Chipset Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Είναι το πρώτο θέμα μου! Εδώ και 4 μήνες έχω αγοράσει τις συγκεκριμένες μνήμες σε κιτ των 2 δηλαδή 4x2gb=8gb και κατά διαστήματα μου βγαίνουν μπλέ οθόνες, κολλάει το pc και αναγκαστικά του κάνω reset για να κάνει επανεκκίνηση και όταν κλείνω το διακόπτη ρεύματος πίσω από το desktop μου όταν το ξανανοίξω αρχίζει και τρέχει χωρίς να πατήσω το power button.. Η μητρική φυσικά δέχεται dual channel μνήμες στα 8gb κάνωντας update στα bios, update που έχει γίνει στην έκδοση 1238 αλλά το σύστημα μου παραμένει ασταθές.. Στις μνήμες έχει γίνει έλεγχος με το memtest και έχουν βρεθεί πολλά λάθη. Τις έχω βγάλει και τις έχω πάει στο μαγαζί που τις πήρα για να γίνει έλεγχος στο service ο οποίος και έγινε χωρίς όμως να βρεθεί κάποιο πρόβλημα σε αυτές! Επίσης στα bios έχουν δοθεί οι εντολές στο voltage να παίζουν στις ταχύτητες που ορίζει ο κατασκευαστής χωρίς κανένα αποτέλεσμα! Έχουν παίξει από 1,8v μέχρι και 2,15v / από 667mhz μέχρι και 800mhz και τέλος σε διάταξη 5-5-5-18! Οι μνήμες έχουν μπει ανά χρώμα πάνω στα slots αλλά εφόσον το πρόβλημα συνεχίστηκε έχουν βγει και ξανάμπει με οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό πάνω στα slots. Τη περίοδο που τις είχα πάει στο service είχα βάλει πάνω 2gb transend 2x1gb και δεν είχα κανένα πρόβλημα.. Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.. Θα είναι υπέρ πολύτιμη κάθε γνώση και γνώμη σας! Ευχαριστώ!
Greatape Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Εφόσον έβαλες πάνω άλλες μνήμες και είσουν οκ κάποιο θέμα θα έχουν λογικά οι μνήμες. Αυτές δουλεύουν σε 1.9 volt. Εφόσον έκανες και bios update είσαι οκ. Κoίταξε να τις στείλεις στην ίδια την corsair rma.
Chipset Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Γνωρίζω ότι οι μνήμες έχουν πρόβλημα αλλά μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει συμβατότητα με τη μητρική μου! Τα specs είναι απόλυτα σωστά για να λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει! Όπως έγραψα παραπάνω στο θέμα τις έχω πάει στο service του μαγαζιού που τις πήρα και δεν είχανε κάποιο πρόβλημα! Το θέμα είναι αν με κάποιες ρυθμίσεις μπορούν να λειτουργήσουν σωστά.. Ξέχωρα από τις ρυθμίσεις θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει η γνωρίζει κάποιες μνήμες που να είναι συμβατές με την Asus P5B Deluxe χωρίς να έχω τα προβλήματα που έχω με τις Corsair. ??
tilbellos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Κάποτε είχα κι εγώ πρόβλημα με τις xms2, είχα κάνει μια παραγγελία καμια 10αριά σετ 2x2gb και οι 7 στις 10 ήταν προβληματικές, τις άλλαξα με hyperx και ησύχασα
Chipset Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Κατάλαβα.. Καθόλου ενθαρρυντικό το σχόλιο.. Αν είχαν πρόβλημα όμως λογικά δεν θα τις αλλάζανε όταν τις πήγα στο service? Τις στέλνουν πίσω στην εταιρία ως προβληματικές και τελείωσε το θέμα! Φίλε tilbellos τις μνήμες πάνω σε Asus P5B Deluxe τις είχες βάλει??
tilbellos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Κάθε σετ σε διάφορα συστήματα δεν θυμάμαι τι ήταν πάντως εμένα μου της πιστώσανε αμέσως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Στις μνήμες έχει γίνει έλεγχος με το memtest και έχουν βρεθεί πολλά λάθη. Τις έχω βγάλει και τις έχω πάει στο μαγαζί που τις πήρα για να γίνει έλεγχος στο service ο οποίος και έγινε χωρίς όμως να βρεθεί κάποιο πρόβλημα σε αυτές! τις έχεις testάρει μια μια με memtest? όχι και τις 4 μαζί... για ποιο κατάστημα μιλάμε παρεπιπτόντως?
Chipset Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Το πλαίσιο. τις έχεις testάρει μια μια με memtest? όχι και τις 4 μαζί... για ποιο κατάστημα μιλάμε παρεπιπτόντως? Στο memtest τις τσέκαρα και τις 4 μαζί! Εφόσον μου έβγαζε λάθη ούτως η άλλως στον έλεγχο δεν τις έβαλα μία προς μία. Το κατάστημα που τις πήρα είναι το πλαίσιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 μπορεί να θέλει τάση το northbridge για να παίξουν σωστά και τα 4 dimms...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα