμα ξεκίνησε απο τότε που μεγάλωσα και συνειδητοποίησα οτι ο κόσμος γύρω μας είναι σκληρός και ο καθένας μπορεί να σου παίξει πουστιά λόγο ζήλιας , κόμπλεξ , κακίας κλπ. ειμαι άνθρωπος που οχι μονο δεν θα κάνω στραβή αλλα αν κάποιος φίλος μου βρεθεί σε μια δύσκολη στιγμή θα κάνω τα πάντα να τον βοηθήσω και θέλω να έχω και άτομα γύρω μου που θα κάνουν το ίδιο και οχι οταν με δουν να πέφτω να μου δώσουν μια σπρωξιά να πάω ακόμα παρακάτω. Ίσως φταίει ο τρόπος που μεγάλωσα και οσα έζησα που με εχουν κανει καχύποπτο και προτιμώ πριν μου κάνει την στραβή ο άλλος να απομακρυνθώ ωστε να μην χρειαστεί να του ανταποδώσω. Ποιος ο λόγος να είσαι με άτομα που δεν χωνεύεις και δεν σε χωνεύουν μόνο και μόνο επειδή υπάρχει ενα νταλαβέρι συμφερόντων και από τις δύο μεριές? εγω τέτοια άτομα τα κρατάω σαν γνωστούς. Άλλο φίλος άλλο γνωστός. όποιος γουστάρει "λυκοφιλίες" καλα κάνει , εγω προσωπικά κάτι τέτοια τα σιχαίνομαι.
Joanna000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Φιλιες?? χα καλο...ειδικα μεταξυ γυναικων εδω γελαω πολυ.Ουτε εγω εχω φιλες(προσεχτε,φιλες)ποσο μαλλον και για κολητη (αυτο ουτε καν υπαρχει),ασε που το να κανεις ετσι παρεουλα με ενα αντρα χωρις φυσικα να παει αυτο σε κατι παταπανω, μπορω να πω ειναι πολυ καλυτερο για τον λογο του οτι δεν ειναι φυσικα οπως οι περισσοτερες γυναικες και του οτι δεν σε ζηλευουν χαχαχα!!! ή ξερετε τα κλασσικα κλομπεξιματα που εχουν ορισμενες.Μερικες "γνωριμιες" εχω αλλα οπως ειπε και ο zazik αυτοι εχουν τις δικιες τους παρεες ή και ηλικιες,θα πηγαινω εγω να μπαστακωνομαι στο ασχετο γιατι αυτοι εχουν τις παρεες τους? 'νταξ δεν κολαμε παντου και παντα κ εξαλλου δεν νιω8ω και εγω καλα..Ερχονται και σε θυμουνται του αγιου* μετασυγχωρησεως..που ενω εσυ σα Μ@ΛΑΓΑΝΑΣ τους εχεις πιο ετσι δικους σου,πιο κοντα σου και τελικα γραψμεντεν σε εχουν...Οποτε κλαιν μαιν λεμε.. η άλλη με μόνιμη σχέση εδω και 5 χρόνια και σχεδόν μηδέν φίλους Το οτι δεν ειχε φιλους παιζει και το σκηνικο του οτι ειναι και ο αντρας της και ισως ζηλευε και δεν την αφηνε να κανει και να ρανει.Γενικα τωρα φιλιες σε μακροχρονιες σχεσεις δυσκολο γιατι απο κει και περα ειναι ενα πραγμα "τα κεφαλια μεσα" και εξαρταται φυσικα και απο τη συμπεριφορα του καθε αντρα.Ασε που ορισμενες γυναικες μπαινουν σε αυτο το τριπακι του "σοβαρη ή μονιμη" σχεση και ξεχνανε τον εαυτο τους.Δεν περιποιουνται,δεν σας λεω υπερβολες,αλλα ενταξει δεν μπορει να βγαινει σαν βρωμαρια εξω και σαν τον λετσο και να λεει και καλα "αχ αντε μωρε σιγα,και βαριεμαι",και οτι και καλα δεν τα χρειαζεται αυτα γιατι εχει μια σοβαρη σχεση και τετοια..νταξει ειπαμε ρε παιδια αλλα μην το γ***με το θεμα.*(και μετα λενε γιατι τις παρατανε ή κερατωνουν ) Εχω ένα πρόβλημα απο μικρός. Δεν μπορώ να κάνω καινούριους φίλους. Οι παλιοι που έχω , δεν με γεμίζουνε. Προσπαθώ να γνωρίσω καινούρια ατομα , αλλά πιστεψτε με , δεν ξέρω πως. Ακούγεται κουφό το ξέρω , αλλά....πως κανουμε έναν φίλο? Πως γίνεται φίλος μας ο άλλος? Πως κάνεις καινούριους φίλους ? " φτιαξε τον ευατο σου και μετα κοιτα για φιλους. Δεν ειναι θεμα να φτιαξει τον εαυτο του,τι παει να πει αυτο οτι ειναι ασχημος ή οτι εχει κανενα προβλημα?? Οχι,δεν το βλεπω εγω ετσι,ισως λεω και βλακειες ή να παρεξηγησα,απλα δεν χρειαζεται να υπαρχει κανεναν φοβος κανενα αγχος πανω στις φιλιες.Παρτο χαλαρα,γιατι απο εναν χαβαλε ολα ξεκινανε,γελαει ο αλλος και ετσι σπαει και ο παγος.Μπορεις να κανεις γνωριμιες απο την δουλεια,χομπυς,διαφορα σεμιναρια,καφετερειες ή ακομα πιο καλα απο clubs-μπουζουκια.. Ελπιζω να βοη8ησα "
slygeo87 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ...πως κανουμε έναν φίλο? Σε παρακαλώ δώσε μου το msn σου.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δλδ δεν έχει κάνει κανείς εδώ κανέναν φίλο μέσω ίντερνετ! Ενδιαφέρον!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ε ναι, κι όμως κόσμος γνωρίζεται και φιλίες ξεκινάνε και έτσι. Μην το γελάς.
Andreas2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Έλα ρε μαν να γίνουμε φίλοι.Εγώ σε κάνω από τώρα φίλο μου.
mastor10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ε ναι, κι όμως κόσμος γνωρίζεται και φιλίες ξεκινάνε και έτσι. Μην το γελάς. πες τα ρε φραντσεσκα πες τα
g_alkis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ε ναι, κι όμως κόσμος γνωρίζεται και φιλίες ξεκινάνε και έτσι. Μην το γελάς. σημεία των καιρών. παθέτικ.
mastor10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 οι καιροι αλλαζουν οι γενιες αλλαζουν και προσαρμοζομαστε στα μεσα, φιλους κανεις και με αλλους τροπους πλεον
Προτεινόμενες αναρτήσεις