Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όποιοι είναι να μεινουν μένουν...πρέπει εσυ να είσαι καλά εσύ να περνάς καλα!

εγώ έπεσα με τα μουτρα σε ενα ατομο εδωσα τα πάντα και μετά έμεινα ξέρετε πως

οπότε κοιτα να μην δίνεσαι τόσο και με μέτρο και να περνας καλά

δεν λεω πέρασα τελειο με το συγκεκριμένο απλά δεν επρεπε να του δωσω τοσα ώστε μετά να μην βρισκόμουν στην κατάσταση πο βρέθηκα...

καλους καλούς φίλους εχω 3-4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ούτε παλάμη φιλε

• 8 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το ξέρω ότι έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από όταν ανοιξε αυτο το forum, όμως το θέμα είναι ακόμα επίκαιρο.
Υπάρχει κανείς άλλος εδώ που βλέπει πόσο αντικοινωνικοί έχουν γίνει σιγά σιγά όλοι; Εχουν κλειστεί στον εαυτό τους, αρκεστεί στην έμμεση επιβεβαίωση που δέχονται από τα σοσιαλ και δεν εχουν όρεξη/κουραγιο να προσπαθήσουν στις πραγματικές τους σχέσεις. 
Για να χτίσουν νέες φιλίες, ούτε λόγος. Όμως ούτε να συντηρήσουν τις υπάρχουσες. Στο παραμικρό σκάλωμα, γυρνάνε πλάτη και αντε γεια. 
Με νιώθει κανείς;

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το έχω αναφέρει 2-3 φορές τον τελευταίο καιρό. Κι εγώ αυτό πιστεύω.

Ειδικά το σπίτι τους πολλοί πλέον δεν το ανοίγουν για άλλους, συνάντηση έξω κι άμα θέλετε, ή σε σπίτι άλλου.

Εξηγείται πάντως, σε άλλο νήμα συζητούσαμε το SOT των smartphone μας. Όταν γράφεις εύκολα 4-6 ώρες στο κινητό, υπολογίσεις και τη δουλειά συν πήγαινε-έλα, πού να βρεις χρόνο για κοινωνικοποίηση;

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Το έχω αναφέρει 2-3 φορές τον τελευταίο καιρό. Κι εγώ αυτό πιστεύω.

Ειδικά το σπίτι τους πολλοί πλέον δεν το ανοίγουν για άλλους, συνάντηση έξω κι άμα θέλετε, ή σε σπίτι άλλου.

Εξηγείται πάντως, σε άλλο νήμα συζητούσαμε το SOT των smartphone μας. Όταν γράφεις εύκολα 4-6 ώρες στο κινητό, υπολογίσεις και τη δουλειά συν πήγαινε-έλα, πού να βρεις χρόνο για κοινωνικοποίηση;

Θυμάμαι τα παλιά χρόνια που γινόταν χαμός σε γιορτές. Πάντα είχαμε καμία 50αρια άτομα χωρίς κάλεσμα να έρχονται να ευχηθούν και πάντα κατέληγε σε γλέντι. Στο πατρικό είχαμε έναν όροφο άδειο που τον είχαμε αποκλειστικά για πάρτυ  γλέντια σπασίματα  σε γιορτές, απόκριες γενέθλια κτλ. Όταν γιόρταζε ο γέρος είχαμε την επόμενη μέρα 50 μπουκάλια ουίσκι που τα χάριζε δεξιά αριστερά και όταν γιόρταζε η μάνα το σπίτι γινόταν φυτώριο από τις γλάστρες. Μετά άρχισε ο κόσμος να ζοριζεται, οι επισκέψεις έγιναν τηλέφωνα μετά τα τηλέφωνα έγιναν sms τα sms έγιναν dm και πλέον γράφουν στον τοίχο τους χρόνια πολλά και σε κάνουν tag με 50 άσχετους για να τους πατήσεις και like 😂

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Ellie_D είπε

Υπάρχει κανείς άλλος εδώ που βλέπει πόσο αντικοινωνικοί έχουν γίνει σιγά σιγά όλοι;

Λες να φταίνε οι καραντίνες?

Επεξ/σία από Nabuko
Ορθογραφικό
  • Sad 1
Δημοσ.

Εχει ξεκινήσει πριν τις  καραντίνες Περισσότερο φταίνε τα social που νομίζεις ότι είσαι σε επαφή με φίλους ενώ στην ουσία χάνεις χρόνο και καίγεσαι και η οικονομική στενότητα που ο άλλος το σκέφτεται 2 και 3 φορές να βγει και να ξοδέψει με φίλους και προτιμά να το κάνει με την οικογένειά 

• Like 2
  • Haha 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...