Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε μακάρι να ήταν έτσι οι φίλοι, να είναι εκεί πάντα όταν τους χρειάζεσαι και τα σχετικά, αλλα

ποιον κοροιδεύομαι; δεν είναι έτσι...

και μπορεί κι εμείς να μην είμαστε έτσι..

άσε που κάποιοι ζητάνε και μαλακίες.. επέστρεψέ μου το dvd, πήγαινε με στο αεροδρόμιο, τράβα στον καθηγήτη πες του εκείνο,,, κι αν δεν τα κάνεις, δεν εισαι και καλός φίλος

εγώ πλέον όταν μου ζητάει κάτι άλλος σκέφτομαι το εξής "μπορεί να το κάνει μόνος του; μπορεί!"

ε άντε σάλτα και κάντο ! Για να μη φας δηλαδή εσύ ταλαιπωρία στη μάπα θα τη φάω εγώ; γιατί εγω τί είμαι αργόσχολος και συ πολυάσχολος; και στην τελική δική σου δουλειά είναι

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kaλα νταξει αν ειναι να φορτωνουμε στους φιλους μας τα ψυχολογικα μας

για να ειναι φιλοι

την κάτσανε και η βάρκα γέρνει :S οι ψυχολογοι θα μείνουν ανεργοι?

νταξει

δεν φορτωνονται ακριβως

μιας και ο σταυρος σου

ειναι δικος σου για να τον σηκωσεις στο τελος της ημερας

Δημοσ.

πολύ ιδεαλιστικά το βλέπετε.. φίλος είναι αυτός που 8α σε ξελασπώσει, 8α σακούσει, 8α χάσει τον υπνο του επειδη εσύ περνάς άσχημες ώρες..

οκ εντάξει...αυτό είναι φίλος, αλλά τότε δεν πρέπει να λέμε ότι έχουμε φίλους, μόνο κατι γνωστά ανθρωπάκια που βγαίνουμε έξω, ακούμε μουσική, συζητάμε για το τι μας αρέσει, τους αποκαλύπτουμε τις ανυσηχιες μας, μας ακούνε με ενδιαφέρον αλλά οταν τους τηλεφωνήσει στο καπάκι η γκόμενα είναι μέσα στην τρελή χαρά κι ας είμαστε εμείς κομμάτια που μας παράτησε η δικιά μας, λέμε αστεία, γελάμε, μοιραζόμαστε την κα8ημερινοτητά μας μαζι, πάμε διακοπές μαζί, αλλά όταν εμείς παθαίνουμε κατάθλιψη για τον χ ψ λόγο, μας κάνει εντύπωση που αυτοί συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους όπως παλιά...

ε ναι ρε τι θα κάνουν οι άνθρωποι;..

επειδή είναι φίλοι θα φορτωθούν τα προβλήματα μας, όχι ρε δε γουστάρω! Μια απαίτηση έχω από τους φίλους μου, να είναι καλά και να προσέχουν τον εαυτό τους, κι αν μπορούν να είναι χαρούμενοι, και να γελάνε.. απο κει και πέρα... αν μπορούν να με βοηθήσουν καποια στιγμή, θα τους είμαι ευγνώμων αλλά δεν είναι και υποχρεωμένοι

Δημοσ.

[...]

επειδή είναι φίλοι θα φορτωθούν τα προβλήματα μας, όχι ρε δε γουστάρω! Μια απαίτηση έχω από τους φίλους μου, να είναι καλά και να προσέχουν τον εαυτό τους, κι αν μπορούν να είναι χαρούμενοι, και να γελάνε.. απο κει και πέρα... αν μπορούν να με βοηθήσουν καποια στιγμή, θα τους είμαι ευγνόμων αλλά δεν είναι και υποχρεωμένοι

Το θέμα είναι να μην «απαιτείς» κάτι τέτοιο απ τους φίλους και οι ίδιοι να μην νιώθουν «υποχρεωμένοι» να το κάνουν. Το θέμα είναι να το κάνουν επειδή σε ξέρουν και γνωρίζουν ότι η συμπαράστασή τους θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και αυτό το θέλουν κι οι ίδιοι (και σε αντίθετη περίπτωση, ξέρουν επίσης πως όταν είσαι πεσμένος δε γουστάρεις να σου ζαλίζουν τον έρωτα και θες να το ξεπεράσεις μόνος σου). Αλλιώς δε μιλάμε για φιλία αλλά για κάποιους που εκμεταλλεύονται καταστάσεις.

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μην «απαιτείς» κάτι τέτοιο απ τους φίλους και οι ίδιοι να μην νιώθουν «υποχρεωμένοι» να το κάνουν. Το θέμα είναι να το κάνουν επειδή σε ξέρουν και γνωρίζουν ότι η συμπαράστασή τους θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και αυτό το θέλουν κι οι ίδιοι (και σε αντίθετη περίπτωση, ξέρουν επίσης πως όταν είσαι πεσμένος δε γουστάρεις να σου ζαλίζουν τον έρωτα και θες να το ξεπεράσεις μόνος σου). Αλλιώς δε μιλάμε για φιλία αλλά για κάποιους που εκμεταλλεύονται καταστάσεις.

+1

stavi μου φαινεται εχεις καει απο λυκοφιλιες και το παιζεις παρτακιας δεν μπορω να εξηγήσω αλλιως την ιδεολογια σου.

Δημοσ.

εγώ πάλι νομίζω ότι έχετε μπερδέψει το φίλο με το σύντροφο της ζωής..

ο σύντροφος είναι αυτός που μπορεί να πεθάνει από τη στεναχώρια του αν πεθάνω απο καρκίνο,,, ο φίλος θα συνεχίσει τη ζωή του

Δημοσ.

νταξει

δεν φορτωνονται ακριβως

μιας και ο σταυρος σου

ειναι δικος σου για να τον σηκωσεις στο τελος της ημερας

Τι να σου πω. Εγω μολις βρισκομαι με φιλους

συνηθως ξεχναω τα προβληματα μου. Και σιγα τα προβληματα τωρα...

"Με κλασε η γκομενα / με χεσε ο γκομενος" , "Δεν εχω δουλεια που να δινει 2000 ευρω το μηνα"

, "Κανεις δεν με συμπαθει" χαχαχαχαχα και αλλα τετοια φοβερα! :D

προβληματα ειναι τωρα αυτα? Αυτα ειναι για να γελας και να κανεις χαβαλε.

Απο οσο εχω δει τα περισσοτερα προβληματα στις κοπελες εχουν να κανουν με τα γκομενικα τους

και συνηθως ακομη και αν ειναι φιλες μου εγω τους εχω ξεκαθαρισει πως δεν ειμαι το ατομο

που θα κατσει να τις ακουσει επειδη εχουν μπλεξει με τυπους που οι ιδιες επελεξαν.

Δημοσ.

εγώ πάλι νομίζω ότι έχετε μπερδέψει το φίλο με το σύντροφο της ζωής..

ο σύντροφος είναι αυτός που μπορεί να πεθάνει από τη στεναχώρια του αν πεθάνω απο καρκίνο,,, ο φίλος θα συνεχίσει τη ζωή του

τι εστι συντροφος ζωης?soulmate και τετοια κουλα?

Νατες! Ξεκινησαν κιολας!

Τι ελεγα πιο πανω.... απο εκει το φερνουμε απο εδω το παμε

:D

Δημοσ.

+1

stavi μου φαινεται εχεις καει απο λυκοφιλιες και το παιζεις παρτακιας δεν μπορω να εξηγήσω αλλιως την ιδεολογια σου.

τί να καω ρε συ... τι 8α μου καναν σάμπως οι άνθρωποι; μια χαρά περνάμε ως τώρα.. δόξα του Θεό, δε χρειάστηκε ποτέ να δοκιμάσω τη φιλία τους.. βγαίνουμε έξω, περνάμε καλά, τα λέμε..

είμαστε φίλοι..

ποια ιδεολογία μου μου λες, λες και λεω τίποτα περίεργο

Δημοσ.

Τι να σου πω. Εγω μολις βρισκομαι με φιλους

συνηθως ξεχναω τα προβληματα μου. Και σιγα τα προβληματα τωρα...

"Με κλασε η γκομενα / με χεσε ο γκομενος" , "Δεν εχω δουλεια που να δινει 2000 ευρω το μηνα"

, "Κανεις δεν με συμπαθει" χαχαχαχαχα και αλλα τετοια φοβερα! :D

Απο οσο εχω δει τα περισσοτερα προβληματα στις κοπελες εχουν να κανουν με τα γκομενικα τους

και συνηθως ακομη και αν ειναι φιλες μου εγω τους εχω ξεκαθαρισει πως δεν ειμαι το ατομο

που θα κατσει να τις ακουσει επειδη εχουν μπλεξει με τυπους που οι ιδιες επελεξαν.

Aμα δεν κατσεις να τις ακουσεις για τα οποιαδηποτε προβληματα που μπορει να εχουν, τοτε τι σοι φιλος εισαι? Φιλος δεν ειναι μονο καποιος που πινει και τρωτε μαζι αλλα και καποιος που θα μοιραστειτε τα οποιαδηποτε προβληματα.

Δημοσ.

Eίμαι άνεργος, δεν με αγαπάει κανένας και με παράτησε η γκόμενα μου. :lol:

ΕΛΑ ΓΕΙΑ ΜΑΣ

Δημοσ.

Eίμαι άνεργος, δεν με αγαπάει κανένας και με παράτησε η γκόμενα μου. :lol:

ΕΛΑ ΓΕΙΑ ΜΑΣ

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ κορυφαιοι!

"δεν βρισκω γκομενα..!!!!"

λες και εχει ψαξει και ποτε σοβαρα για να βρει !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...