Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλος ειναι αυτος που οταν ξερει πως δεν εισαι καλα , κανει και 504 χλμ να ερθει να σε δει. Αλλες φορες μπορει να μαλωσουμε, να σκοτωθουμε, και την αλλη μερα θα πουμε ΄Ελα που χαθηκες?΄

Αυτό δεν είναι φίλος... γκόμενος λέγεται.

Με τους φίλους ούτε μαλώνεις ούτε σκοτώνεσαι... ούτε χαλάει η φιλία σου λόγω αποστάσεως.

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι φίλος... γκόμενος λέγεται.

Με τους φίλους ούτε μαλώνεις ούτε σκοτώνεσαι... ούτε χαλάει η φιλία σου λόγω αποστάσεως.

Υπαρχει μια διαφορα μεταξυ φιλου και γκομενου. Ελπιζω την καταλαβαινεις.

Και ειπα εγω οτι χαλασε λογω αποστασεως? :-D

Με ολους που εχεις καποια σχεση, ειτε λεγεται μανα ειτε φιλος ειτε αδερφος καποτε και θα τσακωθεις και θα μαλωσεις και μετα απο 5 λεπτα θα πεις, 'ολα καλα τωρα , τι καθομαστε και τσακωνομαστε΄. Και αυτο γιατι οι σχεσεις που εχουν και καποια τριβη μεταξυ τους, δεν θα σαι παντα μελι γαλα.

Δημοσ.

Υπαρχει μια διαφορα μεταξυ φιλου και γκομενου. Ελπιζω την καταλαβαινεις.

Και ειπα εγω οτι χαλασε λογω αποστασεως? :-D

Σε αυτά τα θέματα, οι γυναίκες είστε λίγο αφελείς :mrgreen:

Μπορεί να διαφέρει η περίπτωσή σου.

Εγώ γενικά μιλάω γιατί έχω δει πολλές περιπτώσεις <<φίλων>> που κάνουν ανάλογα ταξίδια 500χμ.και φέρνουν και κάποιο ωραίο δωράκι μαζί... Είναι πάντα κοντά όταν η γυναίκα-φίλη τους χρειάζεται σωφέρ-κουβαλητή-τεχνικό η/υ και γενικά τους κάνουν όλα τα χατίρια (συνήθως μονόπλευρα).

Δημοσ.

Σε αυτά τα θέματα, οι γυναίκες είστε λίγο αφελείς :mrgreen:

Μπορεί να διαφέρει η περίπτωσή σου.

Εγώ γενικά μιλάω γιατί έχω δει πολλές περιπτώσεις <<φίλων>> που κάνουν ανάλογα ταξίδια 500χμ.και φέρνουν και κάποιο ωραίο δωράκι μαζί... Είναι πάντα κοντά όταν η γυναίκα-φίλη τους χρειάζεται σωφέρ-κουβαλητή-τεχνικό η/υ και γενικά τους κάνουν όλα τα χατίρια (συνήθως μονόπλευρα).

Δεν ηταν η πρωτη φορα που ειχε ερθει ομως. Αναλογα τον εχω φιλοξενησει σπιτι μου, οταν επισκεπτετε εμας τους χαμουτζηδες , ολα αυτα τα χρονια :-D

Οπως με εχει φιλοξενησει και αυτος επανω οταν κανω αναλογα ταξιδακια.

Δημοσ.

Δεν ηταν η πρωτη φορα που ειχε ερθει ομως. Αναλογα τον εχω φιλοξενησει σπιτι μου, οταν επισκεπτετε εμας τους χαμουτζηδες , ολα αυτα τα χρονια :-D

Οπως με εχει φιλοξενησει και αυτος επανω οταν κανω αναλογα ταξιδακια.

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :devil: :devil:

Δημοσ.

ρε παιδια , δεν είπα ότι δεν εχω φίλους , είπα ότι θέλω να κάνω καινούριους , και δεν ξέρω πως και που....

Δημοσ.

Βρε παιδί μου, ξεκίνα να ακολουθείς τις συμβουλές μας! [Εγγυημένη επιτυχία, όχι αστεία.]

Πραγματικά, προσωπικά είναι 2 φόρουμ που εμένα με βοήθησαν να κάνω μερικούς εκπληκτικούς φίλους. It works!!

Δημοσ.

stavi παιζει να εχεις καει πολυ στην ζωη σου και τα βλεπεις ολα σκατα παντως.

μπα, δεν είμαι καμιά μοιραία γυναίκα.. όλα καλά ως τώρα...

εύχομαι να είστε τόσο καλοί φίλοι όσο ισχυρίζεστε ότι είστε..

ή μήπως αυτά τα περιμένετε μόνο από τους άλλους.

Εμένα μου αρκεί να με πάρουν οι φίλοι μου τηλέφωνο, να επιθυμούν την παρέα μου, να κανονίζουμε ωρααία σκηνικά, να γελάνε με τα αστεία μου, να περνάμε καλά... Αυτά μόνο μου αρκούν για να αποκαλέσω τον άλλον φίλο.

Δε χρειάζεται ο άλλος να κάνει 500 χιλιομετρα για να με δει, επειδή χώρισα με τον γκόμενο και δεν είμαι καλά, ούτε να χάσει τον ύπνο του επειδή είμαι άνεργη.

αρκεί να βγούμε για κανά καφέ να τα πουμε καμιά μέρα..

Δημοσ.

Δε χρειάζεται ο άλλος να κάνει 500 χιλιομετρα για να με δει, επειδή χώρισα με τον γκόμενο και δεν είμαι καλά, ούτε να χάσει τον ύπνο του επειδή είμαι άνεργη.

Εισαι μεγαλοψυχη :D

Ψυχάρα και έτσ οχι αστεια.

Δημοσ.

Εγώ επιμένω να κάνουμε ένα γκρουπάκι στο ΦΒ να γνωριστούμε...To know us better που λενε... :mrgreen:

μα γιατι

αφου απολαμβάνουμε την ανωνυμια μας:shifty:

:unsure:

Δημοσ.

μα γιατι

αφου απολαμβάνουμε την ανωνυμια μας:shifty:

:unsure:

Εσύ είδικά μην μου μιλάς , μου έριξες άκυρο και δεν στο συγχωρω

Δημοσ.

τα λες αυτά γιατί δε με ξέρεις.. έχω φιλοξενήσει ένα σωρό άτομα στο φοιτητικό μου σπίτι χωρίς να τους γωρίζω ιδιαίτερα καλά, έχω πάει και έχω δει άνθρωπο σε νοσοκομείο γιατί τον είδα να τρώει μπροστά μου ξύλο, και στους φίλους μου λέω "επ! τι γίνεται" γιατί τυχαίνει καμιά φορά να χαθείτε .. ε και τί έγινε;

τέλος πάντων.. εσύ πάλι μου φαίνεται ότι έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους...

Μην πικραθείς λοιπόν αν κάποια στιγμή αντιληφθείς οτι δεν έχεις φίλους με την έννοια που το εννοείς..

όλοι κοιτάμε πως να επιβιώσουμε. Και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που λες;;... σαν χαρακτήρας ή τα χεις ή δεν τα χεις.. αν δεν είσαι έτσι σαν άνθρωπος, δοτικός και ανθρώπινος και δε χαλάς τη ζαχαρένια σου.. τίποτα δεν κάνεις για κανέναν, άντε να πετάξεις το πολύ πολύ κάποιον με το αυτοκινητό μέχρι το σπίτι. Και αισθάνεσαι και υπεράνω... (καλά εκεί που έχει παεί η τιμή της βενζίνη ένα δίκιο το 'χει)

Αργοπορημενη απαντηση απο μερους μου, αλλα πραγματικα ο,τι να 'ναι βρε stavi.

Τεσπα, για το γαμωτο: τι σχεση εχει η καλοσυνη σου (φιλοξενησες καποιον που δεν ξερεις πολυ καλα) και το οτι ειδες καποιον στο νοσοκομειο επειδη ησουνε μπροστα στο ξυλο (ξερω 'γω απο συμπονοια ή κοινωνικη υποχρεωση κλπ) με το θεμα της αληθινης φιλιας;

Τωρα για τις περιγραφες Nitro και τα λοιπα τι να πρωτοσχολιασω; λες και εγραψα πετροκωστοπουλικες τρεντογλαφυροτητες του τυπου "οι buddies στα δυσκολα δεν λενε πολλα αλλα αφηνουνε ενα καλο malt μιλησει γι' αυτους :eek: "

Ουτε αυτα που περιεγραψα ειναι οι απαιτησεις μου, απλα τι συμβαινει (τουλαχιστον σε μενα), οχι τι ΠΡΕΠΕΙ να συμβαινει. Επισης ως προς τις χάρες, αυτες ειναι αμφιδρομες οχι μονοπλευρες και δεν αποτελουνε πελατιακη σχεση, οι φιλοι δεν κανουνε χαρες για την ανταποδωση, γι αυτη την δουλεια ειναι τα κονε, οι γνωστοι, οι παρεες, συγγενεις, συνεργατες κλπ.

Το παραδειγμα με το νοσοκομειο δεν αναφερεται στην επισκεψη για τα προσχηματα αλλα στο εισαι εκει και το ζεις σκασμενος γιατι σε καιει προσωπικα και προσπαθεις να κανεις ο,τι μπορεις.

Τι αλλο; α, το ενα δεν αναιρει το αλλο εχεις ταυτοχρονα και πραγματικους φιλους και γνωστους κλπ. Το μονο σιγουρο ειναι για πραγματικη φιλια πρεπει να περασουνε χρονια για να θεωρηθει σημαντικη, να αντεξει στο χρονο. Η συντριπτικη πλειοψηφια των ανθρωπων αναγκαστικα περναει σε κατηγοριες παρεας ή γνωριμιων ή ξεχασμενων, χωρις αυτο να ειναι απαραιτητα κακό.

Αλλα ενα βασικο στοιχειο στους δικους μου ανθρωπους ειναι να καταλαβαινομαστε. Σβελτα κι απο καθε αποψη.

Για παραδειγμα δεν θελω να σε θιξω σε κανενα παραλληλο συμπαν δεν θα μπορουσαμε να ειμαστε "φιλοι" οσο καλο παιδι, ευχαριστη κλπ κι αν εισαι γιατι μ' αυτους δεν μπαινω ποτε στην διαδικασια να εξηγω αυτονοητα πραγματα.

Στις ευρυτερες παρεες δεν μ απασχολουνε τετοια θεματα βεβαια.

Με τα χρονια οι ανθρωποι χανομαστε σιγα σιγα, που δειχνει οτι η παρεα ητανε συμβαση απο βαρεμαρα ας πουμε, κοσμο που ουτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαιρεσαι με τις χαρες τους ουτε στεναχωριεσαι με τις λυπες τους.

Τελος, η φιλια δεν ειναι αρετη. Απλα προκυπτει. Σα το μητρικο φιλτρο. Σου λεει η μανα το παιδι μου εχει βηχαλακι; τρομος και πανικος! Πεθαινουνε παιδια αλλων; κριμααα-τελος. Δεν την επικροτουμε ουτε την καταδικαζουμε, απλα δειχνουμε κατανοηση στα παιχνιδια της ανθρωπινης φυσης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...