totem_lost Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Νεκρανάσταση θρεντ! Από τότε που έφυγα από Ελλάδα και έχασα τους παιδικούς μου φίλους, διαπιστώνω το πόσο δύσκολο είναι να έχω καινούριους. Νιώθω πολύ συχνά μοναξιά εξαιτίας αυτού, και όποτε είμαι μόνη εύχομαι να είχα ένα καλό φίλαράκι. Επειδή όμως χωρίς να προοσπαθείς δεν αλλάζει τίποτα, κατά καιρούς τυχαίνει να βγαίνω με καινούρια άτομα, τόσο διαφορετικά από μένα, που στο τέλος εύχομαι να ήμουν σπίτι μόνη μου! Τι συμβαίνει; Υπάρχει κάτι πίσω από όλα αυτά; Οποιαδήποτε υπόθεση ευπρόσδεκτη! edit: Εν τω μεταξύ, όσοι έχουν ένα στρατό γνωστούς και φίλους είναι κάτι ηλίθιοι που όχι απλώς δεν κάνουν τίποτα για τους φίλους τους, αλλά τους φτύνουν και από πάνω! Τι συμβαίνει εδώ;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Η φιλία θέλει χρόνο και τριβή. Και να ζήσεις κοινές εμπειρίες με τον (επίδοξο) φίλο. Πρέπει να υπάρχει και η ευκαιρία και η κατάλληλη συνθήκη για να δημιουργηθεί μια φιλία
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 τι θα πει πάλι αυτό; δεν πάει έτσι το πράμα. Οι σχέσεις δημιουργούνται εκ των πραγμάτων
viper2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 τι θα πει πάλι αυτό; δεν πάει έτσι το πράμα. Οι σχέσεις δημιουργούνται εκ των πραγμάτων 'there's no such thing as a one sided connection' ηθελες να πεις ελα μην το κρυβεις
caution Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Και κενές θέσεις στη ζωή του άλλου. "Είσαι γαμώ τα παιδιά, περνάμε ωραία και γενικά τα σπας - αλλά είμαστε πολλοί στην παρέα μωρέ... δεν χωράς..." φάση; Τι ταρζανιά ήταν αυτή που πέταξες βρε γιάπισσα;
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 "Είσαι γαμώ τα παιδιά, περνάμε ωραία και γενικά τα σπας - αλλά είμαστε πολλοί στην παρέα μωρέ... δεν χωράς..." φάση; Τι ταρζανιά ήταν αυτή που πέταξες βρε γιάπισσα; Όχι, θαρρώ πως όταν κανείς έχει την παρέα του και είναι σε μια κατάσταση σχετικής πληρότητας μάλλον δεν φτάνει ποτέ στο "εισαι γαμω τα παιδια" κτλ. Δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ παραπέρα ούτε προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ένα ακόμη "γαμώ τα παιδιά".
FarCry Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 oi μοναδικοι πραγματικοι φιλοι ειναι η οικογενεια σου. μονο αυτη ειναι για σενα οποτε το ζητησεις δυστυχως.
caution Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Όχι, θαρρώ πως όταν κανείς έχει την παρέα του και είναι σε μια κατάσταση σχετικής πληρότητας μάλλον δεν φτάνει ποτέ στο "εισαι γαμω τα παιδια" κτλ. Δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ παραπέρα ούτε προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ένα ακόμη "γαμώ τα παιδιά". Εγώ θαρρώ πως οι παρέες αλλάζουν σύνθεση δυναμικά. Εκτός αν έχεις το μυαλό σου χωρισμένο σε κουτάκια. ( τι θα γίνει; θα με βρίσει; ) oi μοναδικοι πραγματικοι φιλοι ειναι η οικογενεια σου. μονο αυτη ειναι για σενα οποτε το ζητησεις δυστυχως. Πολύ μίζερο και μη εξελικτικό αυτό που λες. Ξανασκέψου το.
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Εγώ θαρρώ πως οι παρέες αλλάζουν σύνθεση δυναμικά. Εκτός αν έχεις το μυαλό σου χωρισμένο σε κουτάκια. ( τι θα γίνει; θα με βρίσει; ) Ναι δεν έχεις άδικο. Εδώ όμως μιλάμε για φιλία όχι για παρέα. Έχει μια κάποια διαφορά. If you wanna hang out θα βρεις κόσμο να το κάνεις, καρδιακό φίλο δεν θα κάνεις από τη μία μέρα στην άλλη και σε αυτή την περίπτωση νομίζω πως τίθεται και θέμα availability.
caution Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Και καρδιακούς φίλους μπορείς να κάνεις περισσότερους από 1 ή 2 που θεωρούν πολλοί ότι είναι το σύνηθες, imho. Απλά πρέπει να μην είσαι πολύ κτητικός... και να μην είναι και ο άλλος. Σπάνια πράματα δηλαδή.
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Και καρδιακούς φίλους μπορείς να κάνεις περισσότερους από 1 ή 2 που θεωρούν πολλοί ότι είναι το σύνηθες, imho. Απλά πρέπει να μην είσαι πολύ κτητικός... και να μην είναι και ο άλλος. Σπάνια πράματα δηλαδή. Δεν είναι θέμα κτητικότητας είναι θέμα χαρακτήρα. Πχ. για να κάνω κολλητό σαν τον λούσι που είμαστε κώλος και βρακί εδώ και 12 χρόνια θα μου πάρει άλλα τόσα χρόνια, δε με νοιάζει αν εκείνος έχει άλλους 10 φίλους σαν εμένα. (λούσι αν διαβάζεις παραμένεις παπάρας, μη χαίρεσαι)
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YTaJLO74EWU Με τέτοια ποστ, no wonder.
FarCry Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Πολύ μίζερο και μη εξελικτικό αυτό που λες. Ξανασκέψου το. αν μου κατσει θα σου πω. μεχρι στιγμης παντως δεν εχω καποια αλλη ενδειξη. απο εμπειρια μιλαω οχι θεωρητικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις