feodor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Με τα χρονια οι ανθρωποι χανομαστε σιγα σιγα, που δειχνει οτι η παρεα ητανε συμβαση απο βαρεμαρα ας πουμε, κοσμο που ουτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαιρεσαι με τις χαρες τους ουτε στεναχωριεσαι με τις λυπες τους. Αυστηρος εισαι. Μπορει επισης να δειχνει οτι η ζωη μας τα φερνει διαφορετικα και χανομαστε. Ή μπορει επισης να δειχνει οτι οσο περναν τα χρονια αλλαζουμε και ετσι δεν ταιριαζουμε πλεον. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι οταν καναμε πιο πολυ παρεα ήταν απο συμβαση.
tsifotis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Αυστηρος εισαι. Μπορει επισης να δειχνει οτι η ζωη μας τα φερνει διαφορετικα και χανομαστε. Ή μπορει επισης να δειχνει οτι οσο περναν τα χρονια αλλαζουμε και ετσι δεν ταιριαζουμε πλεον. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι οταν καναμε πιο πολυ παρεα ήταν απο συμβαση. Ναιιι εννοειται και παραπανω λογοι, το "ας πουμε" εκει δειχνει ενα παραδειγμα ή μια εκ των περιπτωσεων περιπτωση αν θελεις
Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Οι φιλοι δεν ειναι για να τους φορτωνεις με τα ψυχολογικα σου φιλε μου. ΕΠισης αυτο δεν συμφερει και εσενα γιατι δεν εισαι σιγουρος αν ποτε τσακωθειτε ή ψυχρανθειτε τι μπορει να βγει να πει για σενα κτλπ. Αν νομιζεις πως δεν μπορεις να διαπραγματευτεις με τα ψυχολογικα σου υπάρχουν οι ειδικοι. Το μονο που μπορεις να κανεις... ειναι να ρωτησεις την γνωμη καποιου φιλου σου που ειναι επιτυχημενος στον Χ τομεα να σου πει μερικα πραγματα να τα δοκιμασεις και εσυ μπας και βγεις απο την μαυριλα. Τωρα ατομακια που ψάχνουνε συντροφους στο κλάψα κλουψα επειδη το DNA τους φτιαχνεται απο την γκρινια ειναι χασιμο χρονου. Ποσο μαλλον για "φιλοι" ή λυκοφιλοι ή λυκοσκυλοφιλοι κτλπ... Ανάθεμα και εάν κατάλαβες λέξη από ό,τι διάβασες από εμένα... Πιο άστοχη και άκυρη απάντηση δεν έχω ματα-ξανά-διαβάσει. Ό,τι να 'ναι όμως... μα ό,τι να 'ναι!!!!
Star_Light Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ανάθεμα και εάν κατάλαβες λέξη από ό,τι διάβασες από εμένα... Πιο άστοχη και άκυρη απάντηση δεν έχω ματα-ξανά-διαβάσει. Ό,τι να 'ναι όμως... μα ό,τι να 'ναι!!!! Η απαντηση μου δεν βασιζοταν στο ποστ σου παρολο που σε εκανα παραθεση. Γενικα απαντησα.
Tralala :-) Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά τι έγινε? Γίνατε φίλοι? Tώρα μόλις ανακάλυψα το φόρουμ, και ψάχνω και γω φίλους, ή μάλλον καλύτερα παρέες, για καφεδάκι, εξόδους, χορό.. Θα κανονίσετε καμιά συνάντηση σύντομα?
Star_Light Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 [quote name=Tralala ' timestamp='1328661398' post='4562089] Τελικά τι έγινε? Γίνατε φίλοι? Tώρα μόλις ανακάλυψα το φόρουμ, και ψάχνω και γω φίλους, ή μάλλον καλύτερα παρέες, για καφεδάκι, εξόδους, χορό.. Θα κανονίσετε καμιά συνάντηση σύντομα? αΝ εισαι κοριτσακι κατι γινεται αλλιως ή φερνεις φιλες ή κάθεσαι στο νάσο! Οχι τιποτα αλλο... δεν θα τρεχω εγω στα κλαμπ να τρωω πορτες επειδη θα μαστε ολη η ψ***ρια μαζεμένη. Κανονιστε τι θα κανετε. p.s Εννοειται οτι οποιος φερει φιλες φερνω και εγω να μεγαλωσουμε την παρεα!
Falro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 αΝ εισαι κοριτσακι κατι γινεται αλλιως ή φερνεις φιλες ή κάθεσαι στο νάσο! Οχι τιποτα αλλο... δεν θα τρεχω εγω στα κλαμπ να τρωω πορτες επειδη θα μαστε ολη η ψ***ρια μαζεμένη. Κανονιστε τι θα κανετε. p.s Εννοειται οτι οποιος φερει φιλες φερνω και εγω να μεγαλωσουμε την παρεα! Eνταξει...κλαιω με την απαντηση σου....αχαχχααχ
Star_Light Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Eνταξει...κλαιω με την απαντηση σου....αχαχχααχ Aδικο έχω ρε συ? Ισα ισα... αμα εχεις και κοπελες στην παρεα ειναι καλυτερα. Δειχνεις αλλη εικονα... πιο ευκολα μπορεις να προσεγγισεις αυτη που θες... ενω αμα βγειτε 5-6 ατομα @@καμπος σου λεει α νταξει βγηκανε οι αποτυχημενοι και το παιζουν και cool
Tralala :-) Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Koπέλα είμαι! ...αλλά που θέλετε να πάτε που έχει και πόρτα?? :-ο Που βγαίνετε γενικώς? Καμιά συναυλιούλα πάτε?
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πάω στα Goody's με τους φίλους μου από το σχολείο, κάθε Σάββατο στις 7!!!1 Εσύ που πας;;
viper2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Aδικο έχω ρε συ? Ισα ισα... αμα εχεις και κοπελες στην παρεα ειναι καλυτερα. Δειχνεις αλλη εικονα... πιο ευκολα μπορεις να προσεγγισεις αυτη που θες... ενω αμα βγειτε 5-6 ατομα @@καμπος σου λεει α νταξει βγηκανε οι αποτυχημενοι και το παιζουν και cool αλλαξτε ρουχα πρωτα και μετα αγχωθειτε για τα υπολοιπα
Star_Light Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 [quote name=Tralala ' timestamp='1328714432' post='4562999] Koπέλα είμαι! ...αλλά που θέλετε να πάτε που έχει και πόρτα?? :-ο Που βγαίνετε γενικώς? Καμιά συναυλιούλα πάτε? εσυ που πηγαινεις? -.- αλλαξτε ρουχα πρωτα και μετα αγχωθειτε για τα υπολοιπα γιατι? εγω εχω καζουαλ ντυσιμο και πιστευω ειμαι ενταξει.
nikos21aek Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Κάτι θα μυρίστηκε και ήρθε και αυτός για να βρεί φίλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις