caution Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δεν είναι θέμα κτητικότητας είναι θέμα χαρακτήρα. Πχ. για να κάνω κολλητό σαν τον λούσι που είμαστε κώλος και βρακί εδώ και 12 χρόνια θα μου πάρει άλλα τόσα χρόνια, δε με νοιάζει αν εκείνος έχει άλλους 10 φίλους σαν εμένα. Είπαμε... και εμείς πετάμε τάπες στο βαρέλι, αλλά όχι και έτσι κοπελιά. Αλλά ok, δεν έχει κανόνες σε αυτά... αν μου κατσει θα σου πω. μεχρι στιγμης παντως δεν εχω καποια αλλη ενδειξη. απο εμπειρια μιλαω οχι θεωρητικα Δεν αντιλέγω ότι η οικογένεια 99% θα είναι εκεί, σε αγαπάει χωρίς όρους κτλ. Απλά ρε παιδί μου αν δεν υπάρχει άλλο γερό input στην ζωή σου (φίλοι/γκόμενες) εκτός από την οικογένεια σου, κινδυνεύεις να ...πέσεις κάτω από την μηλιά. Τελείως. Αυτό εννοώ λέγοντας "μη εξελικτικό", ειδικά όταν είσαι πριν τα ...άντα
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Είπαμε... και εμείς πετάμε τάπες στο βαρέλι, αλλά όχι και έτσι κοπελιά. Αλλά ok, δεν έχει κανόνες σε αυτά... Δε σε πιάνω. Btw, διατυπώνω μια άποψη. Δεν λέω ότι μου αρέσει κιόλας ή ότι είναι απαραιτήτως σωστή. Δεν ξέρω αν υπάρχει καν σωστό σε αυτά τα θέματα.
FarCry Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 www.youtube.com/watch?v=YTaJLO74EWU ρε αυτο μαρεσει! thanks
caution Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δε σε πιάνω. To 12ετές maturing στην φιλία μου έκανε εντύπωση... σαν whiskey αυτή η φιλία. Malt.
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 To 12ετές maturing στην φιλία μου έκανε εντύπωση... σαν whiskey αυτή η φιλία. Malt. Οου, τώρα σε πιάνω. Ε από τότε τον ξέρω τον ηλίθιο τι να κάνουμε. =ρ
FarCry Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 κινδυνεύεις να ...πέσεις κάτω από την μηλιά. Τελείως. εκει ειναι που μπαινει ο feynman. να βρεις τη δικη σου φιλοσοφια που θα σε ταξιδεψει στην ιθακη. that's my view http://www.youtube.com/watch?v=Na-KzVwu6es
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 εκει ειναι που μπαινει ο feynman. να βρεις τη δικη σου φιλοσοφια που θα σε ταξιδεψει στην ιθακη. that's my view http://www.youtube.c...h?v=Na-KzVwu6es Διακτίνιση. Και αϊ σιχτίρ πια με το ταξίδι. =ρ
totem_lost Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ε καλά πως κατέληξε εκεί η συζήτηση; Το θέμα είναι: φίλους που είναι δικοί σου άνθρωποι κάνεις όταν είσαι παιδί ή γίνεται και όταν πέσουν τα ζόρια της ζωής πάνω σου;
FarCry Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ε καλά πως κατέληξε εκεί η συζήτηση; Το θέμα είναι: φίλους που είναι δικοί σου άνθρωποι κάνεις όταν είσαι παιδί ή γίνεται και όταν πέσουν τα ζόρια της ζωής πάνω σου; φιλους κανεις πολλους. απλα σχεδον ολοι ειναι περιστασιακοι. δεν δενεσαι δηλαδη λογω διαφορων καταστασεων. χανεσαι με τα χρονια. μετα τους βρισκεις στο facebook και παιζει να τους ξαναδεις αλλα δεν το λες φιλια. πριν που ειπα για την οικογενεια δεν εννοουσα οτι δεν εχω φιλους. απλα δε τους νιωθω οπως θα ηθελα. δεν μπορω να πω οτι ειναι φιλοι που ταιριαζουμε πολυ. οπως και σε μια σχεση ετσι και με τους φιλους συμβιβαζεσαι. απλα εγω αυτο δε το λεω πραγματικη φιλια γιαυτο και αναφερθηκα στην οικογενεια. στο κομματι το οποιο συμβιβαζεσαι μπαινει η φιλοσοφια σου για να μη νιωθεις συνεχως οτι υπαρχει μια τρυπα μεσα σου που σε τρωει. αντιστοιχα με τον feynman. ετσι το βλεπω εγω
ritoras369 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 για μενα ειναι θεμα χαρακτηρα να μπορεις να γνωρισεις ευκολα καινουρια ατομα δεν ειναι ευκολο σε ολους να γνωριζουν ατομα ειτε δεν θελουν ειτε επειδη εχουν μια κλειστη ομαδα και τα λενε μεταξυ τους παντως οι πραγματικες φιλιες χτιζονται μεσα απο διαφορες κοινες εμπειριες οι καταστασεις μεσα στο περασμα των χρονων και οι πραγματικοι φιλοι δεν μετριουνται ουτε στα δαχτυλα του ενος χεριου γειας σας φιλοι μου(μαλλον εχω πολλα δαχτυλα)
Lucifer Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 φιλους κανεις πολλους. απλα σχεδον ολοι ειναι περιστασιακοι. Τέτοια φάση. Και το άλλο σου μισό το βρίσκεις πολλές φορές, απλώς σχεδόν όλες είναι one night stands. Παλεύογλου; 1
FarCry Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 θελω να πω οτι ειναι φιλοι ή τους θεωρεις τετοιους για εκεινη τη χρονικη περιοδο. περιστασιακοι γινονται στο μελλον γιατι χανεις επαφη μαζι τους. για μενα λεω. δε σημαινει οτι αυτο ισχυει για τον καθενα φυσικα εχεις δικιο δεν το εγραψα σωστα και εγινε παρανοηση. φιλους κανεις πολλους. απλα σχεδον ολοι στην πορεια καταληγουν να ειναι περιστασιακοι. thats better
ennoeitai Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Εχω ένα πρόβλημα απο μικρός. Δεν μπορώ να κάνω καινούριους φίλους. Οι παλιοι που έχω , δεν με γεμίζουνε. Προσπαθώ να γνωρίσω καινούρια ατομα , αλλά πιστεψτε με , δεν ξέρω πως. Ακούγεται κουφό το ξέρω , αλλά....πως κανουμε έναν φίλο? Πως γίνεται φίλος μας ο άλλος? Πως κάνεις καινούριους φίλους ? Δες το Forrest Gump κι άρχισε να τρέχεις. Κάποιος στο τόπικ είπε ότι πρέπει να αλλάξεις τον εαυτό σου. Συμφωνώ. Μια παροιμία λέει "η στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε". Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ αξιόλογα άτομα εκεί έξω, για να γνωρίσεις. Αυτά τα, "έχουν κλείσει την παρέα τους, δεν έχουν χώρο στην καρδιά τους για μένα", είναι πίπες. Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να ισχύουν, αλλά στις πιο πολλές εξαρτάται από σένα. Οι καλοί παντού χωράνε - ακόμα και σε καρδιές. Αν όντως ισχύουν, τότε υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Όχι μακριά. Δίπλα. Αλλά είναι στο χέρι σου να σε δεχτεί κάποιος. Αρκει.... (να τα βρείς με τον εαυτό σου πρώτα, κλπ.) Υ.Γ.: Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ με τις ίδιες ανησυχίες. χαχα της παροιμίας έγινε
Johnnywu Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αν και παλιό το θέμα με ενδιαφέρει. Φίλε μου, πιστεύω ότι στην Ελλάδα γενικότερα έχουμε ένα θέμα κοινωνικότητας. Είναι όλοι κολλημένοι στην οικογένεια, και στους 2-5 φίλους που έχουν απ' το Λύκειο/Πανεπιστήμιο/Στρατό. Αντιμετωπίζουμε την κοινωνικότητα λίγο σαν υποχρέωση, δλδ έχω δύο φίλους, μία γκόμενα, έναν σκύλο άρα οκ, δεν χρειάζεται να μιλάω με κανέναν. Επίσης είμαστε αρκετά ρατσιστές σαν λαός και δίνουμε τρομερή έμφαση στο κοινωνικό status του άλλου, πόσα βγάζει, τι ζωή κάνει σε σχέση με εμάς και μέσα από αυτό θα κρίνουμε αν κάνει για παρέα, χωρίς φυσικά να τον γνωρίζουμε ποτέ. Αυτό που πιστεύω ότι βοηθάει πολύ είναι τα χόμπυ. Δλδ κάνεις ποδήλατο, ακούς κάποιο είδος μουσικής, συλλέγεις πράγματα, γυμνάζεσαι κλπ και μέσα από αυτά γνωρίζεις κόσμο. Βρες τα αντίστοιχα forum και κάνε γνωριμίες. Συνήθως ανάλογα και με την δραστηριότητα διάφορα φόρουμ έχουν πολύ δυνατές κοινότητες με άτομα που αναζητούν άλλους με τις ίδιες ασχολίες. Αλλά πρέπει να το κυνηγήσεις, να βρεθείς με ανθρώπους, και να είσαι ανοιχτός και δεκτικός. Α, και να βρείς δραστηριότητες που να προωθούν την κοινωνικοποίηση, όχι MMORPG και τέτοια Επίσης ίσως είσαι πιο τυχερός κάνοντας γνωριμίες με ξένους που ζούν στην Ελλάδα, Ευρωπαίους και Αμερικάνους κυρίως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις