Star_Light Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τελικα θα γίνουμε φίλοι ? Ποσα δίνεις παικτη?
zazik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ποσα δίνεις παικτη? Το μονο που δίνω είναι κανα μσν και κανα ΦΒ...
Star_Light Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το μονο που δίνω είναι κανα μσν και κανα ΦΒ... αν ειναι καμιας ωραιας φιλης σου κατι γινεται....
zazik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 αν ειναι καμιας ωραιας φιλης σου κατι γινεται.... Κλασική περίπτωση παρτάκια λυκόφιλου ....ουστ ρε ! (εχω πολλες καλες φίλες πλακα πλακα)
Star_Light Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Κλασική περίπτωση παρτάκια λυκόφιλου ....ουστ ρε ! (εχω πολλες καλες φίλες πλακα πλακα) Ναι φαινεται οτι εγω ειμαι ο παρτακιας (αν και ποτε δεν ειπα κατι για τον εαυτο μου ως τωρα) εσεις λετε τα δικα σας... "δεν ειμαι αυτο... δεν ειμαι εκεινο" και μετα αποδεικνυεται το αντιθετο. Παρολαυτα πως γινεται να χεις πολλες και καλες φιλες πλακα πλακα και σοβαρα σοβαρα να μπαινεις εδω μεσα να μας ρωτας πως γινεται να κανεις? Δε πα να κανεις κανα κονε με καμια απο τις καλες σου φιλες?
zazik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ναι φαινεται οτι εγω ειμαι ο παρτακιας (αν και ποτε δεν ειπα κατι για τον εαυτο μου ως τωρα) εσεις λετε τα δικα σας... "δεν ειμαι αυτο... δεν ειμαι εκεινο" και μετα αποδεικνυεται το αντιθετο. Παρολαυτα πως γινεται να χεις πολλες και καλες φιλες πλακα πλακα και σοβαρα σοβαρα να μπαινεις εδω μεσα να μας ρωτας πως γινεται να κανεις? Δε πα να κανεις κανα κονε με καμια απο τις καλες σου φιλες? Ντρεπομαι να τους πω , γιατι έχουνε τις παρέες τους ...Είμαι ντροπιάρης , τι να κάνω...
Star_Light Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ντρεπομαι να τους πω , γιατι έχουνε τις παρέες τους ...Είμαι ντροπιάρης , τι να κάνω... Ε για αυτο χρειαζεσαι καποιον να σε βοηθησει. Προσεφερθηκα πριν και αρχισες τα δικα σου και τις καχυποψιες. Βοηθεια δεν θες? Δωσε μσν (δικο σου + δικο τους) να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.
Timonkaipumpa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το πρόβλημα των ανθρώπων είναι ότι κρίνουν τον άλλο βάσει του τι θα έκανε αυτός για εκείνους και όχι βάσει του τι θα κάνανε εκείνοι για αυτόν. Εάν μου κάνεις το α), γ), στ) και ικ) τότε είσαι στην κατηγορία φίλος. Εάν κάνεις το β), ζ), ε), ιδ) τότε είσαι στην κατηγορία κολλητός. Όταν κάποιος σταθμίζει την σχέση του με τους άλλους βάσει του τι θα κερδίσει και αυτό το αποκαλεί φιλία, τότε έχει τους "φίλους" που του αξίζουν. Το περίεργο είναι, ότι μετά παραπονιούνται και από πάνω για τις ανθρώπινες σχέσεις που έχουν, οι οποίες δεν είναι άλλες από αυτές που επιδιώκουν και έχουν διαμορφώσει οι ίδιοι!!!
Star_Light Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το πρόβλημα των ανθρώπων είναι ότι κρίνουν τον άλλο βάσει του τι θα έκανε αυτός για εκείνους και όχι βάσει του τι θα κάνανε εκείνοι για αυτόν. Εάν μου κάνεις το α), γ), στ) και ικ) τότε είσαι στην κατηγορία φίλος. Εάν κάνεις το β), ζ), ε), ιδ) τότε είσαι στην κατηγορία κολλητός. Όταν κάποιος σταθμίζει την σχέση του με τους άλλους βάσει του τι θα κερδίσει και αυτό το αποκαλεί φιλία, τότε έχει τους "φίλους" που του αξίζουν. Το περίεργο είναι, ότι μετά παραπονιούνται και από πάνω για τις ανθρώπινες σχέσεις που έχουν, οι οποίες δεν είναι άλλες από αυτές που επιδιώκουν και έχουν διαμορφώσει οι ίδιοι!!! Οι φιλοι δεν ειναι για να τους φορτωνεις με τα ψυχολογικα σου φιλε μου. ΕΠισης αυτο δεν συμφερει και εσενα γιατι δεν εισαι σιγουρος αν ποτε τσακωθειτε ή ψυχρανθειτε τι μπορει να βγει να πει για σενα κτλπ. Αν νομιζεις πως δεν μπορεις να διαπραγματευτεις με τα ψυχολογικα σου υπάρχουν οι ειδικοι. Το μονο που μπορεις να κανεις... ειναι να ρωτησεις την γνωμη καποιου φιλου σου που ειναι επιτυχημενος στον Χ τομεα να σου πει μερικα πραγματα να τα δοκιμασεις και εσυ μπας και βγεις απο την μαυριλα. Τωρα ατομακια που ψάχνουνε συντροφους στο κλάψα κλουψα επειδη το DNA τους φτιαχνεται απο την γκρινια ειναι χασιμο χρονου. Ποσο μαλλον για "φιλοι" ή λυκοφιλοι ή λυκοσκυλοφιλοι κτλπ...
viper2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ναι φαινεται οτι εγω ειμαι ο παρτακιας (αν και ποτε δεν ειπα κατι για τον εαυτο μου ως τωρα) εσεις λετε τα δικα σας... "δεν ειμαι αυτο... δεν ειμαι εκεινο" και μετα αποδεικνυεται το αντιθετο. Παρολαυτα πως γινεται να χεις πολλες και καλες φιλες πλακα πλακα και σοβαρα σοβαρα να μπαινεις εδω μεσα να μας ρωτας πως γινεται να κανεις? Δε πα να κανεις κανα κονε με καμια απο τις καλες σου φιλες? ισχυει
Toufas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 stavi παιζει να εχεις καει πολυ στην ζωη σου και τα βλεπεις ολα σκατα παντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 zazik, Μιας και ρωτάς συγκεκριμένα για τον εαυτό σου, ιδού η οριστική λύση: Βήμα ένα: Πας εδώ Βήμα δύο: Ανοίγεις αυτό Βήμα τρία: Πηγαίνεις στη μέση της τελευταίας σελίδας (υπ'αριθμόν 8) και διαβάζεις Nlp (Neuro Linguistic Programming) is the most innovative science that teaches you techniques to repattern yourself, to reprogram your mind, so as to be able to reach goals and obtain success in all areas of your life. I have been trained in Neuro-Hypnotic Repatterning™, Design Human Engineering™, Persuasion Engineering®, Personal Enhancement, and Charisma Enhancement. I have attended lots of seminars, both in England and Greece, where the best teachers of NLP, like Richard Bundler, Paul McKenna and Anthony Kalogirou were the speakers.
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 below the belt...? και δυνατό κιόλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις