stelios_2809 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα. Άλλαξα την μητρική στον η/υ αλλά όταν πάω να το ανοίξω ανάβει το power λαμπάκι στιγμιαία και σβήνει. Έχω τσεκάρει όλες τις συνδέσεις. Τροφοδοσία μητρικής , συνδέσεις με σκληρό δίσκο και cd. To μόνο θέμα μου ίσως ειναι τα βυσματακια για τα κουμπιά του κουτιου. Τα έχω βάλει όπως λέει πάνω στη μητρική με τα +/- κλπ. Τι μπορεί να φταίει ; Διάβασα τα πάντα στο manual της μητρικής. Την ξανά ξεβιδωσα πάλι μην τυχόν γειωνουν κάπου οι βίδες .. Τα ίδια. Μέχρι και στον αέρα πήγα να την ανοίξω με χαρτί απο κάτω και τπτ. Απλά ανοίγει το κόκκινο κουμπί της τροφοδοσίας γυρνάει στιγμιαία το ανεμιστήρακι του επεξεργαστή και τέλος. Μετα πρέπει να αφαιρεσω το καλώδιο τροφοδοσίας και πάλι τα ίδια. Κάπου βραχυκυκλωνει;;; Καμία ιδέα. ;;
Thanos1972 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Βγαλε ολα τα καλωδια απο το μπροστινο πανελ και ακουμπα με ενα κατσαβιδι λιγο τα 2 πινς που βαζεις τον διακοπτη του power.
aneurysm Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μηπως το τροφοδοτικο σου δεν σηκώνει το νεο σου σύστημα? Ξηλωσε τα πάντα, ασε μονο καρτα γραφικων και τον δίσκο με το λειτουργικό πάνω και ξαναξεκίνησε το.
stelios_2809 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Τα έχω βγάλει όλα και με κάρτα γραφικών και χωρίς. Θα δοκιμάσω αυτο με το κατσαβιδι και βλέπω
stelios_2809 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Κανένα αποτέλεσμα. ΛογικΑ θα το πάω αύριο σε τεχνικό. Τσάμπα τα 40 ευρώ
savaspar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μου έχει τύχει εμένα αρκετές φορές (επειδή δουλεύω σε εταιρεία επισκευών pc) και σχεδόν πάντα ήταν από επεξεργαστή! Ή κάποιο σκουπίδι/σκόνη σου βραχυκυκλώνει τα pin του (μπορεί να μην κάνει καν επαφή καμιά φορά), ή έχει στραβώσει κάποιο pin και βραχυκυκλώνουν. Βγάλε επεξεργαστή και φύσηξε πολύ καλά με κάποιο σπρέι αέρα και άφησέ το 10 λεπτά να στεγνώσει πριν τον ξαναβάλεις, διότι αφήνουν ψύχος στα pins και αν περάσει ρεύμα διαβρώνουν.
stelios_2809 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ο επεξεργαστης ειναι κουμπωμενος κανονικά. Θελω πάστα μετα σωστά ;;;
stelios_2809 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ΕΒΑΛΑ Κ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΉ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα